ege ünviversitesi kadın doğum

Caylakim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2014
100
69
48
36
arkadaşlar merhaba ege üniversitesinde önerebilceğiniz irskli gebelik uzmanı kadın doğum doktoru kimler vardır.

arkadaşlar merhaba ege üniversitesinde önerebilceğiniz irskli gebelik uzmanı kadın doğum doktoru kimler vardır.
Merhaba, Prof. Dr. Gürsen GÜNDEM ilgilendi benim geçirdiğim kadın hastalıkları problemim ile ama profesörler uzmanlara bırakıyorlar görevi Ege Üniversitesi'nde. Deniz Şimşek uzman doktor, onu önerebilirim size. Ekip halinde çalışıyorlar zaten..

teşekkürler bende şehir dışından geliceğim doktrum büyük şehire yönlendirdi eşimle kan uyuşmazlığım var ve burda tahlillerim birbirini tutmyor doktordan çok sanrm labortuar daha önemli benm için

Dediğim gibi siz hastaneye gidin, oradaki uzman doktorlar da gerekli yönlendirmeyi yapacaklardır. Oldukça büyük bir hastane, sıra almak oldukça problem yalnız haberiniz olsun. Özellikle ben, benimle ilgilenen uzman doktordan da oldukça memnun kaldım :)

eet bizde biran önce karar verip gelmek istiyoruz ztn haftaya anca gelebilrz çok teşekkürler yardımınız için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…