• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eğer yarın olecek olsaydınız ne yapmadıgınıza pısman olurdunuz

prense_s

'küçüğüm..'
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
726
10
46
Tekirdağ
evet arkadaslar bu lafı demek ıstemezdım ama demıs bulundum:30: eger yarın olucek olsaydınız ne yapmadıgınıza pısman olurdunuz arkadaslar??son gununzde neler yapardınız veya :10:

Son düzenleme:
evet arkadaslar bu lafı demek ıstemezdım ama demıs bulundum:30: eger yarın olucek olsaydınız ne yapmadıgınıza pısman olurdunuz arkadaslar??son gununzde neler yapardınız veya :10:

Valla günahlarımdan tövbe ederdim herkesle helalleşmeye çalışırdım herhalde aslında hep yarın ölecekmiş gibi yaşamak lazım

helallik ve affetsin die Allah a yalvarmakla gecerdi ve oğlumu son kez görücem için onu bagrıma bsardım ve ölürken son kez babamın gözlrine bakıp öle ölmek isterdim

ağlardım arkamda bıraktıklarım için
annem babam kardeşlerim gelirdi gözümün önüne.
annemin ellerini öper kokusunu içime çeker helallik isterdim..
sonra sevdiğimin yanına giderdim
sarılırdım ona son kez
"unutma sakın beni. deli sakar çocuksu bi kız vardı.çok sevmişti beni diye hatırla ara sıra" derdim
belki biraz üzülür.ya da ertesi gün unutur..
dua ederdim allaha beni affetmesi için.
hiçbi zaman iyi bi evlat iyi bi kardeş iyi bi kul olamadığım için

bugüne kadar yaptığım kötü şeyler için Önce Alllahtan sonrada kullarından af dilerdim.Bol bol hayır işlerdim. aslında bizler heran ölecek gibi yaşamalıyız.Zaten heran ölebiliriz.Ölüm şah damarından daha yakındır:50:

herseyden önce cok icim yanar hatta kavrulurduki cocuklarim bensiz kalacaklar tek sahip cikanlari ben oldugum icin herbirini bi almancocukyurduna atarlar diye allahima el acar dua ederdim büyüsünler yarabbim onlari kusyavrusu gibi ortada birakma allahim nolur az büyüsünler canimi alacaksan gene al ama ay ben aglicam valla nasi bi soru bu ya maffetti beni diceklerimi bile siralayamadim:14::14::2:

kimse kocasını saymamış:)
ben tek başıma kalabileceğim bir yere kaçardım tanıdık tanımadık kim varsa arardım onunla ilgili içimden ne geçiyorsa söylerdim herhalde ...tabe iyi konuşcaklarımda olurdu küfürü yicek olanlarda :1::1::1::1:

herseyden önce cok icim yanar hatta kavrulurduki cocuklarim bensiz kalacaklar tek sahip cikanlari ben oldugum icin herbirini bi almancocukyurduna atarlar diye allahima el acar dua ederdim büyüsünler yarabbim onlari kusyavrusu gibi ortada birakma allahim nolur az büyüsünler canimi alacaksan gene al ama ay ben aglicam valla nasi bi soru bu ya maffetti beni diceklerimi bile siralayamadim:14::14::2:

ay kımseyı uzmek ıstemedım ben :38:

kimse kocasını saymamış:)
ben tek başıma kalabileceğim bir yere kaçardım tanıdık tanımadık kim varsa arardım onunla ilgili içimden ne geçiyorsa söylerdim herhalde ...tabe iyi konuşcaklarımda olurdu küfürü yicek olanlarda :1::1::1::1:

kocayi saymadim cünki yok arkadasim biz ayrilali 5 yil olmus simdiye kadar cocuklarini aramayan insan ben ölsem cocuklarinin nerde süründüklerini kimlerin itip kakdigini dahi bilmez onu burak yolda denk gelseler tanimaz okadar babaligi yani bide onumu hatirlayacaktim degmez:20:

olabildiğine alkol alıp son kez en sevdiğim bütün şarkıları dinler, bol bol nargile tüttürürdüm.. :ssz: bi de bütün sevdiklerime birer mektup yazar özel eşyalarımı kime bırakacağimi düşünürdüm.. bilgisayarımı ve oyuncaklarımı sevgilime, yatağımı ve kıyafetlerimi kuzenime , günlüğümü anneme, paralarımı ablama, çeyizlik üç beş eşyamı görümceme, kpss kitaplarımı öğretmen adayı canım emektar arkadaşlarıma... bi de vasiyetim var sevgilime söylemiştim geçenlerde, benim saçlarım çok uzun, onu kessin alsın saklasın, bi de mümkünse hemen evlenmesin, bi yasımı tutsun 15 - 20 sene ..

çok güzel bir soru olmuş :7: pişmanlığım resital veremeden ölmek olurdu. o yüzden hiç tanımadığım birine bile piyano çalabilirdim. bunun dışında vasiyetim hazır zaten:17:, sık sık helallik de isterim helal etmeyen de yok. ee rahat bir gün olur ölene kadar camide dua ederdim.:42:

:14: 20senelik ömrümde canım babacıma doya doya sarılmadığıma çok pişman olurdumm...canım eşim ve kızıma doya doya sarılırdım öperdimmm...:14:

istifa etmeyip, kendime bu eziyeti çektirdiğime....

Back
X