efkarım büyüktür sığmaz içime

rock_that_body

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2014
281
95
48
İyi akşamlar bayanlaar.
Önceki konumda belirtmiştim.Eski erkek arkadaşımla 2,5 ay önce ayrıldık.Ben bu 2,5 ayda birkaç kez dönmek istedim.Olmadı,istemedi.Son kez deneyelim dedim cevap bile vermedi.Sonra facebooktan sildiğimi öğrenince mesaj attı '' böyle mi düzelteceksin herşeyi'' diye.Doğum günümde mesaj attı '' keşke şuan elele olsaydık ama olmuyor işte iyiki tanıdım seni mutlu yıllar'' diye..
Burda herkes dengesiz,elinin altında bulun istemiş dedi.Ben pişman olmasını isterdim.Söylediklerine pişman olsun dilerdim.Değersiz olmak çok kötü.Biliyorum yanlışsa sil yoluna bak diyeceksiniz.Haklısınız.Ama işte geceleeri aklıma geliyor be güzel sözleri.Ben bu adamı bırakmaya korkardım.Sorardım arasıra ayrılsak bırakır mıydın diye.Kızardı tabiki bırakmazdım derdi.Çok doluyum çok.Hayatıma devam ediyorum.Hem 23 yaşındayım daha neler çıkacak karşıma desemde ama şimdi devam etmesi çok zor geliyor.
Aynı fakültedeyiz.Göreceğiz birbirimizi o zaman nasıl dayanacağım bilmiyorum.Hani hala aşık mıyım onuda bilmiyorum.Kızıyorumda kendime insanların ne dertleri var diye. Ama kaçamıyorum kendimden.
Sizce kurtulmak için bu mutsuzluktan neler yapmalıyım? Her erkek birgün geri döner mi?Teşekkür ederim şimdiden.

Canım sen dönmek istemişsin o istememiş.mesajlarına cevap vermemiş.ama sen onu silince böyle mi olcak demiş ve doğum gününde mesaj atmış.. kızma ama çocukta dengesizlik var.sen peşinden koşunca iyi hoş ama faceden silince suçlu sen oluyorsun. Ayrıca özel değlse nden ayrıldınız acaba o mu istedi :(

Burda herkes dengesiz,elinin altında bulun istemiş dedi.Ben pişman olmasını isterdim.Söylediklerine pişman olsun dilerdim.Değersiz olmak çok kötü.Biliyorum yanlışsa sil yoluna bak diyeceksiniz..Hani hala aşık mıyım onuda bilmiyorum.Kızıyorumda kendime insanların ne dertleri var diye. Sizce kurtulmak için bu mutsuzluktan neler yapmalıyım? Her erkek birgün geri döner mi?Teşekkür ederim şimdiden.

Neye göre kime göre değersiz?

Herkesin değeri ayrıldığı sevgilisine göre belirlenirse on sevgilisi olup on birinciyle evlenince kraliçe gibi yaşatılan kadınların durumunu nasıl açıklayacağız?

Her erkek bir gün geri döner mi, neredeyse tamamı döner...

Dönenlerin neredeyse tamamı da yoklamak için döner.

Hala bıraktığı yerde misiniz diye görmek için...

Çok azı siz olmadan yapamayacağı için döner.

Onlar da sizin terk ettikleriniz ya da elinde olmayan sebepler yüzünden ayrılanlardır.

Gerçekten seven biri gidemez çünkü...

Bakın giden gitmiş, siz gidebiliyor musunuz?

Canım sen dönmek istemişsin o istememiş.mesajlarına cevap vermemiş.ama sen onu silince böyle mi olcak demiş ve doğum gününde mesaj atmış.. kızma ama çocukta dengesizlik var.sen peşinden koşunca iyi hoş ama faceden silince suçlu sen oluyorsun. Ayrıca özel değlse nden ayrıldınız acaba o mu istedi :KK43:
Tam olarak bir neden yok aslında.Sana katlanamıyorum,çekemiyorum artık seni dedi.Ve bir sürü ağır laf etti.Çünkü ondan ilgi bekledim.Çok çok ağır sözler söyledi.Sebebini ise hala bilmiyorum.Sorduğumda ise yaşandı bitti sorgulama dedi

Neye göre kime göre değersiz?

Herkesin değeri ayrıldığı sevgilisine göre belirlenirse on sevgilisi olup on birinciyle evlenince kraliçe gibi yaşatılan kadınların durumunu nasıl açıklayacağız?

Her erkek bir gün geri döner mi, neredeyse tamamı döner...

Dönenlerin neredeyse tamamı da yoklamak için döner.

Hala bıraktığı yerde misiniz diye görmek için...

Çok azı siz olmadan yapamayacağı için döner.

Onlar da sizin terk ettikleriniz ya da elinde olmayan sebepler yüzünden ayrılanlardır.

Gerçekten seven biri gidemez çünkü...

Bakın giden gitmiş, siz gidebiliyor musunuz?
Hani hep bi umut kapısı arıyorum belkide.Boşuna bunuda biliyorum.Gerçekten dönse kabul edemeyeceğimi kaldıramayacağımı da biliyorum ama istiyorum bi yandanda.Kendi egomu tatmin etmektir belkide bu.Bilmiyorum.

