Eğitim

tiffanycim bana kalırsa ilk mat yap baktın sıkıldın gıbı oldu hemen turkce yap kı motıvasyonun artsın sonra tekrar mat yap canım bi bu şekilde dene bence

tiffanycim bana kalırsa ilk mat yap baktın sıkıldın gıbı oldu hemen turkce yap kı motıvasyonun artsın sonra tekrar mat yap canım bi bu şekilde dene bence

Bir sayfa matematik bir sayfa Türkçe deneyeceğim demiştim,az evvel 20 mat 20 Türkçe toplamda 40 soru denedim,süre tuttum 38 dk.
Kılı kılına...:61:

Günler geçiyor ama herşey aynı.
Bir denemem iyi geçiyorsa diğer denememde hiçbirşey yapamıyorum..Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi.
Hem açıktan lisansı tamamlayıp YGS-LYS mi yapsam yoksa KPSS'ye mi hazırlansam karar veremiyorum.Keşke geçen seneden YGS-LYS'ye hazırlansaydım.20 yaşındayım ve bir hiçim.
Of ki ne of !

Tiffany çalışıyor musun? Bir işin varsa bunlar sorun edilecek şeyler değil. Ben de iki yıllık okumuştum. Sağlık Meslek Lisesi mezunuyum. Van'da yapacak bir işim olmadığı için DGS'ye hazırlandım dört yıllığa tamamladım. Ankara'da olsaydım kazanamazdım. Matematiği kafanda büyütme bende anlamıyorum ama DGS matematiği çok zor değil. Yaşın kaç bilmiyorum ama öss'yi tekrar deneyebilirsin

Tiffany çalışıyor musun? Bir işin varsa bunlar sorun edilecek şeyler değil. Ben de iki yıllık okumuştum. Sağlık Meslek Lisesi mezunuyum. Van'da yapacak bir işim olmadığı için DGS'ye hazırlandım dört yıllığa tamamladım. Ankara'da olsaydım kazanamazdım. Matematiği kafanda büyütme bende anlamıyorum ama DGS matematiği çok zor değil. Yaşın kaç bilmiyorum ama öss'yi tekrar deneyebilirsin

Okuyom ben yua!:D
Bu sene 21'e gireceğim.Bilseydim direkt Öss'ye hazırlanırdım bu sene girerdim.İstanbul'daki okulların puanları da yüksek.Bir 65 net yapıyorum mattan öteki denemede 40 net.Tüm dengem alt üst oldu..:43:

bende snein yaşadıkalrını yaşamış birisiyim cnm. kader ne yöne savurursa öyle oluyor hiç canını sıkma. ailem başka şehire göndermedi 2 yıllık okudum blm biirmcisiydim direk geçiş hakkım vardı ama bir oyun yaptılar başka birisinin geçmesini sağladılar çok ağladım üzüldüm. dgs ile türkiye çapında 2 kişi alıyorlardı oda olmadı tabi. sonra girdim işe çalıştım. kpss lere girdim yüksek aldım ama bölümümle ilgili kadro açılmadı bir türlü. ama şimdi çalıştığım kurumda sözleşmeli memeur olarak kadrom geldi. şükür allahıma deyip çalışıyorum 10 senedir. 4 yıllıkların havasına bakma sen kendini geliştirmeye bak. ben şu anda onalra hava atar konumdayım kendimi geliştirdiğim sürece onlardan daha yükseklerdeyim. benim hocam bilg ilgili bişey olduğunda bana sorar düşün artık. hiç üzülme yaşam şartları gerektiriyorsa onu yaşıyor insan.

bende snein yaşadıkalrını yaşamış birisiyim cnm. kader ne yöne savurursa öyle oluyor hiç canını sıkma. ailem başka şehire göndermedi 2 yıllık okudum blm biirmcisiydim direk geçiş hakkım vardı ama bir oyun yaptılar başka birisinin geçmesini sağladılar çok ağladım üzüldüm. dgs ile türkiye çapında 2 kişi alıyorlardı oda olmadı tabi. sonra girdim işe çalıştım. kpss lere girdim yüksek aldım ama bölümümle ilgili kadro açılmadı bir türlü. ama şimdi çalıştığım kurumda sözleşmeli memeur olarak kadrom geldi. şükür allahıma deyip çalışıyorum 10 senedir. 4 yıllıkların havasına bakma sen kendini geliştirmeye bak. ben şu anda onalra hava atar konumdayım kendimi geliştirdiğim sürece onlardan daha yükseklerdeyim. benim hocam bilg ilgili bişey olduğunda bana sorar düşün artık. hiç üzülme yaşam şartları gerektiriyorsa onu yaşıyor insan.

Oluruna bırakmayı bir becerebilsem..:25:Dgs'ye çalışmayı tabii ki bırakmayacağım ama olmuyorsa zorlamanın anlamı yok.Belki de ileride Kpss'de yüzüm güler.Sırf mat ve Türkçe'den ibaret değil sonuçta..

Okulun saçmalıkları devam ediyor bu arada.
Bölüm başkanı olacak insanevladı ''düşük tempolu ders işleyeceğiz.'' demişti evvelsi gün.Bir konuşması mı ne varmış..Zaten ders işlemiyoruz ki ne düşük temposu? Birden konu modaya geldi.Yok kazağın güzelmiş,yok sen hep boğazlı kazak giyiyorsun yok sen hep hırkanın yakasını kaldırıyorsun..
Tez yazımı hakkında bilgi vermek için bir gün ayarlamış.Ayarladığı gün de staj günümüz.Söyledik,''n'apayım sizin sorununuz''diyor.:53:

şimdi senin hevesini öldürmek istemem ama biraz gerçekçi olmak istiyorum.
2 yıllık bi üni okumuşsun ve yaşın 21..
hiçbirşeye elbette geç kalmış değilsin istersen yeniden össye bile girip okursun.
AMA
önemli olan ne senin için? okumak mı? yoksa iş sahibi olup para kazanmak mı? amacın ne hayalin ne yani?
eğer amacın neticede para kazanmaksa ben iş hayatına atılıp iş deneyimi kazanmanın bu saatten sonra okuayacağın 4 senelik bi üni.den daha fazla şey katabileceğine inanıyorum. üniverstelerimizin hali çok iyi üni.ler haricinde "bence" içler acısı.. çoğu üni.de derslere asistanların girdiğini ayda yılda bir prof yüzü görüldüğünü, üstelik girdiğin bir işte lise mezunu ile aynı kefeye koyulabileceğini hatırlatmak isterim..
yok ille okuycam dersen okumaya aşığım dersen de dgs yerine otur össye hazırlan derim..

Tam Ygs-Lys sınavına girmeye karar vermiştim,en son yerleşenlerin istatistiklerine bakınca burada şansımın hiç kalmamış olduğunu gördüm.Bir bölüme baktım,alan dışı yerleşen sayısı sadece iki kişi..
Köprüden önceki son çıkış olan Dgs'ye odaklanmaktan başka çarem kalmadı.Kısmet böyleymiş..

Back
X