merhaba arkadaşlar özetle durumumdan bahsetmek istiyorum çukulata kisti hastasıyım 2 ameliyat geçirdim tüplerim açık klomenle 2 aşılama geçirdim egede..fakat açık ameliyat geçirmem ve kistlerin yumurtalığma zarar vermesinden dolayı yumurta kalitem ve rezervim az.. sonra egede tüp bebekte dosya açıldı bu seferde iğneli aşılama geçirmediğim için rapor hakkın yok dediler bende özel bir merkezde çok para harcayarak tüp bebek yaptırdım ocak ayında fakat sonuç negatif...14 şubatta 3 yılım doluyor ve egede dosyamı konseye girmesini isteyeceğim fakat aşılama olmak istemiyorum..
1.acaba benim durumumda olupta aşılama olmadan direk tüp bebeğe geçen var mı..?
2.özel bir doktor tercihi yapmayacağım normal prosedürden gideceğim çünkü maddi olarak özel merkeze yatırdığımız miktar zorladı..acaba raporlu olup egeye ne kadar ödediniz ve ilaç katkı payı ortalama kaç ünite kullanarak ne kadar ödediniz rapor dahilinde tabiki?..
3.birde memnuniyetiniz ne durumda acaba ben doktorların ilgisiz olduğunu yüzlerini sadece yumurta toplamada ve transferde görüldüğünü duydum daha çok hemşireler muhattab olarak çıkıyor karşınıza böyle bile olsa razıyım fakat memnuniyet ne durumda?
bu konularda bana bilgi verecek arkadaşlar olursa çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler...
1.acaba benim durumumda olupta aşılama olmadan direk tüp bebeğe geçen var mı..?
2.özel bir doktor tercihi yapmayacağım normal prosedürden gideceğim çünkü maddi olarak özel merkeze yatırdığımız miktar zorladı..acaba raporlu olup egeye ne kadar ödediniz ve ilaç katkı payı ortalama kaç ünite kullanarak ne kadar ödediniz rapor dahilinde tabiki?..
3.birde memnuniyetiniz ne durumda acaba ben doktorların ilgisiz olduğunu yüzlerini sadece yumurta toplamada ve transferde görüldüğünü duydum daha çok hemşireler muhattab olarak çıkıyor karşınıza böyle bile olsa razıyım fakat memnuniyet ne durumda?
bu konularda bana bilgi verecek arkadaşlar olursa çok sevinirim şimdiden çok teşekkürler...