• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

egonuda al git

pembee

Bşl:66 Hdf:58
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2011
407
706
103
Merhaba kızlar
Dert midir bilemedim ama birilerine anlatmasam catlayacagim. İş sayesinde tanıştığım bir bayan var. Adı ayşe olsun. Bu ayşe sürekli kendini beğenen, tutarsız, kocasını bir yerip bir öven bir tip. İnanın onun aile yaşantısı hiç mi hiç umrumda değil sürekli molaya çıkalım hadi şuraya gidelim deyip başımı şisiren biri. Türlü bahaneler buluyorum atlatıyorum ama ısrarcı. Bende yeni evliyim ve eşimle çok şükür güzel bir bağımız var her konuda ve ben detay anlatmayi sevmeyen biriyim. Ne yapıp edip illa soran kendi evliliği ile kıyas yapıyor . Benim kendi aile yaşantım ile de yapardı zamanında .Araya mesafe koydum kırmadan etmeden ama hala anlamıyor. Tek onunla gorusecegim tek onun derdi var o mükemmel kocası mükemmel. Geçen telefon aldı kendi paramla koca parasıyla değil dedi ki kimsede sormamıştı. Sonra da bir doğurayım kocam araba alacak dedi benimde artık sabrim taştı oyuncak mı dedim bir bozuldu anlatamam. Bunu demesinin sebebide bizim durumunuz orta halli ama tutumlu olduğum için bekarken herşeyi aldım cok şükür. işimde iyi kazanıyorum esiminde işi iyi iması arabayı eşin aldı gibisinden. Halbuki bekardım aldığımda ve bu onu hiç ilgilendirmez. Şimdi de tutturmuş evime gelmek istiyor. Siz olsanız böyle
Fesat birini kabul edermisiniz

Asla kabul etmem, bu delirmişlerden her yerde var... Nasıl bir psikoloji anlamıyorum ben de. Ama birkaç kez o şekilde tersledikten sonra uzaklaşıyorlar gidip başkasına sarar merak etmeyin. Tecrübeyle sabittir :super:

Mesafe koyayim derken birbirinize laf sokar duruma gelmissiniz.
Evinizde misafir etmek istemiyorsaniz etmezsiniz zorla gelecek degil herhalde?

ne alıcam evime mesafemi de çoktan koyardım. görüşme sana bir faydası yok bir dostluğu yok neyime gerek öyle bir tip

Mesafe koyayim derken birbirinize laf sokar duruma gelmissiniz.
Evinizde misafir etmek istemiyorsaniz etmezsiniz zorla gelecek degil herhalde?

O kadar ısrarcı ki tahmin bile edemezsiniz. Başkalarinın yanında söylüyor bir kabul etmedi vs diye

Bir kere geldi mi devamı gelir, elini değil kolunu kurtaramazsın.

Asla kabul etme.

Nezaketen hadi bari ağzı sussun diye, dışarı da bir kahve ikram et.

Anlattığın kadarıyla şunu anladım; zaten o evini, eşini merak ettiğinden gelmek isteyen bir tip. Hani arkadaşlık pekişsin anlamında değil.

Uzak dur, laf sokma bir de o denli muhattap alma yani onu. Duyma, görme/

Merhaba kızlar
Dert midir bilemedim ama birilerine anlatmasam catlayacagim. İş sayesinde tanıştığım bir bayan var. Adı ayşe olsun. Bu ayşe sürekli kendini beğenen, tutarsız, kocasını bir yerip bir öven bir tip. İnanın onun aile yaşantısı hiç mi hiç umrumda değil sürekli molaya çıkalım hadi şuraya gidelim deyip başımı şisiren biri. Türlü bahaneler buluyorum atlatıyorum ama ısrarcı. Bende yeni evliyim ve eşimle çok şükür güzel bir bağımız var her konuda ve ben detay anlatmayi sevmeyen biriyim. Ne yapıp edip illa soran kendi evliliği ile kıyas yapıyor . Benim kendi aile yaşantım ile de yapardı zamanında .Araya mesafe koydum kırmadan etmeden ama hala anlamıyor. Tek onunla gorusecegim tek onun derdi var o mükemmel kocası mükemmel. Geçen telefon aldı kendi paramla koca parasıyla değil dedi ki kimsede sormamıştı. Sonra da bir doğurayım kocam araba alacak dedi benimde artık sabrim taştı oyuncak mı dedim bir bozuldu anlatamam. Bunu demesinin sebebide bizim durumunuz orta halli ama tutumlu olduğum için bekarken herşeyi aldım cok şükür. işimde iyi kazanıyorum esiminde işi iyi iması arabayı eşin aldı gibisinden. Halbuki bekardım aldığımda ve bu onu hiç ilgilendirmez. Şimdi de tutturmuş evime gelmek istiyor. Siz olsanız böyle
Fesat birini kabul edermisiniz
Hoşnut olmadığın birini evine alman yanlış bir hareket olur.Anlamayan insana sınırları daha keskin çizmelisin.Ailemden bahsetmek istemiyorum,ben bu konuşmalardan hoşlanmıyorum gibi...

