• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eğitim

politician

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
941
64
53
35
İstanbul
Kızlar tekrar ben,
Konu acıyorum cünkü rahatlıyorum.neyse sorun şu ki sevgilim şu an banka eğitiminde bilenler vardır belki bi otelde kalınıyor ve gündüzleri de eğitim oluyor..Sevgilimle konusurken dayanamadım yine kızlarla alakalı bi laf soktum...
Kıskanıyorum yine.ben de memleketime geldim 1 hafta sonra yine beraber olcaz ama 1 hafta eğitimde olacak o sinir oluyorum:( içim içimi yiyor yine:( :mad:

parasiz pulsuz issiz olsa daha mi iyi olacakti,bankada calisacakmis iste neguzel..yada keyfiyen gitmemiski tatile..takmayin memleketinizde guzel havalarin tadini cikarin

Ahh teşekkürler cevabınız için..
Evet öyle doğru fakat kızlar falan da olunca kıskançlığım başladı yine...[/calistigindada kizlar olacak ama.her an yaninda olamazsinizki omur boyu.sevgilinize guvenin ve dusunmemeye calisin.yapacak olan adam siz yaninizdaykende yapar.sorun kizlara guvenmemenizse de yine sevgiliniz tavrini durusunu koruyacaktir takmayinQUOTE]

Kızlar tekrar ben,
Konu acıyorum cünkü rahatlıyorum.neyse sorun şu ki sevgilim şu an banka eğitiminde bilenler vardır belki bi otelde kalınıyor ve gündüzleri de eğitim oluyor..Sevgilimle konusurken dayanamadım yine kızlarla alakalı bi laf soktum...
Kıskanıyorum yine.ben de memleketime geldim 1 hafta sonra yine beraber olcaz ama 1 hafta eğitimde olacak o sinir oluyorum:KK43: içim içimi yiyor yine:KK43: :mad:

neden bu kadar güvensizsiniz ki ne güzel işte işi var onun için eğitim alıyor.kıskanıyorsanız da bunu aleni şekilde belli etmeyin bence :KK66:

neden bu kadar güvensizsiniz ki ne güzel işte işi var onun için eğitim alıyor.kıskanıyorsanız da bunu aleni şekilde belli etmeyin bence :KK66:
Valla belli ettim bile kafasında nasıl prim alacagını planlamış onu anlatıyordu ben de kızlarla alakalı bi laf soktum..ben ne anlatıyorum sen ne düşünüyosun dedi :KK43:
Belli etmemeyi nasıl başarcam :(

Ahh teşekkürler cevabınız için..
Evet öyle doğru fakat kızlar falan da olunca kıskançlığım başladı yine...

İse baslayinca kizlar olmayacak mi?

Sizin bulundugunuz yerde erkekler olmuyor mu sizin akliniz onlara kayiyor mu?

Sizin gonlunuz baska erkeklere kaymiyorken o yanindaki kizlarla isi pisirecek kadar karaktersiz mi?

Oyleyse neden birliktesiniz?

Degilse neyi sorun ediyorsunuz?

Dirdirla, laf sokarak erkekleri sogutuyorsunuz kendinizden...

Ustune bir de kiskandiginizi belli edip adamda kendisinin bile kesfemedigi cevherler varmis gibi hissettiriyorsunuz...

Kendinden sogutan bir kadin, tum kizlarin kendisine hayran oldugunu hissettirdigi bir adam...

Sizi aldatmasi icin zemini harika hazirliyorsunuz tebrik ederim...

Kusurlu hareketleri yanlis tutumlariyla hep kadinlar sokuyor erkeklerin aklina...

Boyle devam ederseniz bir sonraki konunuz ya aldatildim ya da terk edildim olur...

Uyarmis olalim... :ssz:

Ben bu tarz kıskançlıkları anlamakta çok zorlanıyorum. Nasıl bir güven yoksunluğudur ki adamın iş ortamına müdahale etme gereği duyuyorsunuz. Ne yapsın adam? Çalışmasın mı, işi mi bıraksın yoksa kızları işten atın sadece erkek alın mı desin üstlerine? Onlar varsa ben yokum çünkü sevgilim kıskanıyor, izin vermiyor mu desin?

