• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ego tatmini için konu açan üyeler..

tiona

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2010
28.022
14.077
498
47
Çok garip kk de konu açarlar kendi düşüncesinin en doğru olduğunu düşünüp psikolojik olarak doyuma ulaşmak egolarını tatmin etmek için ,evet çoğunlukla bunun için konu açabliyorlar bu bir öğretmen bile olabiliyor evlatlarımızı emenet ettiğimiz,sonuç onun doğrusundada haksızlık payı olabileceğini söylediğinde senin yerin dibine sokacak hayatında duymadığın hakaretleri etmeye başlarlar...senin bunu sindirmen ve sorumlunun ceza vermesini beklemen gerekir..Editörsen falan pek hakaret etmezler,sonra ceza geç kalır ve işittiğin hakaretleri herkez okumaya başlar sen bunun altında kendini ezik hissetmemek için cevap yazarsın ve sonuçta ceza alırsın aynı şekilde oysaki senin aklından hakaret etmek bile geçmez insanlara hasta bir insanın kurbanı olmuşsundur..

Çok garip kk de konu açarlar kendi düşüncesinin en doğru olduğunu düşünüp psikolojik olarak doyuma ulaşmak egolarını tatmin etmek için ,evet çoğunlukla bunun için konu açabliyorlar bu bir öğretmen bile olabiliyor evlatlarımızı emenet ettiğimiz,sonuç onun doğrusundada haksızlık payı olabileceğini söylediğinde senin yerin dibine sokacak hayatında duymadığın hakaretleri etmeye başlarlar...senin bunu sindirmen ve sorumlunun ceza vermesini beklemen gerekir..Editörsen falan pek hakaret etmezler,sonra ceza geç kalır ve işittiğin hakaretleri herkez okumaya başlar sen bunun altında kendini ezik hissetmemek için cevap yazarsın ve sonuçta ceza alırsın aynı şekilde oysaki senin aklından hakaret etmek bile geçmez insanlara hasta bir insanın kurbanı olmuşsundur..

Ben zaten hep editörü bekleyemedigim için ceza aliyorum çünkü dediğin gibi o gelene kadar insanlar okuyo ve sen cevap vermeyince insanların kafasinda ezik konumuna dusuyosun cevap verince de ceza aliyosun yani iki ucu b.kolu değnek gibi bisey:ssz:

bir de sana soruyorlar mesela onun görüşüne ters bir görüşün varsa bittin yerden yere vuruyorlar falan ya yavrum görüş istediğin için açmıyor musun zaten topiği? benim görüşüm bu yani ..hasta ediyor beni bunu yapanlar:kkk:

Ben zaten hep editörü bekleyemedigim için ceza aliyorum çünkü dediğin gibi o gelene kadar insanlar okuyo ve sen cevap vermeyince insanların kafasinda ezik konumuna dusuyosun cevap verince de ceza aliyosun yani iki ucu b.kolu değnek gibi bisey:ssz:

Hakkaten veremeyince laf yiyen ezik oluyorsun kalıyorsun ayazda kalmış şey gibi hahahahah :1::1::1::1:

Pek ciddiye almadgim icin kafama bile takmam.coguna cevap daho vermem.guler gecerim.tanimadgm insana ne eziklik duygusu hissedilebilirki

canım klavye silahşörleri çok normalde yanından geçemezken internet ortamında herkes prenses kraliçe en doğru en dürüst.. dürüstçe yazdığın şeyleride kaldıramayan çok.
ama görüyorum ki çok cahil insan var. ben mi eğiticem aman kalsın diyorum uğrasırken seviye yerle bir oluyor :1::1:

birde konu açıyorsun. açtığına pişman olup çıkıyorsun. neden eski açtığın konulardan haraketle o an ki konun değerlendiriliyor... ruh hali değişir ama... bende buna gıcık oluyorum:27:. nezamandır ciddi konu açmayıp sadece yorum yapıyorum. biri çıkıp ekrandan pataklanacakmışım gibi bir hisse kapılıyorum:1:

Yine ceza almayasın üyelere yönelik konu açmak yasak

ilk yıllar kıran-kırana tartışırdım da, artık "çokta fifi, çokta tın" felsefesini benimsediğimden aşırı tartışmalara girmiyorum.. Birkaç saat kafa dağıtmaya giriyorum siteye, milletin tuhaf insanıyla mı uğraşacağım diyorum :27: yaşlanıyor muyum ne :27:

Pek ciddiye almadgim icin kafama bile takmam.coguna cevap daho vermem.guler gecerim.tanimadgm insana ne eziklik duygusu hissedilebilirki

hakaretler epey bir boyut değiştirince onları yazmak dahi istemiyorum cevap yazmadan beklemek gerçekten zorlayıcı,sabır taşı olmak lazım:ssz:

insanın anasına ! dahi hakaret eden kendini bilmezle aynı banı yemek baya koyuyo bana koydu mesela istersem banlanayım umrumda değil
annem den değerli değil ...

kızım senin suskuluğun asaletinde değil cahillinden demiş bi ünlü türk düşünürü:27::27::27: vallaa benim en kıl olduğum :diğer konularımı bilenler bilir...bilenler bilmeyenlere anlatsın:27::27:

konuya gelirsek cidden bazen insanlar damarına damarına basabiliyor...bu durumda kendini tutabilene aşk olsun....gelsin ban banlar....bbayadır ban almıyorumm...görüşürüz...zira müne birazdan gelir:3::3:

ilk yıllar kıran-kırana tartışırdım da, artık "çokta fifi, çokta tın" felsefesini benimsediğimden aşırı tartışmalara girmiyorum.. Birkaç saat kafa dağıtmaya giriyorum siteye, milletin tuhaf insanıyla mı uğraşacağım diyorum :27: yaşlanıyor muyum ne :27:

yoo tartışma normal seyrinde giderken sen karşı taraf öyle düşünmediğin için hıncını çıkartıyor senden öyle olabileceğini düşünsen yazmazsın zaten:27:

o yaşlanmaktan degılde ban korkusundan olmasın office hanımmmmm:27::27::27:

sonrada kel alinin bagına dönüyo topik:ssz:

çok hoşsun:9::9::9:

bünye alışıyo banlanmaya :44:

Hakkaten veremeyince laf yiyen ezik oluyorsun kalıyorsun ayazda kalmış şey gibi hahahahah :1::1::1::1:

Cevap vermemek mantıklı ;)
Senin gibi düşünenler zaten senin neden cevap vermediğini alıyorlardır.
Bazıları okadar cahilki tartışmaya bile değmez -;) sen farklı konuşursun o çok farklı anlar böylelerine laf yetistirmemek en doğrusu :D

ben cevap vermeyince ezik durumuna düşüldüğüne inanmıyorum ya.. kendi çalsın kendi söylesin. banane..

Back
X