Ailemden bircok insan Ege Universitesi Hastanesinde calistigi icin yukarida cevap yazan arkadasin dedigini duzeltmek istedim. Ege Univ Hastanesinde hicbir doguma sadece asistanlsr girmiyor. Mutlaka uzman doktor+asistanlar oluyor. Selektif sezeryen yapilmiyor. Sadece tibbi olarak gerekli ise sizi sezeryene aliyorlar. Sterilizasyonu cok iyi ve her cesit donanim mevcut. Komplikasyon durumunda hizli bir sekilde durum hocalara ve daha kidemli uzmanlara eskale ediliyor, yani acikta kalmiyorsunuz. Ozel bir hastaneye gittiginiz takdirde tek bir uzmanin elindesiniz. Ayrica Ege'de 24 saat cocuk doktoru olur ve doguma da girer. Vogu ozel hastanede boyle bir luksunuz yok. Eksileri ise odanin daha az luks olmasi ve doktorunuzu secme sansiniz olmamasi, ki bunun da buyuk bir eksi oldugunu dusunmuyorum cunku doktorlarin hepsi ayni egitimden gecerek(10-12 yillik bir egitim) oraya geliyor ve hepsi ayni prosedurleri izliyor. Zaten dogum normal fizyolojik bir olay oldugu icin dogum yaptiranin dunyanin en iyi doktoru olmasi gerekmiyor(beyin amelyati degil sonucta)