Bebek Beslenmesi Egzema

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Yagiz mirza

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2017
3
0
1
31
PortalÖzel Mesajlar>
Egzema
Konuşmayı DüzenleOkunmadı Olarak İşaretleKonuşmanın Yıldızını KaldırMesajı Sil (Konuşmadan Ayrıl)

1. Yagiz mirzaYeni ÜyeÜye
    Merhaba 4 aylık bir erkek bebeğim var, yaklaşık ikinci ayından itibaren alnında kulaklarında egzemasi var. Kafasindada konak şeklinde yaralar . İnternette bununla ilgili araştırma yaparken kızlar deva amca diye birisinin yaptığı ilactan bahsetmiş ama kendisine nasıl ulaşacağını bilmiyorum Poposunu da pişik şeklinde kaplamıştı bu egzema. Kafasına fucidin krem ile birlikte biobaby atopik cilt sampuanini kullandım ve her banyo öncesinde de Zeytinyağ.. yüzüne eumovate krem etki etmedi coresatin pediatrik.Ve kortizonlu oldugu için onları kullanmayı bıraktım sebamed ile nemlendiriyorum sadece. Poposuna travazol , oksizinc, hametan, sudocream , sebamed, hemazinc vs. Kremler kullandım. Lütfen yardımcı olurmusunuz , bebeğim kafasını çok kaşıyor.

PortalÖzel Mesajlar>
Egzema
Konuşmayı DüzenleOkunmadı Olarak İşaretleKonuşmanın Yıldızını KaldırMesajı Sil (Konuşmadan Ayrıl)

1. Yagiz mirzaYeni ÜyeÜye
    Merhaba 4 aylık bir erkek bebeğim var, yaklaşık ikinci ayından itibaren alnında kulaklarında egzemasi var. Kafasindada konak şeklinde yaralar . İnternette bununla ilgili araştırma yaparken kızlar deva amca diye birisinin yaptığı ilactan bahsetmiş ama kendisine nasıl ulaşacağını bilmiyorum Poposunu da pişik şeklinde kaplamıştı bu egzema. Kafasına fucidin krem ile birlikte biobaby atopik cilt sampuanini kullandım ve her banyo öncesinde de Zeytinyağ.. yüzüne eumovate krem etki etmedi coresatin pediatrik.Ve kortizonlu oldugu için onları kullanmayı bıraktım sebamed ile nemlendiriyorum sadece. Poposuna travazol , oksizinc, hametan, sudocream , sebamed, hemazinc vs. Kremler kullandım. Lütfen yardımcı olurmusunuz , bebeğim kafasını çok kaşıyor.

merhaba benim kızımda da bebekken egzama başladı. cildiye kortizonlu kremler verdi. hemen geçiyordu ama içim hiç rahat etmiyordu bizde daha çok kollarında sırtında bacakları ve alnında oluyordu.

bende kortizonlu krem kullanmak istemediğim için başka bi doktor BIODERMA Atoderm Preventive 200 ml önerdi.
bize iyi geldi bi dene istersen nemlendirici bu.

merhaba benim kızımda da bebekken egzama başladı. cildiye kortizonlu kremler verdi. hemen geçiyordu ama içim hiç rahat etmiyordu bizde daha çok kollarında sırtında bacakları ve alnında oluyordu.

bende kortizonlu krem kullanmak istemediğim için başka bi doktor BIODERMA Atoderm Preventive 200 ml önerdi.
bize iyi geldi bi dene istersen nemlendirici bu.
Canimm yardımcı olduğun içi çok sağol. Yarın hemen eczaneye sorucam söylediğin kremi. Peki şampuan olarak onerdigin bisey varmi

egzemanın pek tedavisi yok doktorlarda böyle söylüyor geçmiş olsun

Canimm yardımcı olduğun içi çok sağol. Yarın hemen eczaneye sorucam söylediğin kremi. Peki şampuan olarak onerdigin bisey varmi

ben internetten alıyorum sitelerden araştır, eczanelerde pahalı olabilir biraz daha. şampuan olarak o dönemler mustela konak önleyici köpük şampuan kullanıyorduk. memnundum.

mrb arkadaşlar bebeğim daha 5 aylık ama 3 aylıkkende kafasının arkasında yani saçında döküntü var saçı var ama diğer taraflarına göre az bu normalmidir..?Bir sorum daha olucak ensesinde doğduğu günden beri kırmızı lekeler var bu neden olur normalmidir tşkler şimdiden ilginize?

birçok kişi egzama hastalığının bulaşıcı olmasından korkmuş. çok büyük bir yanlış. egzama hastalığının bulaşıcı bir özelliği yoktur. burada yer alan içerikte de paylaşılmış. bu hastalık bulaşıcı değil arkadaşlar emin olabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör: