efkarım büyüktür sığmaz içime

Döner mi dönmez mi bilmem, ama böylesi dönmesin mümkünse.
Sen kendi kıymetini bilmedikten sonra kimseden sana değer vermesini beklememelisin.
Unutmaya çalış. Unutamıyorsan alışmaya çalış. Toparlan. Eski gücünü geri kazan. Kendine yeni ve pırıl pırıl bir yol çiz. Dönse de bir şey farketmez zaten o zaman.
Benim korktuğum şey onu ilk görünce ne yapmam gerektiği yada neler hissedeceğim.Gücümü evet zamanla kazanıyorum ama geceleri düşüyor aklıma birden istemeden.Bazen kızıyorum nefret ediyorum ondan bazense çok özlüyorum.

Benim korktuğum şey onu ilk görünce ne yapmam gerektiği yada neler hissedeceğim.Gücümü evet zamanla kazanıyorum ama geceleri düşüyor aklıma birden istemeden.Bazen kızıyorum nefret ediyorum ondan bazense çok özlüyorum.
Şuanki durumunuzda bir anormallik yok. İnsan gerektiğinde acısını da çekmeli dibine kadar. Kendinize inanın, ve zamanla atlatacağınıza inanın. Bırakın biraz da acısın canınız, sonrası iyilik güzellik... Umarım bir sonraki durağınız size kendinizi değerli hissettiren birinin yüreği olur.

Sen dönmek istemissin defalarca istememis , Sildiginde ise boylemi duzelteceksin demis el altinda tutmak istiyor belli..

Her erkek geri donmek ister , ama sevdigi icin degil duzeltmek istedigi icin degil yoklamak icin geri doner...

O nasil hayatina devam ediyosa , Sende oyle hayatina devam et. Geri donmeyede calisma.

Şuanki durumunuzda bir anormallik yok. İnsan gerektiğinde acısını da çekmeli dibine kadar. Kendinize inanın, ve zamanla atlatacağınıza inanın. Bırakın biraz da acısın canınız, sonrası iyilik güzellik... Umarım bir sonraki durağınız size kendinizi değerli hissettiren birinin yüreği olur.
o kadar güzelki cümleleriniz.İnşallah en kısa zamanda tadarım bunları.Allahta sizin gönlünüze göre versin.

bende senın yasındayken aynı fakultede sevgılımden ayrılmıstım..offf cok zor karsılasmak..hele yenı sevgılısı oluncaaa..

walla resmen bı yıl agladım sızladım hatta okul acılmadan bı hafta önce ewe geldım aldım fotografları agla agla agla...En dıbe vurmadan yukarı cıkamazsın vur dıbe bakalım..dönmesı yıllar surdu coktan unutulmustu yanı unutulmuyor ama yolunu cızmı oluyorsun dönmesını bekleme ..arkadas kalabılenlerdensen arkadas kal ..

İyi akşamlar bayanlaar.
Önceki konumda belirtmiştim.Eski erkek arkadaşımla 2,5 ay önce ayrıldık.Ben bu 2,5 ayda birkaç kez dönmek istedim.Olmadı,istemedi.Son kez deneyelim dedim cevap bile vermedi.Sonra facebooktan sildiğimi öğrenince mesaj attı '' böyle mi düzelteceksin herşeyi'' diye.Doğum günümde mesaj attı '' keşke şuan elele olsaydık ama olmuyor işte iyiki tanıdım seni mutlu yıllar'' diye..
Burda herkes dengesiz,elinin altında bulun istemiş dedi.Ben pişman olmasını isterdim.Söylediklerine pişman olsun dilerdim.Değersiz olmak çok kötü.Biliyorum yanlışsa sil yoluna bak diyeceksiniz.Haklısınız.Ama işte geceleeri aklıma geliyor be güzel sözleri.Ben bu adamı bırakmaya korkardım.Sorardım arasıra ayrılsak bırakır mıydın diye.Kızardı tabiki bırakmazdım derdi.Çok doluyum çok.Hayatıma devam ediyorum.Hem 23 yaşındayım daha neler çıkacak karşıma desemde ama şimdi devam etmesi çok zor geliyor.
Aynı fakültedeyiz.Göreceğiz birbirimizi o zaman nasıl dayanacağım bilmiyorum.Hani hala aşık mıyım onuda bilmiyorum.Kızıyorumda kendime insanların ne dertleri var diye. Ama kaçamıyorum kendimden.
Sizce kurtulmak için bu mutsuzluktan neler yapmalıyım? Her erkek birgün geri döner mi?Teşekkür ederim şimdiden.

