İyi akşamlar bayanlaar.
Önceki konumda belirtmiştim.Eski erkek arkadaşımla 2,5 ay önce ayrıldık.Ben bu 2,5 ayda birkaç kez dönmek istedim.Olmadı,istemedi.Son kez deneyelim dedim cevap bile vermedi.Sonra facebooktan sildiğimi öğrenince mesaj attı '' böyle mi düzelteceksin herşeyi'' diye.Doğum günümde mesaj attı '' keşke şuan elele olsaydık ama olmuyor işte iyiki tanıdım seni mutlu yıllar'' diye..
Burda herkes dengesiz,elinin altında bulun istemiş dedi.Ben pişman olmasını isterdim.Söylediklerine pişman olsun dilerdim.Değersiz olmak çok kötü.Biliyorum yanlışsa sil yoluna bak diyeceksiniz.Haklısınız.Ama işte geceleeri aklıma geliyor be güzel sözleri.Ben bu adamı bırakmaya korkardım.Sorardım arasıra ayrılsak bırakır mıydın diye.Kızardı tabiki bırakmazdım derdi.Çok doluyum çok.Hayatıma devam ediyorum.Hem 23 yaşındayım daha neler çıkacak karşıma desemde ama şimdi devam etmesi çok zor geliyor.
Aynı fakültedeyiz.Göreceğiz birbirimizi o zaman nasıl dayanacağım bilmiyorum.Hani hala aşık mıyım onuda bilmiyorum.Kızıyorumda kendime insanların ne dertleri var diye. Ama kaçamıyorum kendimden.
Sizce kurtulmak için bu mutsuzluktan neler yapmalıyım? Her erkek birgün geri döner mi?Teşekkür ederim şimdiden.