- 31 Mart 2016
- 35
- 3
- 1
- 35
- Konu Sahibi kalbim456789
-
Ben yapiyorum 2 gundur karin egzersizi ama hic aci yok fazlaca yoruluyorum yanlismi yapiyorum acaba her biri 30 sn ye oyuzden mi kaslarimda aci hissetmiyorum kiaaa bend indirdim onu, ama daha denemedim
merakla bekliyorum...
Bi fark oldumu pekiBende indirdim arada yapmaya çalışıyorum. Benim ki ücretsiz günlük egzersiz diye bişey
Çok yapamıyorum ama kilo vermek için yediklerime dikkat etmeye çalışıyorumBi fark oldumu peki
Ben yapiyorum 2 gundur karin egzersizi ama hic aci yok fazlaca yoruluyorum yanlismi yapiyorum acaba her biri 30 sn ye oyuzden mi kaslarimda aci hissetmiyorum ki
aynen ilk 15-20 dk sadece karbonidrattan gidiyo zaten ,20 dk dan sonra yağ yakımı başlıyorGünde 7 dakikalık egzersizle kaslarınız bile ısınmaz. Yağ yakmak ise tamamen mucize. Egzersizler nedir bilmiyorum ama muhtemelen ısınma ve soğuma hareketleridir.
erkek arkadaşımla sürtünerek zevk alıyorduk oda göğüslerime boşaldı. boşalırken altımda iç çamaşırı vardı. ve şuanda adetim geçikti 2 gündür olamıyorum belirtisi de yok yani belki bu aralar başım çok ağrıyor diye çok sık ağrı kesici içtim ondan olabilir mi geçikme ?(sular olmadığı için duş alamadım ama göğüslerini kuru bezle sildik) birde iç çamaşırı varken biraz kendini kaybedip vajenime doğru bacaklarım hafif aralıken zorladı biraz canım yandı. sonra işimiz bittikten sonra baktığımda akıntı ile çok az kan geldi bakiteliğim bozulmuşmuduR?
hayır ciddi bir soru soruyorumsen şaka mısın ?
hayır ciddi bir soru soruyorum
konu nasıl açılıyor ?başkasının konusunu dağıtma kendi sorun için konu açman lazım
Bu solediklerine konu ac lutfen benim konumu isgal etmeerkek arkadaşımla sürtünerek zevk alıyorduk oda göğüslerime boşaldı. boşalırken altımda iç çamaşırı vardı. ve şuanda adetim geçikti 2 gündür olamıyorum belirtisi de yok yani belki bu aralar başım çok ağrıyor diye çok sık ağrı kesici içtim ondan olabilir mi geçikme ?(sular olmadığı için duş alamadım ama göğüslerini kuru bezle sildik) birde iç çamaşırı varken biraz kendini kaybedip vajenime doğru bacaklarım hafif aralıken zorladı biraz canım yandı. sonra işimiz bittikten sonra baktığımda akıntı ile çok az kan geldi bakiteliğim bozulmuşmuduR?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?