Egepol izmir nezahat akay'a giden varmı kızlar??? Lütfen cevap yazın

cigdem1983

Guru
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2009
88
7
286
41
Izmir egepol nezahat akay'a giden varmı kızlar???
KIZLAR SLM BEN İLK MUAYNEMİ NEZAHAT HANIMA OLDUM.ÇOK SICAK VE İLGİLİ GİBİ.AMA AKLIMDA GÖKALP BEYDE AÇIKCASI.ONUNDA BAŞI HEP KALABALIK ACABA BEKLEDİĞİM İLGİYİ GÖREMEMMİ DİYE KORKUYORUM.NEZAHAT HANIMA GİDEN VARMI Bİ AKIL VERİN LÜTFENNNNNNNN??????

bence de nezahat hnm a gidenler yazsın ben de ona gitmek istiyorum ve merak ediyorum asıl bir dr olduğunu

Izmir egepol nezahat akay'a giden varmı kızlar???
KIZLAR SLM BEN İLK MUAYNEMİ NEZAHAT HANIMA OLDUM.ÇOK SICAK VE İLGİLİ GİBİ.AMA AKLIMDA GÖKALP BEYDE AÇIKCASI.ONUNDA BAŞI HEP KALABALIK ACABA BEKLEDİĞİM İLGİYİ GÖREMEMMİ DİYE KORKUYORUM.NEZAHAT HANIMA GİDEN VARMI Bİ AKIL VERİN LÜTFENNNNNNNN??????

canım aynı tereddüt bendede var. gökalp beyden randevu almayı düşünüyorum ama çok yoğun olduğu için benimle yeterince ilgilenmezse diye korkuyorum. sanırım bende nezahat hanıma gidicem, sen nasıl buldun ilgilimiydi sana güven verdimi?

arkadaşlar bende 23+4 haftalık hamileyim sürekli nezahat hanıma gidiyorum çok memnunum çok ilgili herkese tavsiye ederim sorunlarınızı dinliyor ilgileniyor aklınıza takılan tüm şeyleri sorabilirsiniz bence iyi bir dr ben çok memnunum nasip olursa doğumumuda ona yaptırıcam ve bir çok arkadaşımıda ona yönlendirdim hepside memnun tavsiye ederim şu ana kadar bir sorun yaşamadık... sevgiyle kalın...

slm kızlar bn erken doğum sonucu ikizlerimi kaybettim mart ayında bnm drum şirinyerdeydi ama ilgisizliği yüzünden bn mayısta nazahat hnıma gittim kontrole çok sıak dawrandı bana we nasipse eylül gibi tekrar bebek düşünücez hamile kaldığımda nezahat hnıma gitmeyi düşünüyorum....
gökalp beyi aşırı yoğun şimdi randewu almaya kalksam 2 ay snrya weriyolar aslında gökalp beyim methini çok duydum ama okdr yoğun olduğu için eskisi gibi ilgilenmiyormuş
ama nezahat hnım a gitmeyi düşünüyorum......

giden we bilen warsa bizi aydınlatsın ltfen...

Bende 9 aylık sürecimi onunla geçirdim gayet memnunum. Suyum azaldığı için 1-2 hafta önce alınacak bebeğim. Bence çok iyi bir doktor ben çok ısındım. Gayet ilgili ve pimpirikli bir doktor. Doğumumda inşallah güzel geçer onunla..:nazar:

ya kızlar uzun süredir yazamadım.bu aradada 7. ayımı bitiriyorum.nezahat hanımdan allaha şükür çok memnunum.çok sıcak ve ilgili.bu arada kendinde doğumyapmuş olan varmı ya beni şimdide doğum stresi sardıda :)) bişeyler yazsın lütfen doğum yapan arkadaşlar lütfeeeennnnn:50:

slm kızlar bn erken doğum sonucu ikizlerimi kaybettim mart ayında bnm drum şirinyerdeydi ama ilgisizliği yüzünden bn mayısta nazahat hnıma gittim kontrole çok sıak dawrandı bana we nasipse eylül gibi tekrar bebek düşünücez hamile kaldığımda nezahat hnıma gitmeyi düşünüyorum....
gökalp beyi aşırı yoğun şimdi randewu almaya kalksam 2 ay snrya weriyolar aslında gökalp beyim methini çok duydum ama okdr yoğun olduğu için eskisi gibi ilgilenmiyormuş
ama nezahat hnım a gitmeyi düşünüyorum......

giden we bilen warsa bizi aydınlatsın ltfen...

cnm sirinyerdeki dr halit vidinlimi yoksa ? !

bende ona gitmeyi dusunuyorum ama hic tanimiyorum kendiisini

Kızlar merak edenler var diye yazıyorum doğumum sezeryan epidural oldu. Cok güzel gecti. Eli cok hafif ki hiç sorun yasamadım :) cok memnun kaldım. Merak etmeyin cok iyi bir doktor.

Back
X