Benim eşim üst düzey yönetici. Personelinin biri hariç tamamı bayan. Senede 10-12 kez yurt dışı seyahatleri olur ve her seferinde kızlardan birini alır yanına. Sizin kafanızda olsam şimdiye boşanmıştık. Aynı otelde belki yanyana odalarda kalıyorlar, akşamları eğlenmeye gidiyorlar falan. Kesin aldatılmış oluyorum sizin bakış açınızla.

Hic politik degilsin. :KK53:
Kesinlikle katılıyorum. Her böyle yaptığınızda etrafında neşe saçan kızların ona daha da cazip geldiğini düşünün bence. Huzur veren, pozitiflik veren kadınlar var bir tarafta bir tarafta olur olmaz her şeyde kendisine laf sokan, güvenmeyen bir kadın var. hangisi saha cazip gelir?

İse baslayinca kizlar olmayacak mi?

Sizin bulundugunuz yerde erkekler olmuyor mu sizin akliniz onlara kayiyor mu?

Sizin gonlunuz baska erkeklere kaymiyorken o yanindaki kizlarla isi pisirecek kadar karaktersiz mi?

Oyleyse neden birliktesiniz?

Degilse neyi sorun ediyorsunuz?

Dirdirla, laf sokarak erkekleri sogutuyorsunuz kendinizden...

Ustune bir de kiskandiginizi belli edip adamda kendisinin bile kesfemedigi cevherler varmis gibi hissettiriyorsunuz...

Kendinden sogutan bir kadin, tum kizlarin kendisine hayran oldugunu hissettirdigi bir adam...

Sizi aldatmasi icin zemini harika hazirliyorsunuz tebrik ederim...

Kusurlu hareketleri yanlis tutumlariyla hep kadinlar sokuyor erkeklerin aklina...

Boyle devam ederseniz bir sonraki konunuz ya aldatildim ya da terk edildim olur...

Uyarmis olalim... :KK14:
Haklısınız...
Gecende yine böyle bi konuda benim günahımı aldıgın yeter gercekten dedi..
Ben en ufak bi konuda beni aldattığını düşünüyorum sorun bu..
Ben normalde hep staj falan yapardım bu sene rahatsızlığımdan dolayı yapamadım belki de oyuzden bos kaldıgım içindir..
Bana çok fesatça düşünüyosun inanamıyorum dedi daha önce...
Haklısınız sonuna kadar ama napmam lazım:((

Ben bu tarz kıskançlıkları anlamakta çok zorlanıyorum. Nasıl bir güven yoksunluğudur ki adamın iş ortamına müdahale etme gereği duyuyorsunuz. Ne yapsın adam? Çalışmasın mı, işi mi bıraksın yoksa kızları işten atın sadece erkek alın mı desin üstlerine? Onlar varsa ben yokum çünkü sevgilim kıskanıyor, izin vermiyor mu desin?

Benim eşim üst düzey yönetici. Personelinin biri hariç tamamı bayan. Senede 10-12 kez yurt dışı seyahatleri olur ve her seferinde kızlardan birini alır yanına. Sizin kafanızda olsam şimdiye boşanmıştık. Aynı otelde belki yanyana odalarda kalıyorlar, akşamları eğlenmeye gidiyorlar falan. Kesin aldatılmış oluyorum sizin bakış açınızla.
Sizin bakış açınızla bakabilmeyi okadar isterdimki...
Şu an için her sey yolunda mesela bi işi var,daha önceden uzak mesafe ilişkisi yaşıyoduk artık yanyana olcaz falan filan ama ben böyle şeyler yaparak mahvediyorum her seyi..
Eşinize güveniyor olmanız çok güzel bi şeydir eminim ya da kendinize güvenmeniz..
Ben sanırım kendime güvenmiyorum...
Sanki o eğitimde kızlar mükemmel olacak ve sevgilim de onlara bakıp kalacak gibi düşünüyorum..
Dünden beri internetten araştırıyorum nasıl bi yer diye :((
Nasıl davranmam lazım peki bi daha aradığında:((
Çok teşekkürler bu arada

Back
X