Egzersiz programımla ilgili?

MsMarilyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
944
64
53
İzmir
Kızlar diyetteyim ve diyetin yanı sıra spor da yapıyorum.
Ben çok zayıflıktan ziyade sıkı bir vücut istiyorum. Sizce sporla ne kadar zamanda sıkı bir vücudum olur sizce 1 ay nasıl bir süre?

spor programım: her gün yarım saat tempolu yürüyüş
her gün bölgesel incelme hareketleri (bunlar çok uzun sürmüyor ama bacak inceltme, kalça inceltme gibi hareketler.)
30 day shred (bunu çok düzenli yapamıyorum ama başlayacağım)
ve haftada 3 gün pilates.

sizce bu programla mesela 1 ayda gelişme olur mu?
bir de sıkılaştırıcı kremler nasıl işe yarıyorlar mı?
son olarak diyetle birlikte spor yaptığım için çok halsiz düşüyorum hatta tansiyonum falan düşüyor ne yapmam lazım?

Zaman konusunda bir şey diyemem. Bu sizin antreman programınıza, metabolizma hızınıza vs. göre alakalı. Karvonen formülüne göre ayarlanıyor. Aslında spor merkezindeki hocanız azıcık bile bilgiliyse bilmesi lazım. Zaten hiç bilgisi yoksa siz oradan uzaklaşın yeni yer arayın.

Canim yaptigin spor programi guzele benziyor . Bu bir ayda kac kilo vermek istiyorsun?? Eger birkac kilo vermek istiyorsan cok iyi. Sikilastirici krem yerine aktarlardan yag yaptirabilirsin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

10 kg vermek istiyorum.
Sıkılaştırıcı yağlardan mı bahsediyorsunuz daha mı iyi?

10 kg vermek istiyorum.
Sıkılaştırıcı yağlardan mı bahsediyorsunuz daha mı iyi?
Ben daha iyi oldugunu dusunuyorum. Cubku sonucta bitkisel yag. Yan etkisi olmaz. Ben bi ara denedim ama surekli yapilmali ben de fazla kullanamadim ama baslayacagim. On kiloyu bir ayda vermek cok zor bence . Beslenme sistemi olarak ne yapacaksin??

Daha önce vermiştim.
Sabah yulaflı kahvaltı ve bildiğimiz peynirlş kahvaltı,
öğlen haşlanmış tavuk ve sebze
akşam karabuğday salatası

Daha önce vermiştim.
Sabah yulaflı kahvaltı ve bildiğimiz peynirlş kahvaltı,
öğlen haşlanmış tavuk ve sebze
akşam karabuğday salatası

Eger basirili olursan ben de deneyecegim. Anxak daha hizli vermek iatiyorsan ebru sallinin son uc cd sinden birini uygulayabilirsin

Bir ay sıkılaşmaya başlamak için yeterli bir süre ama haftanın en az 4 günü 1 saat egzersizle. Aslında sıkılaşmak diye bahsettiğimiz kaslarımızın çalışması ve toparlanması. Bunu da cardio ile yani kalp atışınızı hızlandıracak düzeyde egzersiz ve aerobik hareketlerle yapabilirsiniz.. Kolay gelsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…