Eğer hamileyken sigara içerseniz..

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Avustralya'da yapılan bir araştırmaya göre hamileliği sırasında sigara içen kadınların çocukları suç işlemeye daha meyilli oluyor.

Takvim'de yer alan habere göre
araştırmada 5 bin aile ve çocuklarının davranışları gözlemlendi.

Bu kapsamda çocukların kavga, mala zarar verme, okula gitmeme gibi kötü alışkanlıkları incelendi.

Ayrıca zengin bölgelerde yaşayan çocukların, yüzde 10 oranında daha az suç işlemeye meyilli olduklarını belirtildi.

Ne kadar alakasiz birsey sigarayla suc isleme nerden buluyosunuz böyle alaksiz seyleri hayret ediyorumm

hamileyken sigara içen anneler çocuğunu düşünmüyor. Bu anneler bencil ve sorumsuz. Çocuklarının sağlıklarını tehlikeye atıyorlar . İleride suç işlemelerini etkilemesi onların umurlarında olmaz. Zira sağlığında etki etmeyeceğine kendilerini inandırdıkları gibi başka hiçbir kötü etki yapmadığını da kendilerini inandırmışlardır.
haliyle aslında çocuğun suça meyilli olması annesinin sigara içtiğinden değil annesinin böyle sorumsuz bir insan olmasından dolayı çocuğumu iyi yetiştirmemesinden kaynaklanır.

Sigaranin sağliga zararli olduğu zaten aşikar kullanip kullanmamakda kişiye özgür tabiki de .
Normal hayatta bòyle ha tabi bebek için saglikli degil zararli ve önerilmeyen birsey bunu bilmeyen yoktur heralde....
Doktorlar bin kere söylüyorlar zaten ama sigarayla cocugun suç meyili ne alaka cok saçma konular aciyosunuz.
Yok yemek ismini cocuga verene ödül var yok 6 yasinda kizi emziriyor.
Yok sigara icen suca meyilli yok domuz kadina tecavüz etmis hamileymis vs .
Bunlarin yeri burasi degil bence burda hamileler sohbet edip yasadklarini paylasiyor.
Haber veya böyle biseyin yeri oldugunu düsnmuyorum

Çocuk yapmaya karar vermeden önce sigarayı bırakın...sağlıklı gebelik ve sağlıklı bir bebek icin.

Tam bir saçmalıkk artık ne yapıcaklarını şaşırdılar araştırılacak okadar çok şey varken bumu kaldı şimdi benim annemde bana hamileyken çok olmamakla birlikte sigara içmiş ama allaha bin şükür bi sıkıntım yok.. Ki bunun etrafımda çok çok örneği var. Teyzem sigara hayatta ağzına sürmez ama oğlu tam bir psikopattır.. Herşeyi sigaraya bağlamaya lüzum yok yararlı bişey değil evet ama kim içiyosa hamileyken veya normalde bu onu ilgilendirir.. Bi insan sigara içiyo diye sorumsuz ve bencil olmaz olamaaz.. Herkez kırıcı yorumlar yapmadan önce kendisine baksın.. Hiç içmeyen bi insan olarak dışardan yorum yapmak kolay olur tabiki. İnsanlarımız çok meraklı bilmedikleri şeylere burunlarını sokmaya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…