Egzersiz ve Diyet Listesi

Diyet gruplarından birine katılabilir, diyet listeleri bölümünde bir liste seçip orada paylaşımda bulunabilir, diyet günlüklerinde ise özel bir diyet sayfası açabilirsiniz.

Tek cümlelik konular açmamaya özen gösterelim.

Dilerseniz diyet günlüklerine taşıyabilirim konunuzu:)

Diyet gruplarından birine katılabilir, diyet listeleri bölümünde bir liste seçip orada paylaşımda bulunabilir, diyet günlüklerinde ise özel bir diyet sayfası açabilirsiniz.

Tek cümlelik konular açmamaya özen gösterelim.

Dilerseniz diyet günlüklerine taşıyabilirim konunuzu:)

tsekkür edermmmmmmmm .p

Tabiki gelir.Göbek eritmek için mekik çekmeye özen göster ama belini incitmemek ve çok aşırı yorulmamak için tam kalkma.Bir televizyon progmında mekik çekerken çok kalkmanın zararlı olduğunu,başı orta derecede çekmeyi daha yararlı bulduklarını söylemişlerdi.

Üstelik aç kalma.Ekmeği azalt.Sabah kahvaltılarını bir ince dilim ekmekle yaparsan vermen çok zor olmaz.Çünkü diğer öğünlerde fazla yemezsin. Cips,çikolata veya kola gibi şeyler yememeye dikkat et.Sağlıklı beslenerek de verilebilir bence.:8: Ben bunları şuan deniyorum.Çok kilo aldım :43:1.69 boyundayım ve 58-59 kilo falanım.Normal diyebilirsiniz ama ergenlikten mi bilmem kalçalarım geniş ve göbeğim var.:84:52ye düşsem... :31:

:71:

Boyun kılon gayet normal canım sanırım sıkılasman lazım senın benımde boy 169falan 2 sen once sıgarayı bırakınca 55ten 75e cıkmıstım 1 senedır mucadele edıyorum 61kgye dustum 57 kılo bende cok hos duruyo umarım bende duserım bede elıptık bısıklet mekık aletı ve twıster aletı var bunlar cok etkılı aletle 14kg verdım ama tas gıbıyım hıs sarkmadım aksıne acıcık selulıtım vardı kılo almadan once onlar bıle gıttı elıptık bısıklet kalca ve bacaklara cok manyak ıyı gelıyo canım ben okadar kıloyu verdımse sen daha cabuk verırsın hem ben pkoluyum cok zor kılo verıyorum benım yerımde baskası olsa bu cabaya 30kg verırdı heralde

Evet canım sıkılaşmam lazım :17: Karnım ve göbeğim çıkıyo yani.Su içsem mesela hemen göbeğim şişiyo ve gıcık oluyorum.Okula gidip gelirken yürüyorum.Mesela sabah kahvaltı edipp okula gidiyorum ve hafif hissediyorum kendimi.Gerçi çok uzak değil.Bayır aşağı kolay oluyo :9:

Yoğurt göbeği eritiyor diyorlar.Onu yemeye dikkat ediyorum.:39:

Bir de bişiy sorucam kızlar.Bu eti burçak yulaflı bisküviler kilo aldırır mı? Çok tok tuttuğu kesin de yemek yiyemediğim öğlenlerde falan yesem olur mu dicektim.:26:

:71:

Back
X