Ege bölgesinde doktor önerisi istiyorum

Aslında birazda bunu taşacakmışız biz diye yorumluyorum devlet özel fark etmiyor aslında ama ben o özelin bana yaklaşım tarzından kaynaklı böyle oldum birde evet ilgi alaka yönünden özel daha farklı benim tamamen doktorumla alakalı bir durumdu bu onun ihmalsizligi herkesin hikayesi farklı insan birsey de diyemiyor ama Allah’ın yazdığı buymuş diyorum ben yoksa inanç olmasa taşınabilir bir yük değil sıkma canını herseyi oluruna bırak insallah hersey bizim içinde güzel olur
evet dediğin gibi yaşayacakmışız bunu. öyle ya da böyle. cennette buluşucaz inşallah.

Sizinde basiniz sagolsun birtek yasayan anlar...
Kimse yanlis anlamasin lutfen beni
Merhaba bende 29 kasımda maalesef açılma yüzünden (rahim ağzı yetmezliği) 20 haftalık miniğimi kaybettim. Perinatolog arayışındayım murat beyde bu isimlerin arasında,nasıl kendisi? Bir sonraki gebelikte 12.haftada dikiş atılıcak şimdiden doktor araştırıp bulmam gerekiyor

Merhaba bende 29 kasımda maalesef açılma yüzünden (rahim ağzı yetmezliği) 20 haftalık miniğimi kaybettim. Perinatolog arayışındayım murat beyde bu isimlerin arasında,nasıl kendisi? Bir sonraki gebelikte 12.haftada dikiş atılıcak şimdiden doktor araştırıp bulmam gerekiyor
Baya önce sormuşsunuz ama merak eden vardır diye yazayım ben. 1 kürtaj 1 kimyasal gebelikten sonra Murat akbaş a gidiyorum. Çok çok iyi ve sakin bir doktor. Kendine güveni çok yüksek o yüzden insan da ona güveniyor haliyle. Onun vesilesiyle ilk defa bir bebeğimin kalp atışını duydum. Pıhtılaşma sorunu ve insülin direncim vardı çok iyi ayarladı dozları. Şuan çok iyi gidiyor. Mutlaka tavsiye ederim

Back
X