İş arkadaşlarımla, iş yeri dışında görüşmeme kararı aldım deyin.

Ki bence zaten olması gereken de bu.

İş arkadaşlarımızı seçemiyoruz, ne çıkarsa bahtımıza ama bu insanlarla ne ölçüde görüşeceğimizi seçme şansımız var.

Adı üzerinde iş arkadaşı, iş yerinde kalır.

Mesafe en güzeli. Gereksiz samimiyete girme isterse küssün. Her şeyi de çok iyi anlatma ki nazarı değmesin. Sorarsa idare eder, çok şükür halimize falan diye geçiştir.

Yeme içme, mola vakitleriyle ilgili ben de bir iş arkadaşımdan çekmiştim.
Devamlı ben tek yemek yiyemiyorum deyip duruyordu ki kendisi 120kiloydu. (bunu kötü anlamda söylemiyorum, ben de kiloluyum) İlk başlarda kıyamıyorduk bir arkadaş daha vardı. Bir süre sonra bize laf sokmaya, trip atmaya başladı. Benim erkek arkadaşım vardı, diğer arkadaş evliydi ve tripleri bununla ilgiliydi, biz bir kelime söyleyemez olduk, sinirlenip bağırıyordu filan. Mesafe koymaya çalıştıkça daha agresifleşti. En son "galiba ben sizin peşinize takılırım diye yemeğe bile gitmiyorsunuz" dedi. Diğer arkadaş "aynen öyle" dedi sinirli bir ses tonuyla. O günden sonra bir daha trip atamadı. İş arkadaşı gibi, normal davranmaya başladı sonunda.

Bu tip insanlara sert, kesin ve net konuşmak lazımmış. Mesafe, mesafe, mesafe. Anahtar nokta bu. Kesinlikle evine çağırma.

Mesaj yazıyor cevap vermiyorum arıyor açmıyorum. Çalıştığım yere gelip arkadaşlara soruyor meşgul dedirtiyorum çağırın diyor. Bir gün çıktım 'ne oldu ne diye' sert tepki verdim hala yok devam yani

İs arkadasi iste kalir ,evinize sokmayin ,hayatinizla ilgili detasy vermeyin ,
Gelmek istedigini soyleyince ,eve is goturmuyorum ,butun gun seni goruyorum ,
Aileme arkadaslarima vcakit ayiriyorum diyin

İs arkadasi iste kalir ,evinize sokmayin ,hayatinizla ilgili detasy vermeyin ,
Gelmek istedigini soyleyince ,eve is goturmuyorum ,butun gun seni goruyorum ,
Aileme arkadaslarima vcakit ayiriyorum diyin
Yeni evliyim ya evimi görmek istiyormuş. Ha bu arada düğünüme de teşrif etmedi

Aranıza mesafe koyma zamanı gelmişte geçiyor.
Benim en çok kızdığım karakterlerden biridir kıyas yapanlar.
Herkesin ailesi ve evliliği kendine. Kimse kimseyi kendine kıyas olarak görmemeli.
Ama belli ki bu kadın tutarsız ve kendi özelini de bu kadar netlikle anlatacak kadar çenebaz.
Uzak durun, faydasından çok zararını görürsünüz böyle insanların.

İş ile dostluklarımı ben ayrı tutuyorum kusura bakma dersin olur biter.

Bende yeni evliyim ve şu yeni evli evini görmek isteyenler bir bitmiyor.
Böyle insanı da kesinlikle evinize almamalısınız bence.

Bende yeni evliyim ve şu yeni evli evini görmek isteyenler bir bitmiyor.
Böyle insanı da kesinlikle evinize almamalısınız bence.

Bazen evimi Showroom gibi hissediyorum
Çalışan bayanmısın yeni evli misin hiiiiç umrunda degil insanların

Back
X