bende aynı durumdayım canım.açtığım konuya bakarsan ben hep terkedildim ve 30 yaşındayım.hele en sonuncusu bana k...ar damgası vurduda gitti.
yani bu zamana kadar arkadaşlarımdan ve kendimden gördüğüm kadarıyla ne seven erkek nede seven kadın kolay kolay terk edemez.ben seni anlıyorum diorsun ki o kadar hayal kurduk o kadar güzel zaman geçirdik hepsi yalanmıydı.ne çabuk unuttu söylediği sözleri ettiği yeminleri.ama inanki onlar bizim gibi değiller.herşeyi unutabiliyorlar anında.benciller.sana zarf etmış elinin altında ol diye o yüzden yazmış bence.biz hep onlara inanıp takılı kalıyoruz.onlar bizim gibi duygusal değiller maalesef. sen şimdi ne desek üzüleceksin.ama kendini tut ve onu arama.üzüntün zamanla geçecek.zaman herşeyin ilacı.bu dönemde arkadaşlarınla dertleş onlarla konuş.canın istiyorsa eğer dışarıya çık hava al.güçlü durmak zorundayız.ve olmuyorsa eğer vardır rabbimin bir bildiği demek zorundayız.

Aynı şeyi eski erkek arkadaşım yaptı. Gitti başkası ile çıktı ben acımı yaşadım 7-8 ay kimse ile çıkmadım ve tabii duygusal boşluktaydım o sıra da birisi çıktı karşıma yarama derman olacak sandım çıkmaya başladığımız zaman eski erkek arkadaşımın kafasına bazı şeyler dank etti. Onun değildim ve onu beklemiyordum. O benden ayrılınca bende senin gibi yalvardım yakardım ama salakmışım. Erkeklere ne olursa olsun ben burdayım mesajı verilmemeliymiş birisiyle çıkmaya başladığımı duyunca nasıl güzel sigortaları yandı. Hem bizim de çok güzel zamanlarımız vardı ama ben diğer yaptıklarını sineye çekerek hep bunları düşünmüştüm kadınlar hep fedakar oluyor yaptığı kötü şeylere hep kılıf bulabiliyordum sonra uyandım ve dedim ki ne kadar salakmışım sen onu kaybettinde o seni kaybetmedi mi ? Dedim ki evet ben değerliyim ve beni kaybetti o üzülsün ha bi de onun gibisi karşıma çıkmaz diye düşünüyordum. O zaman çıktığım çocukta da onu arıyordum fakat birşeyin daha farkına vardım onun gibisini aramakla uğraşırken ondan daha iyilerinin olduğunu fark ettim. Benden sonra çıktığı kız ona hayatı zehir etti. Yani şunu söylemek istiyorum. Bırak o üzülsün ya bu güzellikleri tekrar yaşabilirsin insan sevdiğine nasıl kötü söz söyleyebilir ki ? Erkek kaybettiklerini anladığı zaman pişman oluyorlar. Evet eminim olacaktır. Onu düşünerek geçirdiğin zamanı kendini geliştirerek harca aşırı bi özgüven geliyor ya da zamanını arkadaşlarınla geçir ki bu da unuttuyor. Ya da ona çok koyuyor. Ben bunları yaşadığım zaman lise sonlardaydım ve okulda çok mutluydum ikimizde aynı okulda olsak da okul bitmesin istiyordum arkadaşlarım sayesinde. Demek istediğim giden trenin arkasından bakmak sadece zaman kaybı ve bitmiş ilişki tekrar başlasa da çoğu zaman çok uzun sürmüyor. Çok konuştum biliyorum son söz kendi değerini bil sen değerini bilmezsen kimse bilmez.

Onceleri sen yalvarmissin, sonra sen de vazgecince qaliba erkek arkadasin kendine yedirememis goz ardi edilmeyi. Sakin arama derim, arasa bile cvb verme. Hem at gibi giden it gibi geri doner deee, ama sen beklemekle zamanini harcama. Giden gitmis zaten, kendi yoluna bak

Back
X