Eğitim hayatim bitti mi, kafam bişe almiyor, 4 islemi bile yapamiyorum. napcam ben

titanunu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2014
70
19
0
35
Ankara
Kizlar, universite mezunuyum. Yuksek lisansa basvurdum kac kere puanlarim cok iyi olmasina ragmen sansim kotu gitti ve kabul edilmedim hicbir yere. Biliyorsunuz torpil cok oluyor bu islerde. Benim de hevesim kirildi ve biraktim herseyi, evlendim ve cocuk yaptim. Suan calisiyorum.
Yeniden yuksek lisansa basvurayim dedim ama tekrar ales ve dil gibi sinavlara girmem gerekiyor. Oysa butun bilgilerim gitti. Adeta dort islemi hesap makinesiz yapamayacak haldeyim. Az once 120 ile 30 u carpamadim bir sey icin gerekmisti de.
Universiteden arkadaslarim doktora yapiyorlar, ben burda yerimde sayiyorum. Ne akilli kizdim halbuki ben. Ne yapmaliyim. Bebek de var. Uzaktan egitimle yuksek lisans mi yapsam o da 5 milyardan basliyor, ya sinifta kalirsam

Bilgiler bir yere gitmez sen paslanmışsın biraz, kendi kendine tekrar edersen hoopp hemencik geri gelirler bence evde çalışma setleri oluyor ya hazır kitap setleri onlardan al, bir yerden başla hemen seneye olacak diye bir şey yok, zamana yayarsın iki sene sonra olur ama olur...

Kizlar, universite mezunuyum. Yuksek lisansa basvurdum kac kere puanlarim cok iyi olmasina ragmen sansim kotu gitti ve kabul edilmedim hicbir yere. Biliyorsunuz torpil cok oluyor bu islerde. Benim de hevesim kirildi ve biraktim herseyi, evlendim ve cocuk yaptim. Suan calisiyorum.
Yeniden yuksek lisansa basvurayim dedim ama tekrar ales ve dil gibi sinavlara girmem gerekiyor. Oysa butun bilgilerim gitti. Adeta dort islemi hesap makinesiz yapamayacak haldeyim. Az once 120 ile 30 u carpamadim bir sey icin gerekmisti de.
Universiteden arkadaslarim doktora yapiyorlar, ben burda yerimde sayiyorum. Ne akilli kizdim halbuki ben. Ne yapmaliyim. Bebek de var. Uzaktan egitimle yuksek lisans mi yapsam o da 5 milyardan basliyor, ya sinifta kalirsam

Biraz işlem yaparak pratik yaparak tekrar eski bilgileri hatırlarsınız endişe etmeyin.

Sakin o moda girme...
Insanin o an ki modu cok etkiliyor...
Bazen zehir gibi oluruz, bazen olu balik gibi bakariz...
Hemen olumsuz dusunme, guven kendine...
Zamaninda o ales i yaptiysan, simdi de pek ala yapabilirsin...
Senden hibir sey eksilmedi, sadece biraz bu konulardan uzaklastin...
Seni ne mutlu edecekse onu yap...
Imkanin varsa uzaktan olana basvur, zaman ayirabilirim dersen, normal yuksek lisansa basvur...
Ya da at rafa boyle rahatsan, birileri yapti diye bir sey yapmak zorunda degilsin...
Onlar onu tercih etmisler, sen bunu, komsunun tavugu komsuya kaz gorunur hesabi, onlarda da ne dertler var kimbilir...
Kimseyle kiyaslama, icinden geleni yap...

Back
X