- Konu Sahibi omrumcehep
selam kızlar:)ahhh bu erkekler diyorum gercekten.erkek arkadasım ile aramızı düzeltmek için ugrasıyoruz son zamanlarda.ben bunu aramıyorum sormuyorum ama o arıyor,konusuyoruz aynı iki ARKADAŞ gibi.gel gelelelim bir hafta gecti.ben kendime söz verdim aglamıcam,onu sıkmıcam serbest bırakıcam diye.ama dün aksam ki konusmamızda artık kendimi o kadar arkadası gibi hissettim ki arkadas mıyız biz dedim?sevgili miyiz değil miyiz anlayamıyorum dedim.bu da braz sinirlendi.ne o bir hafta gecti daha,sabredemedin mi,benim sana arkadas gibi davranmadıgımı anlayamadıysan napayım bir de arkadas gibi davranayaım da gör dedi dedi durdu.ben tabi agladım aglıcam ama aglamadım.dedim yok ben sabırsız değilim,ama ben deneme tahtası da değilim dedim.benim tek istediğim normal bir ilişki dedim.seni cok seviyorum ama neden biz normal bir ilişki süremiyoruz dedim.lütfen artık normalleşelim.işte yok sen sabredemyorsun yok işte bilmem ne...hep aynı seyleri deyip durdu.telefon karsısında sürekli sabır cektim:):)sonra buna dedim ben sabrederm senin için ama sen de vazgec artık beni deneme tahtası gibi kullanmaktan dedim.bu buz kesildi.sonra dedi ki işte ne kadar bu konuyu acmaz beni germezsen bu süre o kadar kısalır falan dedi.sonra bana soguk,arkadastan da soguk bi sekilde kapattı:)yani anlayacagınız kızlar benim bu sevgilim bir önceki günün kıymetini bileyim diye ertesi gün daha beter davranıyor bana.biliyorum bugun bulusmayacak benle,iyice soguk konusacak.anlamıyor beni.sonra sabırsız oluyorum.hangi kız bunu ister allah askına?ee napayım şimdi akıl verin bana.nasıl davranayım
anlatabilmişimdir umarım...