ee ben bu balıkları nabıcam?

NeOlurBiSabah

dünyada bensiz bırakmam seniii.... :-D
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
2.395
1.339
448
Kızlarrrrr deniz kenarı bir şehirde yaşıyorum denize ve balığa bayılıorum. Balık tutmayı da seviorum aslında ama tabiki favorim yemek. Gelelim sorunuma ben hiç balık temizlemedim ki... ıyyy ne bilim. Dayım taze istavrit getirmiş annem olsa hop hop açıverir içlerini temizlerdi. Ama ben hiç yapmadım ve şimdi nabcam bilmiorum.
Yani kafasını da koparamam ben yahu. Bıçakla kessem sonra gövdesini yarsam içinide suyun altında böyle iyice yıkasam gidermi?
Akşam kocamı beklesem o yapar ama ben yapıp süpriz yapmak istiyorum:-D

Ayol getir bana ben temizleyeyim hayrıma.
Ahh canm sağolasın ama bana balık verme balık tutmayı öğret hahahah:-D hani kısmen nasıl olduğunu biliorum ama elimle yapamıcam o kafa koparma iç boşaltma falan onlatı böle bıçakla falan yapsam eldiven takıp olmazmı kiii

arkadaşım lütfen biraz dikkat et artık. hep bdv dışı konu açıyorsun. rica ederim konuyu ilgili bölümlere açalım.
bu konunun yeri yemek bölümü

Sen düşündüğün gibi başla gerisi gelir eline almaya rahatsız olursa eldiven kullan
Ama istavritin içindeki siyah Bölümü'de bıçakla azıcık kazımak gerekebilir kılığının orda siyahlık kalmasın acı okur
Sıva kolları yaparsın kolay gelsin

Nasıl temizleyeceğini bilmek önemli olan ..
İnternette videolu anlatımlar oluyo onlara baka baka yapabilirsiniz aslında ..
Ya hani biliorum aslında ama kafasını falan elimle koparabilceğimi sanmıorum düşününce bile içim bi garip oluyor. Halbuki misinadaki iğneden çıkarırken herkesten daha cesurumdur ama:-D

Kızlarrrrr deniz kenarı bir şehirde yaşıyorum denize ve balığa bayılıorum. Balık tutmayı da seviorum aslında ama tabiki favorim yemek. Gelelim sorunuma ben hiç balık temizlemedim ki... ıyyy ne bilim. Dayım taze istavrit getirmiş annem olsa hop hop açıverir içlerini temizlerdi. Ama ben hiç yapmadım ve şimdi nabcam bilmiorum.
Yani kafasını da koparamam ben yahu. Bıçakla kessem sonra gövdesini yarsam içinide suyun altında böyle iyice yıkasam gidermi?
internette videoları vardır izle.

Kafasını tut karnına doğru çek zaten içinde ne var ne yoksa çıkar bu yöntemle. Sonra da yıkadınmı tamamdır. Bir kere yaparsan gerisi geliyor merak etme.

Ya hani biliorum aslında ama kafasını falan elimle koparabilceğimi sanmıorum düşününce bile içim bi garip oluyor. Halbuki misinadaki iğneden çıkarırken herkesten daha cesurumdur ama:-D
Bencede en iyisi eldiven tabiki de :)
Youtube da vardır kesin anlatım ya da uzman tv de ..
Bi izleyin bence yapabileceğinize inanıyorsanız girişin yoksa balıklar heba olur

evet üstteki arkadaşın dediği gibi
kafasını aşağı karnına doğru bükün gittiği yere kadar çekin içindekiler de çıkmış olacak
yıkarken elinizle açıp yıkayın bu kadar

biraz büyük istavritse kafasını elinizle zor koparırsınız zaten çıt edene kadar yani kılçığı kırılana kadar bıçakla kesip kalan kısmı elinizle karnına doğuru büküp koparabilirsiniz. her şey geliyor zaten öyle yapınca
ben de evlendikten sonra temizledim ilk balıklarımı :D hep babam yapardı evde elimde telefon yaptım.

Ben de ilk yaparken acaba dedim ama eldiven geçir eline, elinle çeksen kafası kopar zaten. Kafasındaki kılçık gövdeye bağlı olduğu için uzunlamasına hepsi çıkar. Sonra elinle içini alırsın. Çok zor değil gerçekten

Gül VS balıklar :-D andddddd kazanannnn GÜLLLL:-D:-D:-D
20141120_130139.webp

Back
X