ege üniversitesinde doğum yapanlar

secret51

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
733
646
323
İzmir
iyi akşamlar hanımlar. daha önce benzer başlıklar açılmış ama bir şey yazan olmamış. belı o zamandan bu yana dogum yapan vardır aranızda. ege üniveritesinde doğum yaptınız mı? doktorların tutumu, odalar, dogum anındakı yaklasımlar v.s. nasıl? bilgilendirirsenız cok sevınırım.

doğum yapalı neredeyse 2 yıl olacak.
merak edenler için anlatıyım. 34+5 te doğum yaptım. erken doğumlarda genelde sezaryen yapılırmış ama bende hemofili denilen bir kan hastalığı olduğu için normal doğum yapmam zorunluydu. sezaryende normal doğuma nazaran daha çok kanama olurmuş.
devlet ya da unıversıte hastanelerı ıcın pek ıyı seyler duymamıştım işin aslı.hastalara bağırdıklarını azarladıklarını duymuştum. bende böyle bır durum yaşanmadı. aksıne çok memnun kaldım hastaneden. 2 doktor(1 uzman 1 asıstan) ve bır ebeyle doğum yaptım. karnıma bastırma falan da yapmadılar. doktor acayıp gaza getırdı doğum anında benı. ıkıııııııııııııııın :) doğum ardından da servıse çıktım. özel oda tutmuştum gecelıgı 90 tl idi. odaya gırer gırmez hemsıre geldı. bebek hemsıresı zaten orda. gayet ıyıydı yanı. ve sıgortam olduğu ıcın de oda ücreti dışında odeme yapmadım. özel oda istemezseniz normal odaları 2 kişilik. tuvalet ve duş ortak korıdorda. ama tuvaletler kokuyordu onu hatırlıyorum. eger ımkanınız varsa özel oda tutun derim. ha bu arada kendınızı de yırtsanız epıdural yapmıyorlar. sanırım ıyı bır tanıdık gerek onun için. zaten bence epıdurale gerek de yok da neyse.
tavsıye eder mıyım? ederim. ozele vereceğiniz parayı gıdın oto koltuğunuzu alın. ben mesela romer trıfıx almıştım 1500 tl ye.

doğum yapalı neredeyse 2 yıl olacak.
merak edenler için anlatıyım. 34+5 te doğum yaptım. erken doğumlarda genelde sezaryen yapılırmış ama bende hemofili denilen bir kan hastalığı olduğu için normal doğum yapmam zorunluydu. sezaryende normal doğuma nazaran daha çok kanama olurmuş.
devlet ya da unıversıte hastanelerı ıcın pek ıyı seyler duymamıştım işin aslı.hastalara bağırdıklarını azarladıklarını duymuştum. bende böyle bır durum yaşanmadı. aksıne çok memnun kaldım hastaneden. 2 doktor(1 uzman 1 asıstan) ve bır ebeyle doğum yaptım. karnıma bastırma falan da yapmadılar. doktor acayıp gaza getırdı doğum anında benı. ıkıııııııııııııııın :) doğum ardından da servıse çıktım. özel oda tutmuştum gecelıgı 90 tl idi. odaya gırer gırmez hemsıre geldı. bebek hemsıresı zaten orda. gayet ıyıydı yanı. ve sıgortam olduğu ıcın de oda ücreti dışında odeme yapmadım. özel oda istemezseniz normal odaları 2 kişilik. tuvalet ve duş ortak korıdorda. ama tuvaletler kokuyordu onu hatırlıyorum. eger ımkanınız varsa özel oda tutun derim. ha bu arada kendınızı de yırtsanız epıdural yapmıyorlar. sanırım ıyı bır tanıdık gerek onun için. zaten bence epıdurale gerek de yok da neyse.
tavsıye eder mıyım? ederim. ozele vereceğiniz parayı gıdın oto koltuğunuzu alın. ben mesela romer trıfıx almıştım 1500 tl ye.

merhaba kızlar.benim durumum riskli plasenta previa totalis var 27 haftalık hamileyim.doğumumu çocuğu özel ve devlet hastaneleri kabul etmiyor.büyük hastane kabul ediyor.doğumumu az kaldı ege veya dokuz eylül üniversitesinde doğum yapacağım ama hiç bir bilgim yok. Korkuyorum hastane nasıl odalar doktorlar nasıl? Özel oda ve doktor seçme hakkimiz var mi bunları bilmiyorum. Bilgi sahibi olanlar lütfen yazar mısınız. Dediğim gibi az bir vaktim kaldı:((

merhaba kızlar.benim durumum riskli plasenta previa totalis var 27 haftalık hamileyim.doğumumu çocuğu özel ve devlet hastaneleri kabul etmiyor.büyük hastane kabul ediyor.doğumumu az kaldı ege veya dokuz eylül üniversitesinde doğum yapacağım ama hiç bir bilgim yok. Korkuyorum hastane nasıl odalar doktorlar nasıl? Özel oda ve doktor seçme hakkimiz var mi bunları bilmiyorum. Bilgi sahibi olanlar lütfen yazar mısınız. Dediğim gibi az bir vaktim kaldı:KK43:(
Evt var.bende riskli bir gebe olarak mete hocaya gidiyorum ve bu hafta alinacak bebeğim.ozel odayi ayarlıyorlar farkini verince.hoca dogurtacagi icin de 1500 gibi bir ödeme yapcam.

Evt var.bende riskli bir gebe olarak mete hocaya gidiyorum ve bu hafta alinacak bebeğim.ozel odayi ayarlıyorlar farkini verince.hoca dogurtacagi icin de 1500 gibi bir ödeme yapcam.
Dokuz eylüle mi gidiyorsunuz. Oda fiyatlarını ne kadar dediler.refakatçi kalıyor muben eşini istiyorum yanımda.birde çok geçmiş olsun canım senin durumun neden riskli

Dokuz eylüle mi gidiyorsunuz. Oda fiyatlarını ne kadar dediler.refakatçi kalıyor muben eşini istiyorum yanımda.birde çok geçmiş olsun canım senin durumun neden riskli
Egedeyim ben.5 ay arayla tekrar hamile kaldm ve bununla 3. Sezeryan..ayrica ilk ikisi 32 haftalik dogdular.bunda hocaya gittim bende.ozel oda farki cuzi miktar yarin ögrenince yazarm.

Egedeyim ben.5 ay arayla tekrar hamile kaldm ve bununla 3. Sezeryan..ayrica ilk ikisi 32 haftalik dogdular.bunda hocaya gittim bende.ozel oda farki cuzi miktar yarin ögrenince yazarm.
çok teşekkür ederim ben ege ye gittim ama rast gele içeri çağırıyorlar üçer üçer hangi doktora denk gelirsen. Bir daha ki sefere hangi doktora denk gelecegimiz belli değil. Siz nasıl doktor seçtiniz ? Yarın için de dokuz eylüle randevu aldım oraya görüşüp kararı vereyim diyorum. Ayın 21 inde tekrar ege ye gidip emar getireceğim sonuçları doktora gosterecegim.gelişmeleri yazarsanız çok sevinirim;)

Arkadaşlar hamileyimhemofiliyim ve cçokkorkuyorum bebek 2aylik olunca gel dedi tedaviye bbaşlıca dedi ne olacak doğumdave bebegime bise olurmu ne gibi tedavi yyöntemivar

Back
X