Ege üniversitesi genetik incelemeli tüp bebek

izmirburcu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017
820
316
103
34
Tekrarlayan kayıplarım nedeniyle üniversiteye başvurdum.Evraklar tamam.Bugün üniversite aradı genetik inceleme olacağı için bu ay tedaviyi iptal edelim başlayamayacağız üniversite kaynaklı maddi sebeplerle dendi.Önümüzdeki ay tekrar başvurun sorun hallolursa yada yumurta toplama vs yapalım siz embriyoları dış merkeze genetik incelemeye gönderin dedi.Bunun maliyeti yüksek olduğu için kabul etmedim.Önümüzdeki ayı bekleyeceğim.Burada daha önce genetik incelemeye başvuran oldu mu? Laboratuar nasıl? Embriyoların 5.güne gitme durumu hakkında bilgi verebilir misiniz?

Ben ege üniversitesi hastanesinde genetikli tüp bebek yaptırdım. Kayıplarım vardı ve translokasyon 5.6 çıktı bundan dolayı gebelik kayıplarım sonrasında tüp bebek tedavim oldu Ankara'da genlaba gönderdim alınan biyopsileri. 9 embriyo dan geriye 2 embriyom kaldı 5.gün alınıyor biyopsi. Hepsi kötü geldi malesef tabi bu durum benden kaynaklı herkeste bu durum olacak diye birşey yok oradaki tedavimden memnun kaldım ama.

Ege de tıbbi genetik bölümünde doktor Emin karaca hocamız yardımcı oldu bize çok beklemek istemediğimiz için Ankara'ya gönderdik biyopsileri ama dediğim gibi tüp bebek bölümündeki tedavimden de ayrıca memnun kaldım yalnız laboratuvar da 9 embriyomun 5 güne gelmemesi benden de kaynaklı olabilir lab farkıda ona çok yorum yapamıcam emin değilim.

Geçmiş olsun peki embriyo başına ne kadar ücret ödediniz? Gebelik oluştu mu? Şuan ne durumdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…