eğlence meselesi

yolakes

Guru
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2012
545
339
323
İstanbul
merhaba arkadaşlar iyi pazarlar.derdim öyle çok büyük değil ancak yinede sosyal yaşantımı etkileyen bir dert.aranızda benim gibi olan var mı merak ediyorum.
ben konserlerden,planlanmış etkinliklerden,yılbaşı kutlamalarından,doğum günlerinden hiç zevk almıyorum.bu etkinliklere katılmak istemiyorum eğlenceli gelmiyor bana o kadar kalabalıkta diren dur para harca ve zevk alma dolayısıla katılmak istemiyorum bunlara ama katılmayıncada arkadaşlarımla arama mesafe giriyor.paylaşımlarımız azalıyor.merak ettiğim hem benim gibi bu tarz şeylerden zevk almaya n var mı ? hem de bu arkadaşların trip durumunu nası engelleriz hep bahane bahane yetmiyor tabi..

Ben arkadaşlarımla eğlenmeyi, vakit geçirmeyi, özel günleri kutlamayı severim ama bunları sevmeyen arkadaşlarımda var yani herkes

aynı olucak diye bi kural yok :)

Arkadaşlarınızın eğlenmeyi sevmesi ne kadar doğalsa sizinde sevmememiz o kadar doğal

bence sevmediğiniz dışında bi açıklama yapmanıza gerek yok.

Bende öyleyim.. Doğru, arkadaşlar arasında mesafe giriyor.. Benimde şuan çok az arkadaşım var/kaldı.. Ama ben hiç takmıyorum, pek umrumdada değil... Başka zevk aldığım şeyler yapıyorum.. Spor, kitap okuma vs vs.. Takma bukadar..

bende hiç sevmıyorum ve benım tam zıttım bır kız arkadasım var en yakınım daha cuma gunu aksam ısten cıkar cıkmaz arar nereye gdıyoruz dıye?

evde olmak benı coook mutlu eden bır sey ... o yuzden hıc hoslanmam ama

gidene kadar bın bır naz nıyaz....

ama gıdınce de eğlenıyorum degısıklık oluyor desarj oluyorum evde oturup belkı de kafaya takacagım seylerı bır 4 saat unutyorum sıkır sıkır gıyınıp ego yapıyorum falan falan:)

ama kımse benı suruklemese hayatta demem hadı gece cıkalım dıye :)

kalabalıktaki eglencelerden ozellikle de konseri hiic sevemedim ya.
belki bi sevgilim olursa sevebilirim:27: ama o gurultu itis kakıs hic hosuma gitmiyor.:26:
dogum günleri kutlamaları da cevremde artık sadece zorunlulukmus gibi kutlandıgı icin onlara da katılmıyorum.
en sevdigim sey her arkadasımla yalnız görusmek oturup konusmak benim galiba.
kalabalık yerine evimde bi kahve bi cay bi kitap yeter bana hele de kısın :32:

Son düzenleme:
sevmemen anormal birşey değil ki
herkesin zevki farklıdır.
ben mesela,sinemaya gitmeyi hiç sevmiyorum.
genel olarak film izlemeyi de sevmiyorum ama sinemadan hepten rahatsız oluyorum.Arkadaş grubum da devamlı sinema organizasyonları yapıyolardı,katılmayıp aynı sorunları yaşıyodum seninle
bi de bowling-buz pateni var
ikisini de beceremiyorum,hoşuma gitmiyo,zevk almıyorum ve eğlenmiyorum
neden gideyim ki??
benim yöntemim onlara uyacağıma onları kendime uydurmam :)
mesela sinemaya gidelim diye ısrar eden arkadaşa baleye gidelim diye ısrar etmek :)

gece dışarıda olmaya ben bayılırım,yaşadığımı anlarım-mutlu olurum...
belki sen gece dışarıda olmayı değil de arkadaşlarının gittiği yerleri sevmiyosundur.
Mesela bende herkesin delice eğlendiği gece kulüplerini,yeraltı barlarını hiç mi hiç sevmem
zaten dans da edemiyorum,gürültülü gürültülü salak salak müzikler...
tarzım değil yani,plakta zeki mürenin olduğu bir meyhanede çok daha mutlu olurum.
Ya da entel entel,yabancı bi cazcının dinletisine gitmektense basit türkçe şarkılar çalan canlı müzikli bi bara gitmeyi tercih ederim..
belki de kendine böyle alternatifler bulsan,gece gezmesi yapacak arkadaşların da sana uysa daha mutlu olursun
ya da alkol kullanmıyorum de,zamanında içtiğini görmüşlerse "tövbe ettim bıraktım" de
daha da ısrar etmezler diye umuyorum ^^

