egolu kaynana yine aynı tripler

greengirll

yok başlık falan
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
9.068
9.560
398
Selam kızlar, size bir konuda danışmak istiyorum, tabi ki yine ve yeniden kv :) Belki hatırlayanlar olur, 1 sene küs kaldık, kv nin egosu, yok gelmedin gitmedin akrabamı yemeğe almadın, yok evin önünden geçerken bana el sallamadın gibi saçma sapan ve gereksiz egolarından. Neyse sonunda çok düşündüm, büyüklerimden de akıl aldım ve evliliğimin artı kısımlarını düşünüp, eşimle evliliğimize bir şans daha vermeye karar verdim. Kv ile konuşmaya gittiğimde çok iyi davrandı, başlarda barışma sevinciyle diye dedim ses etmedim, her gün yemeğe çağırdı, ben de hem iş yaptırmıyor hem de sorun çıkartmayayım diye gittim gidebildiğim kadar. Sonradan zaten yavaş yavaş azaldı, tekrar aramıyor sormuyor demesin diye en azından haftada bir gitmeye, gidemezsem aramaya dikkat ettim. Son zamanlarda ise en son bayram günü ziyarete gittik ve hiç bir sıkıntı yoktu, ertesi gün kurban vs için eşimi gönderdim kv ile benim ders çalışmam gerekiyordu, bu haftasonu ise yola çıkacaktık cumadan, huyunu bildiğim için arayayım dedim, hani yola çıkıyoruz uğrayamayacağım babında, cevap vermedi, telefonununda da sıkıntı var diye biliyordum üstelemedim. Gece yolda tekrar aklıma geldi, whats uptan yazdım çünkü çok aktif kullanıyor whats up ı, uyumuşum gene cevap yok. Ertesi gün öğlen aradım gene cevap yok. Kv bu cevap vermeme olayına bana defalarca yaptı ve çok sinir olduğumu biliyor ve bizim sorunlarımız hep burdan çıkıyor. Bu sefer tepki vermeyeceğim dedim, eşime de bir şey söylemedim. Kv kendince şöyle mesela; whats up tan yazıyorum cevap vermiyor niye çünkü aramalıyım, aramalarıma cevap vermiyor niye çünkü kendince onun ayağına gitmeliyim. Benim tahminim bu, siz ne düşünüyorsunuz ?

Biliyorum çoğunuz çok ayrıntı diyecek ama maalesef kv böyle bir insan. 5 yıl önceki surat ifademi bile unutmayan aşırı geçmişte yaşayan takık bir kişilik. Ve ben eşimle bir sorunumuz olmadığından sırf kv yüzünden gene huzurum bozulsun istemiyorum. Şimdi şöyle yapmayı düşünüyorum, kv nin verilecek tabakları vardı, onları verme bahanesiyle akşam uğrasam mı?

NOT: Kızlar yazmayı unutmuşum, kv nin psikolojik rahatsızlığı var ve etrafındaki herkes biliyor ve sesini çıkarmıyor. Ben tepki verince kötü oluyorum çünkü herkes idare ediyor.

GÜNCELLEME : Dün eve gittikten sonra kv lere uğramak için çıktım aaa bir bakayım görümcemin arabası, baktım sebze falan alıyorlar, beni görünce bir değişik baktılar, bana yemeğe gideceklerini söylemişlerdi çünkü bir plan ayarlamaya çalışıyorum ailecek ve hep erteliyor neyse yemeğe gitmiyor musunuz dedim gidip üstümü değiştireceğim falan dedi ama ben önce eşine sordum eşi görümceme baktı yani yalan söyledikleri ortada. Neyse ben elimdekileri bırakayım dedim çalıyorum zili açan yok. Tekrar geri döndüm yanlarına evde yoklar sanırım dedim aaa hiç haberim yok dedi gene görümcem, ben eve geçtim. Kv ye uğradım ama evde yoksunuz galiba yazdım, dışardayım yazmış, ben de yarın tekrar uğramaya çalışırım dedim. Evde olduklarından şüpheleniyorum. Akşamın o saatinde gayet de evde olurlar ve eminim görümcemler de orda yemek yedi. Bilmiyorum yalan söylediklerini hissettim bana. Ve görümcem ne zaman annesiyle alakalı bir durum olsa böyle yapmacık aaaa hiç bilmiyorum ki bennnn tavrına giriyor. Bugünü cidden merak ediyorum. Gene evde yokum moduna girerse bir daha asla gitmem ve eşime anlatırım olanları. Siz ne diyorsunuz?

Son düzenleme:
hic ugrasamam inan ki hayatim kv endeksli degil tamam sen elinden geleni yapmisin aramisin yazmisin daha neler yok birde yerlere yat senin icin demiyorum kv cok kizdim bu ne boyle trip trip bosver hic umursama

Ben kucuklugumu bileyim bilmesine de o büyüklüğünü biliyor mu ? Gidememis olabilirsin ama arıyorsun sonuçta. Ben bana bu kadar tavirli bi insanı aramam da yanına da gitmem. Çünkü gittikçe böyle insanlar ben kazandım bak ayagima getirttim mantığın da insanlar.

Ben kucuklugumu bileyim bilmesine de o büyüklüğünü biliyor mu ? Gidememis olabilirsin ama arıyorsun sonuçta. Ben bana bu kadar tavirli bi insanı aramam da yanına da gitmem. Çünkü gittikçe böyle insanlar ben kazandım bak ayagima getirttim mantığın da insanlar.

