Ege Çınar'ın Doğum Gününe Tüm 2009 Şubat Anneleri ve Bebişleri Davetlidir..

nestle76

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2008
4.041
20
318
İstanbul
sevgili 2009 şubat anneleri ve çokkkk kuzu bebişleri...

Hepiniz oğluşum Ege Çınar'ın 1. yaş günü partisine davetlisiniz..Eğer aranızdan gelebilenler olursa çok sevinirim...

DAVETıN ıÇıN TESEKKÜR EDERıM CANIM...Oyyy yerım kuzumu...ınsallah canım kısmet olursa gelırız...Çok ıstıyorum gelmeyı ama babamız calısmazsa ancak o getırebılır bızı((
bızde sızı beklıyoruz bu hafta:)))
DAVETıYENıZDE COOOK GÜZELMıŞŞŞ....
GÜZEL KUZUMUNDA DOGUM GÜNÜNÜ ŞıMDıDEN KUTLAR YANAKLARINDAN DOYASIYA ÖPÜYORUM...ALLAH SAGLIKLI MUTLU UZUN ÖMÜRLER NASıP ETSıN...ALLAH ANNESıNDEN BABASINDAN SEVDıKLERıNDEN HıııÇÇ AYIRMASIN TATLıŞKOMU...DERıNDE COK ÖPÜYOR ARKADASINI VE TEYZESıNı...

Son düzenleme:
aylincigim davetin için tesekkurler ıstanbulda yasıyor olsaydık muhakkak erdemımle katılıdık..daha oncede yazmıstım..davetıyen superrr

emelcim inşallah gelirsiniz..çok sevinirim...çok sevinirizzzz....böyle sadece büyükler olunca içime sinmiyor...istiyorum ki yaşıtları da olsun...henüz birşey anlamasalarda birarada olsunlar...iyi dileklerin içinde çok teşekkürler...tüm mutluluklar hepimizin olsun....

şafak cım aramıza yollar karlı dağlar girdi:))) gelmiş kadar oldun canım benim...çok sağol....

Canım benim davetiyeniz çok hoş olmuş Eymenciğimin de doğum günü 6 şubat ta olucak yoksa biliyosun gelmeyi çok istiyordum.

Çok isterdik gelmeyi bell, mi olur gerçi belki bir sürpriz yaparız :)) Davetiyeye diyecek söz bulamıyorum küçük tavşan iyiki doğdun .Gelemezsekte tüm iyi dileklerimiz sizlerle olucak

aylincim canım bizde sanırım aynı gün yapıcaz doğum günümüzü,ama değişiklik olurda cuma yaparsak mutlaka gelmeye çalışırım

hülyacım çok sevinirim canım...inşallah katılabilirsiniz....çok memnun oluruz...efeciğimi de görmüş mıncıklamış olurum hem....

oyyy benim tatar ramazanımın doğum günü partisi varmış yerim ben o kuzuyu...
davetiyeside kendisi gibi güzel.. rabbim hayırlı,sağlıklı uzun ömür versin çınarcığıma
en güzel doğum günleri onun olsun ömrü boyunca..
kocaman öpüyorum çınarcığımı..inşallah pastasını üflerkende öpebiliriz kuzumu.

sümeyyecim nerelerdesin sen canım....inşallah aramızda olursunuz..çok seviniriz canım benim..konuşuruz zaten...

davetiyenize bayıldım aylincim...Allah çınarıma da hepsine de uzun ömürler versin...
inşaallah o gün her şey yolunda gider mutlu cıvıl cıvıl bi gün geçirirsiniz...

sümeyyecim nerelerdesin sen canım....inşallah aramızda olursunuz..çok seviniriz canım benim..konuşuruz zaten...

canım buralardayım ama.. nete fazla gelemiyorum kayın validemler bendelerdi.. berrayı zaten biliyorsun hep benimle..kayınvalidemler gittiler artık buralardayım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…