Son düzenleme:
yalniz degilsin ben de dugunleri, kalabalik yerleri sevmiyorum,
dans etmektende nefret ederim bunun icin cok elestiri aldim
ama ne yapim yarim saate kacmayi dusunuyorum

sevmemen anormal birşey değil ki
herkesin zevki farklıdır.
ben mesela,sinemaya gitmeyi hiç sevmiyorum.
genel olarak film izlemeyi de sevmiyorum ama sinemadan hepten rahatsız oluyorum.Arkadaş grubum da devamlı sinema organizasyonları yapıyolardı,katılmayıp aynı sorunları yaşıyodum seninle
bi de bowling-buz pateni var
ikisini de beceremiyorum,hoşuma gitmiyo,zevk almıyorum ve eğlenmiyorum
neden gideyim ki??
benim yöntemim onlara uyacağıma onları kendime uydurmam :)
mesela sinemaya gidelim diye ısrar eden arkadaşa baleye gidelim diye ısrar etmek :)

gece dışarıda olmaya ben bayılırım,yaşadığımı anlarım-mutlu olurum...
belki sen gece dışarıda olmayı değil de arkadaşlarının gittiği yerleri sevmiyosundur.
Mesela bende herkesin delice eğlendiği gece kulüplerini,yeraltı barlarını hiç mi hiç sevmem
zaten dans da edemiyorum,gürültülü gürültülü salak salak müzikler...
tarzım değil yani,plakta zeki mürenin olduğu bir meyhanede çok daha mutlu olurum.
Ya da entel entel,yabancı bi cazcının dinletisine gitmektense basit türkçe şarkılar çalan canlı müzikli bi bara gitmeyi tercih ederim..
belki de kendine böyle alternatifler bulsan,gece gezmesi yapacak arkadaşların da sana uysa daha mutlu olursun
ya da alkol kullanmıyorum de,zamanında içtiğini görmüşlerse "tövbe ettim bıraktım" de
daha da ısrar etmezler diye umuyorum ^^

canım aynen öyle alkol zaten almıyorumm o ortamlara girmeyide sevmiyorumm.dedigin gibi gece dışarda olmayo severim ama bizimkiler gece dışarda olunca hoop alkol alalımhooop dımtısdımtıs oynayalım istiyolar ben bundan zevk almıyorum diyincede oo sen yaşıyo musun diyolar yaşamak eğlenmek onlara göre sadece alkol almak ve oynamak.ben onlara 45 lik sevmiyolar diye ooo yaşıyo musun demiyorum ama onlar beni böyle eleştiriyolar sinir oluyorumm.yoksa bende sakin bir ortamda gece oturup sohbet etmek tabi isterimm.

arkadaş grubunuzu sizin gibi düşünen yada zevkleriniz yakın kişilerden seçsenız çünkü gerçekten bıkaç yere gıtmeyınce paylaşım azalıyor herkes farklı şeyden zevk alınca arkadaşlıklarda azalıyor bu arada gürültülü yerleri bende hiç sevmem 2 yakın arkadaşım olsun kutlama için yeter ne gerek var kalablığa

Beeeeeeeeeen :52: Kışın o soğukta yazın o sıcaktaaa gezmekten nefret ederimmmm. Sürekli evde otursam sevdiklerim yanımda olsa ayda bir dışarı çıksam yeterli bana :51: Hemen yoruluyorum ben zaten sürekli hareket etmekten. Arkadaşlarım bana hep der ''Azcık dışarı çık da yüzünü görelim'' :) Sanırım bizim yapımızda var eğlencelere karşı uyuşukluk :32:

Beeeeeeeeeen :52: Kışın o soğukta yazın o sıcaktaaa gezmekten nefret ederimmmm. Sürekli evde otursam sevdiklerim yanımda olsa ayda bir dışarı çıksam yeterli bana :51: Hemen yoruluyorum ben zaten sürekli hareket etmekten. Arkadaşlarım bana hep der ''Azcık dışarı çık da yüzünü görelim'' :) Sanırım bizim yapımızda var eğlencelere karşı uyuşukluk :32:

evet evet kesinlikle bende yorulurum ve aynen yazın sıcak derim kışın soğuk derim çıkmak istemem ama baharları oyalamak biraz zor oluyor :)

arkadaş grubunuzu sizin gibi düşünen yada zevkleriniz yakın kişilerden seçsenız çünkü gerçekten bıkaç yere gıtmeyınce paylaşım azalıyor herkes farklı şeyden zevk alınca arkadaşlıklarda azalıyor bu arada gürültülü yerleri bende hiç sevmem 2 yakın arkadaşım olsun kutlama için yeter ne gerek var kalablığa

sanırım çevremde pek benim gibi düşnen kimse yok :( olsada onlarda gruba uyalım mantığıyla hareket edip o eğlencelere katılıyorlar