Bence yeni birini sevdiginde geçecek. Bende öyle olmuştu yani. Hoş ben sevmemistim henüz ama, denemek sevmeye çalışmak birini begenebilmek bile iyi gelmişti. Seninle ilgilenen başka insanlar yok mu? Bir şans versen aklına yatan birine

Bence yeni birini sevdiginde geçecek. Bende öyle olmuştu yani. Hoş ben sevmemistim henüz ama, denemek sevmeye çalışmak birini begenebilmek bile iyi gelmişti. Seninle ilgilenen başka insanlar yok mu? Bir şans versen aklına yatan birine
Var ama herkeste onu aradığımdan olmuyor. Ki henüz çok yeni bana göre.Ben hala ondan bi umut bekliyorum. Pişman olsun istiyorum.Geri dönmek için değil bu.Yani bu kadar kolay silinmemeliydim.Bu kadar kolay bırakmamalıydı.

Anlattıklarınıza göre daha olgunlaşmamış yani çocuk mu büyütecektiniz? Şükredin bence kurtulduğunuza.
Şuan böyle diyemiyorum malesef.Güçlü olmak için,şükretmek için biraz daha zaman gerek galiba bana.Ve onca hayal kurduk evleniriz,çocuklarımıza şu isimleri koyarız diye.Şimdi o hayallerin hepsini çöpe atmak çok zor geliyor bana.

Tam olarak bir neden yok aslında.Sana katlanamıyorum,çekemiyorum artık seni dedi.Ve bir sürü ağır laf etti.Çünkü ondan ilgi bekledim.Çok çok ağır sözler söyledi.Sebebini ise hala bilmiyorum.Sorduğumda ise yaşandı bitti sorgulama dedi

Eski erkek arkadaşım da durduk yere ayrılmıştı.ağır sözler söylemişti.çok üzülmüştüm tam unuttum dedğm zaman karşıma çıkmştı.sonuç; o pişman ben mutlu.değmediğini bir kez daha anlıyor insan.hayırlısı buymuş diye düşün.ya evlenince katlanamıyorum bitti deseydi? O zman daha beter olurdu.Rabbim yüzünü güldürür inşallah cnım.

Eski erkek arkadaşım da durduk yere ayrılmıştı.ağır sözler söylemişti.çok üzülmüştüm tam unuttum dedğm zaman karşıma çıkmştı.sonuç; o pişman ben mutlu.değmediğini bir kez daha anlıyor insan.hayırlısı buymuş diye düşün.ya evlenince katlanamıyorum bitti deseydi? O zman daha beter olurdu.Rabbim yüzünü güldürür inşallah cnım.
çok teşekkür ederim.Demekki sonradan kafalarına dank ediyor bazı şeyler.Peki size gerçekten pişman olarak mı gelmişti?

Var ama herkeste onu aradığımdan olmuyor. Ki henüz çok yeni bana göre.Ben hala ondan bi umut bekliyorum. Pişman olsun istiyorum.Geri dönmek için değil bu.Yani bu kadar kolay silinmemeliydim.Bu kadar kolay bırakmamalıydı.
Ya melankoliye hiç gerek yok. Bu durumu sen kendine yaşatıyosun. Terk eden sen olsan bu kadar önemli olmayacakti. Bunun farkına varıp hirslarindan arindiginda daha güzel gelecektir hayat inan bana. Yaşamak için geldin, bi kere yaşayacaksın, acıyı değil de mutluluğu huzuru yasa dibine kadar. Sev, Sevil. Allah hayırlısını cikarsin karşına

Ya melankoliye hiç gerek yok. Bu durumu sen kendine yaşatıyosun. Terk eden sen olsan bu kadar önemli olmayacakti. Bunun farkına varıp hirslarindan arindiginda daha güzel gelecektir hayat inan bana. Yaşamak için geldin, bi kere yaşayacaksın, acıyı değil de mutluluğu huzuru yasa dibine kadar. Sev, Sevil. Allah hayırlısını cikarsin karşına
çok teşekkür ederim.İnşallah hepimizin karşısına çıkarsın. :)

çok teşekkür ederim.Demekki sonradan kafalarına dank ediyor bazı şeyler.Peki size gerçekten pişman olarak mı gelmişti?
Evet canım arkadaşları ablası ve kendisi hep arar mesaj atardı dön çok kötü gibisinden.hala da mesaj atar yalvarır. Gel evlenelim der.ama hiç umrumda değil son pişmanlık neye yarar :KK12:

Sizin gibi güçlü olabilirim inşallah. Haklısınız bi kere kopmuşsa düzelmez.
Evet canım çünkü aynı hataları tekrar yapabilcek birisi ve güvenmiyorum da.hergün yaptıklarını hatırlattım kendime sevgim nefrete dönüştü,nefretim de boşluğa ve sildim artık.umarım buraya artık kızlar sildim onu diye yazarsın en yakın zamanda :)

Döner mi dönmez mi bilmem, ama böylesi dönmesin mümkünse.
Sen kendi kıymetini bilmedikten sonra kimseden sana değer vermesini beklememelisin.
Unutmaya çalış. Unutamıyorsan alışmaya çalış. Toparlan. Eski gücünü geri kazan. Kendine yeni ve pırıl pırıl bir yol çiz. Dönse de bir şey farketmez zaten o zaman.

Evet canım çünkü aynı hataları tekrar yapabilcek birisi ve güvenmiyorum da.hergün yaptıklarını hatırlattım kendime sevgim nefrete dönüştü,nefretim de boşluğa ve sildim artık.umarım buraya artık kızlar sildim onu diye yazarsın en yakın zamanda :)
Teşekkür ederim inşallah yapabilirim bunu. Çok ama çk teşekkürler.Bunları aynı şeyleri yaşamış birinden duymak güzel.

Back
X