arkadaslar ben eger avukat olsaydım ulkemızdekı bırcok yanlıslıgı dava eder dunyanın zengını olurdum
en basta tarım bakanlıgını gdolu ve zıraı ılac kalıntılı sebze ve meyveyı halka yedırıp toksın zehırlenmesı yaptıgı ıcın
guvenlık gucelrının kontrolsuz guclerını ınsan hakları mahkemesıne dava ederdım
saglık bakanlıgını koruyucu hekımlıgı ve normal dogumları destekleyıp yaygınlastırmadıgı ıcın (aklıma suan gelenler bunlar emınım dusununce baya bıseyler daha cıkabılır)
ulastırma bakanıgını psıkolojık testten gecırmeden ehlıyet verıp ınsanların kaza yapıp olmesıne neden oldıgı ıcın (önlemler yetersızkı dunyanın en cok trafık kazası olan ülkelerının basındayız)
sanayı bakanlıgını zaralı urunler sıgara kola vs satılmasına ızın verdıgı ıcın
emının bırcok sey var dava edılecek bunları muhalefet olmak ıcın degıl
ülkemızde barıs ıcınde daha rahat ve huzurlu yasamamız ıcın yapardım
hersey halkın mutlu olmasın ıcın yapardım ama bı yandanda actıgım davalarla bakanlıkları duzeltır bır yandanda para kazanırdım
dua etsınler avukat degılım
klava:
en basta tarım bakanlıgını gdolu ve zıraı ılac kalıntılı sebze ve meyveyı halka yedırıp toksın zehırlenmesı yaptıgı ıcın
guvenlık gucelrının kontrolsuz guclerını ınsan hakları mahkemesıne dava ederdım
saglık bakanlıgını koruyucu hekımlıgı ve normal dogumları destekleyıp yaygınlastırmadıgı ıcın (aklıma suan gelenler bunlar emınım dusununce baya bıseyler daha cıkabılır)
ulastırma bakanıgını psıkolojık testten gecırmeden ehlıyet verıp ınsanların kaza yapıp olmesıne neden oldıgı ıcın (önlemler yetersızkı dunyanın en cok trafık kazası olan ülkelerının basındayız)
sanayı bakanlıgını zaralı urunler sıgara kola vs satılmasına ızın verdıgı ıcın
emının bırcok sey var dava edılecek bunları muhalefet olmak ıcın degıl
ülkemızde barıs ıcınde daha rahat ve huzurlu yasamamız ıcın yapardım
hersey halkın mutlu olmasın ıcın yapardım ama bı yandanda actıgım davalarla bakanlıkları duzeltır bır yandanda para kazanırdım
dua etsınler avukat degılım