eğlence meselesi

çevrenize ortak zevklerinizin olduğu kişileri toplasaydınız pek sorun olmazdı. kendi normlarına uymayanları hemen hayatlarının dışına itmeye yatkın karakterler var oldukça bu tatsızlığı yaşarsınız. elinizde olmayan bir durum ise, insanların tepkisini fazla önemsememenizi ve onlara dürüstçe bu tarz etkinliklerden keyif almadığınızı, kendilerinden saygı beklediğinizi ve arkadaşlığınızın bu küçük detaylardan etkilenmemesi beklentinizi anlatmanızı öneririm.

Ben ben ben =)
Birde kalabalığı sevmiyorum anında olay mahalini terk ediyorum.
Sakin mekanlar
Deniz manzarası
Ot,çimen,börtü böcük,kuş sesleri,salaş yerler,kasılmadan yemek yiyeceğim mekanlar,abartısız eşyalar evler,kokoş olmayan insanlar,
Sinemanın dahi gece seanslarını seviyorum

birde ayrıca 13 tl iskenderide mekandan dolayı 30 tl verip yemenin alemi yok hani resmen enayilik

Kaliteli mekanlar insanları kaliteli yapmaz paranız gider.:34:

gece seansı demisken festivallerdeki secme 3film ile sabahlayıp ustune dostunla mutevazi kahvaltı gibisi yok :16:

ahaaaaa bende tam tersiyim acayip severim gezip tozmayi arkadaslarimin cogu sevmezdi nasil bunalirdim kizkardesimle cok uyusurduk oda acayip severdi kizken hic zorluk cekmedim evlendim evlendigim adam daha cilgin cikdiiiii:52::52::52:adam birgun evde otursa ikinci gun nereye gidiyoruz askim varmi bir planin yoksa hemen kendisi bulur 3 cocuklu mahalle sutcusu gibi geziyoruz hemde yaz kis yagmur camur demeden :52::52:millet sasiriyor hatta arkadaslar bile elestiriyor kizzz siz usenmiyormusunuz 3 cocukla diye nerde cocuklarda bize cekdi evde en fazla gece haric gunduz 6 saati gecdimi basliyorlar bir yerlere gidelim demeye :52:aninda cikariz disari hic bir sey yapmasak arabayla gezeriz trenle gezeriz bilmedigimiz yerleri kocaman termosumuz var icini doldururuz icecek yiyecek onlar tukenene kadar gezeriz :24:arabada her daim yedek kiyefet yastik birde battaniye bulundururuz :51:ayyyy yazinca ne komikmisiz dedim:9:yalniz demeden edemiyecegim konusahibi arkadas boyle gidersen arkadaslarin senin evine gelmeye baslar yada jet hiziyla uzaklasirlar cok sahit oldum benimde hic bir faaliyete katilmayan arkadasim var arasira ben giderim arasira o gelir yillardir devam eder dostlugumuz hergun gezdigim arkadaslarimda daha kiymetlidir dostlugu sirdasim benim o asla degismem onu hicbir seye ama arkadasimla sadece ben kaldim gorusen herkes tek tek cekildi hicbir yere gelmiyor ne yapalim onun arkadasligini diye cogu kisi sevmiyor belli bir sure sonra kesip atiyor bitiriyor arkadasligi en azindan heryer olmasa bile bazi seylere katilmayi dene :34:

Sevmek zorunda degilsin..
kimsede bu yuzden sana tavir yapamaz , zaten
Tavir yapmalari yanlis olurdu..

bu yuzden araniza mesafe girmemesi lazim
Her hadiii dediklerinde , gitmek zorunda degilsin.
bende yilbasi gecelerini pek sevmiyorum mesela
Bi kac defa dirf herkes cikiyo diye ciktim ama
zevk almadim..
bu send sessiz sakin bir sekilde gecirmek istiyorum.
zaten butun yil her hafta sonu cikabiliriz ozelikle bu gibi gunlerde zevk alamiyorum...

arkadaşların vazgeçmek istemeyeceğin kişilerse konuşarak çözebilirsin sadece. trip atıyorlarsa atsınlar, kendi hallerine bırak. mesele yapmaya değmez. zorla mı? :27:

Back
X