Maalesef böyle. Kv nin rahatsızlığı var psikolojik ve etrafındaki herkesi sindirmiş, yaptıklarına bunu bahane olarak kullanıyor. Eşi, kızı oğlu kimse sesini çıkarmıyor. Akrabalarına karşı da böyle, bakıyorum onlar da alışmış kimse sesini çıkarmıyor. Hasta olduğu zamanlarda iyice saçmalıyor yani nasıl anlatsam yaptıkları mantıklı olmuyor. Ben de onu böyle kabul edip huzurumu bozmak istemiyorum çünkü inanın çok yıprandım, kv normal bir insan değil çünkü.

Zaten büyükler büyüklüğünü bilse hiç sorun olamayacak inanın.

Maalesef böyle. Kv nin rahatsızlığı var psikolojik ve etrafındaki herkesi sindirmiş, yaptıklarına bunu bahane olarak kullanıyor. Eşi, kızı oğlu kimse sesini çıkarmıyor. Akrabalarına karşı da böyle, bakıyorum onlar da alışmış kimse sesini çıkarmıyor. Hasta olduğu zamanlarda iyice saçmalıyor yani nasıl anlatsam yaptıkları mantıklı olmuyor. Ben de onu böyle kabul edip huzurumu bozmak istemiyorum çünkü inanın çok yıprandım, kv normal bir insan değil çünkü.
Eşiniz farkında mi? Tamam rahatsız olabilir ama tedavi olsun o zaman hatalarını hastalığa bağlayan insanlardan nefret ediyorum .

Tipik "gelin değil mi işi ne ayağıma da gelecek eşşek gibi de işlerimi yapacak" kafasında bir kayınvalide örneği. Yerinizde olsam gitmezdim, madem saygı bekliyor ozaman size de her konuda saygılı olacak.

Eşiniz farkında mi? Tamam rahatsız olabilir ama tedavi olsun o zaman hatalarını hastalığa bağlayan insanlardan nefret ediyorum .

Farkında tabiki, ama baş edemiyorlar. Eşi, çocukları falan da bezmiş anladığım kadarıyla ama kimse sesini çıkarmıyor. Bir de çocuklarını falan kendilerine çok bağımlı yetiştirmiş, yani her işlerine koşuyor, çocukların da işine geliyor bence bu durum. Bir nevi karşılıklı bağımlılık yani.

Tipik "gelin değil mi işi ne ayağıma da gelecek eşşek gibi de işlerimi yapacak" kafasında bir kayınvalide örneği. Yerinizde olsam gitmezdim, madem saygı bekliyor ozaman size de her konuda saygılı olacak.

Benden iş beklemiyor hakkını yiyemem, hatta hizmet eder. Ama habire beraber olmak istiyorlar ve çok yakınız maalesef zaten en büyük hatam buydu yakın oturmayı kabul etmek. Yakın olunca beklenti de artıyor doğal olarak.

Eşin ne diyor bu duruma..
Yani senin telefonlarına ulaşılmaz olmasına..

Eşin ne diyor bu duruma..
Yani senin telefonlarına ulaşılmaz olmasına..

Önceki senelerde söylediğimde kızıyordu annesine ama annesi ağzından girip burnundan çıkıp en ufak şeyleri bile öne sürüp üste çıkmaya çalışıyordu, sonuç gerginlik ve sinir harbi. Bu sefer söylemedim biliyorum söylesem gene bozulacak huzurumuz adam çökecek. Kendi aramızda halletmek istiyorum, akşam bir uğrayacağım bakalım.

Kv ile zıt gidince hiç dili çenesi durmuyor, benden iş,para vs beklediği yok, sadece böyle egolu ve eski kafa birisi.

Önceki senelerde söylediğimde kızıyordu annesine ama annesi ağzından girip burnundan çıkıp en ufak şeyleri bile öne sürüp üste çıkmaya çalışıyordu, sonuç gerginlik ve sinir harbi. Bu sefer söylemedim biliyorum söylesem gene bozulacak huzurumuz adam çökecek. Kendi aramızda halletmek istiyorum, akşam bir uğrayacağım bakalım.

Kv ile zıt gidince hiç dili çenesi durmuyor, benden iş,para vs beklediği yok, sadece böyle egolu ve eski kafa birisi.
Seni anlıyorum benim kv de merhaba demedim diye kıyameti koparmıştı çok cahiller..
Eşini sürme aranıza zaten erkekler çıkamıyorlar işin içinden..
Bir git kavgada çıkarırsa ses kaydı al dinlet eşine..
Böyle insanlarla geçinmek çok zor..

Seni anlıyorum benim kv de merhaba demedim diye kıyameti koparmıştı çok cahiller..
Eşini sürme aranıza zaten erkekler çıkamıyorlar işin içinden..
Bir git kavgada çıkarırsa ses kaydı al dinlet eşine..
Böyle insanlarla geçinmek çok zor..

Beni anladığınız için teşekkür ederim öncelikle :) Bu insanlarla zıtlaşmak da çare değil, cahiller çünkü dediğiniz gibi ve eski kafalılar. Eşime bir şey söylemek istemiyorum artık dediğiniz gibi. Trip atarsa, eşime aksettirirse, eve gidince yanıma çıkmazsa söylerim ama. Bu akşamki tavrına bağlı. Derdi beni ayağına getirmekse sorun değil zaten gidecektim ben, başka derdi var mı bilmem ama bu sefer bir şey bulamaz sanırım çünkü laf yapacağı hiç bir koz vermedim ona.

Back
X