Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tiffanycim bana kalırsa ilk mat yap baktın sıkıldın gıbı oldu hemen turkce yap kı motıvasyonun artsın sonra tekrar mat yap canım bi bu şekilde dene bence
Tiffany çalışıyor musun? Bir işin varsa bunlar sorun edilecek şeyler değil. Ben de iki yıllık okumuştum. Sağlık Meslek Lisesi mezunuyum. Van'da yapacak bir işim olmadığı için DGS'ye hazırlandım dört yıllığa tamamladım. Ankara'da olsaydım kazanamazdım. Matematiği kafanda büyütme bende anlamıyorum ama DGS matematiği çok zor değil. Yaşın kaç bilmiyorum ama öss'yi tekrar deneyebilirsin
bende snein yaşadıkalrını yaşamış birisiyim cnm. kader ne yöne savurursa öyle oluyor hiç canını sıkma. ailem başka şehire göndermedi 2 yıllık okudum blm biirmcisiydim direk geçiş hakkım vardı ama bir oyun yaptılar başka birisinin geçmesini sağladılar çok ağladım üzüldüm. dgs ile türkiye çapında 2 kişi alıyorlardı oda olmadı tabi. sonra girdim işe çalıştım. kpss lere girdim yüksek aldım ama bölümümle ilgili kadro açılmadı bir türlü. ama şimdi çalıştığım kurumda sözleşmeli memeur olarak kadrom geldi. şükür allahıma deyip çalışıyorum 10 senedir. 4 yıllıkların havasına bakma sen kendini geliştirmeye bak. ben şu anda onalra hava atar konumdayım kendimi geliştirdiğim sürece onlardan daha yükseklerdeyim. benim hocam bilg ilgili bişey olduğunda bana sorar düşün artık. hiç üzülme yaşam şartları gerektiriyorsa onu yaşıyor insan.