Ben de oyleyim.Evde olayim alayim kitabimi kahvemi ya da takayim kulakligimi yayilayim yatagima oh mis. Eglence anlayisim bu :)

evet evet kesinlikle bende yorulurum ve aynen yazın sıcak derim kışın soğuk derim çıkmak istemem ama baharları oyalamak biraz zor oluyor :)

Evet gerçekten bahar ayında oyalamak zor :)) ''Yazın sıcak dersin,kışın soğuk ne zaman çıkcaksın al sana bahar'' diyolar. Onda da rüzgarı,yağmuru sevmiyorum diyorum :27:

Son düzenleme:
ben de hiç zevk almam bu saydıklarından daha doğrusu kalabalık şekilde yapılan etkinliklerden hiç hoşlanmam kimin ne yaptığı ne dediği belli değil birşey yapınca2-3 kişi yapmayı daha çok seviyorum

Ben bayılıyorum ya sinemaya tiyatroya falan gitmeye .Ama yaşadığım yer pek gelişmiş olmadığından ve erkekleri çok serseri olduğundan çoğu arkimin annesi ya izin vermiyo ya da arkadaşlarım bi yere gitmeye utanıyolar daha önce hiç gitmedikleri için:53:
Açıkcası bi soğukluk oluyo sonra,sonuçta bu yaşlar bidaha gelmicek,niye eğlenmeyeyim ki :1::1:

al benden de o kadar!
ayıp olmasın fazla naz ediyor gibi gorunmeyeyim diye katıldıgım her kalabalık etkinlik bana ayrı bir iskence gibi geliyor...
bir de surekli sorarlar, neyin var...
sanki koca masada gorultuden sohbet edebiliyorlarmıs gibi bir de senin suskunlugunu kafaya takarlar.

hele yılbası, dogum gunu, yıl donumleri gibi parti organizasyonları yok mu... kacmak icin delik arayacak oluyorum.

2-3kisi olsun, birbirimizi duyabilecegimiz bir sekilde guzelce sohbet edelim,
veya tiyatro sinema bir etkinlik sonrası dusuncelerimizi paylasalım tamam bitti, bundan guzel eglence yok benim icin.

fakat her cıktıgımda yine ugultunun hakim oldugu bir mekan ve kalabalık bir masayla karsılastıgım icin artık samimi arkadaslarımla da cıkmıyorum,
kitabım kahvem bana yetiyor.

ozetle, yalnız degilsin arkadasım, yalnız degilsin.

not:
tum bu tavırlarıma, kacmama uzak durmama karsın arkadaslarım hep arar sorarlar...
eger sana gercekten deger veriyorlarsa ve aranızda saglam bir guven iliskisi olusmussa senin yasantını kabul edip ona uygun sekilde seninle gorusmeye calısıyorlar.
obur turlusu ise... ayrı dunyaların insanlarıyız diyip yoluna bakacaksın zaten :34:

Ben çok severim ama gel gör ki yaşadığım yer küçüktü ve arkadaşım yoktu.. Bi arkadaşım vardı o da sevmezdi :1: Ama aramız hiç soğumadı onunla :) Gerçek dostuz çünkü..

Hoşlanmadığım kişiler ne kadar benim gibi olsalarda zevk almam mesela sevdiklerim olmalı yanımda.. Bara gitmek ve dans etmek tatlı bence ama hiç gitmedim :5: :D Şimdi evlendim tabii bar falan geçti gitti ama konserlere gidiyoruz eşimle bağırarak şarkılara eşlik ediyoruz tatlı oluyo :D

Ben ben ben =)
Birde kalabalığı sevmiyorum anında olay mahalini terk ediyorum.
Sakin mekanlar
Deniz manzarası
Ot,çimen,börtü böcük,kuş sesleri,salaş yerler,kasılmadan yemek yiyeceğim mekanlar,abartısız eşyalar evler,kokoş olmayan insanlar,
Sinemanın dahi gece seanslarını seviyorum

birde ayrıca 13 tl iskenderide mekandan dolayı 30 tl verip yemenin alemi yok hani resmen enayilik

Kaliteli mekanlar insanları kaliteli yapmaz paranız gider.:34:

Son düzenleme:
Back
X