- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.339
- 448
- Konu Sahibi NeOlurBiSabah
-
Ya bi kilo istavrit ayıp olur sanki??doktor eldivenlerimi takıp şöyle bi girişsem beceremezmiyim yani:-D:-DBalıkçıya götürüp temizletseniz çok mu ayıp olur? ( :
Cüzi bir miktara yaptırılabilir.
Ahh canm sağolasın ama bana balık verme balık tutmayı öğret hahahah:-D hani kısmen nasıl olduğunu biliorum ama elimle yapamıcam o kafa koparma iç boşaltma falan onlatı böle bıçakla falan yapsam eldiven takıp olmazmı kiiiAyol getir bana ben temizleyeyim hayrıma.
Ya bi kilo istavrit ayıp olur sanki??doktor eldivenlerimi takıp şöyle bi girişsem beceremezmiyim yani:-D:-D
Ya hani biliorum aslında ama kafasını falan elimle koparabilceğimi sanmıorum düşününce bile içim bi garip oluyor. Halbuki misinadaki iğneden çıkarırken herkesten daha cesurumdur ama:-DNasıl temizleyeceğini bilmek önemli olan ..
İnternette videolu anlatımlar oluyo onlara baka baka yapabilirsiniz aslında ..
internette videoları vardır izle.Kızlarrrrr deniz kenarı bir şehirde yaşıyorum denize ve balığa bayılıorum. Balık tutmayı da seviorum aslında ama tabiki favorim yemek. Gelelim sorunuma ben hiç balık temizlemedim ki... ıyyy ne bilim. Dayım taze istavrit getirmiş annem olsa hop hop açıverir içlerini temizlerdi. Ama ben hiç yapmadım ve şimdi nabcam bilmiorum.
Yani kafasını da koparamam ben yahu. Bıçakla kessem sonra gövdesini yarsam içinide suyun altında böyle iyice yıkasam gidermi?
Akşam kocamı beklesem o yapar ama ben yapıp süpriz yapmak istiyorum:-D
Bencede en iyisi eldiven tabiki de :)Ya hani biliorum aslında ama kafasını falan elimle koparabilceğimi sanmıorum düşününce bile içim bi garip oluyor. Halbuki misinadaki iğneden çıkarırken herkesten daha cesurumdur ama:-D
Ben de ilk yaparken acaba dedim ama eldiven geçir eline, elinle çeksen kafası kopar zaten. Kafasındaki kılçık gövdeye bağlı olduğu için uzunlamasına hepsi çıkar. Sonra elinle içini alırsın. Çok zor değil gerçektenKızlarrrrr deniz kenarı bir şehirde yaşıyorum denize ve balığa bayılıorum. Balık tutmayı da seviorum aslında ama tabiki favorim yemek. Gelelim sorunuma ben hiç balık temizlemedim ki... ıyyy ne bilim. Dayım taze istavrit getirmiş annem olsa hop hop açıverir içlerini temizlerdi. Ama ben hiç yapmadım ve şimdi nabcam bilmiorum.
Yani kafasını da koparamam ben yahu. Bıçakla kessem sonra gövdesini yarsam içinide suyun altında böyle iyice yıkasam gidermi?
Akşam kocamı beklesem o yapar ama ben yapıp süpriz yapmak istiyorum:-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?