egzersiz

Bende indirdim arada yapmaya çalışıyorum. Benim ki ücretsiz günlük egzersiz diye bişey

Günde 7 dakikalık egzersizle kaslarınız bile ısınmaz. Yağ yakmak ise tamamen mucize. Egzersizler nedir bilmiyorum ama muhtemelen ısınma ve soğuma hareketleridir.

Ben yapiyorum 2 gundur karin egzersizi ama hic aci yok fazlaca yoruluyorum yanlismi yapiyorum acaba her biri 30 sn ye oyuzden mi kaslarimda aci hissetmiyorum ki

bu sekilde hic degilse biraz hareket ederim diye indirdim 1 ay önce daha acip bakmadim vallahi
aslinda 7 dakika egsersizden sonra, karinda az da olsa biseyler hissetmeniz gerekirdi galiba

Günde 7 dakikalık egzersizle kaslarınız bile ısınmaz. Yağ yakmak ise tamamen mucize. Egzersizler nedir bilmiyorum ama muhtemelen ısınma ve soğuma hareketleridir.
aynen ilk 15-20 dk sadece karbonidrattan gidiyo zaten ,20 dk dan sonra yağ yakımı başlıyor

erkek arkadaşımla sürtünerek zevk alıyorduk oda göğüslerime boşaldı. boşalırken altımda iç çamaşırı vardı. ve şuanda adetim geçikti 2 gündür olamıyorum belirtisi de yok yani belki bu aralar başım çok ağrıyor diye çok sık ağrı kesici içtim ondan olabilir mi geçikme ?(sular olmadığı için duş alamadım ama göğüslerini kuru bezle sildik) birde iç çamaşırı varken biraz kendini kaybedip vajenime doğru bacaklarım hafif aralıken zorladı biraz canım yandı. sonra işimiz bittikten sonra baktığımda akıntı ile çok az kan geldi bakiteliğim bozulmuşmuduR?

erkek arkadaşımla sürtünerek zevk alıyorduk oda göğüslerime boşaldı. boşalırken altımda iç çamaşırı vardı. ve şuanda adetim geçikti 2 gündür olamıyorum belirtisi de yok yani belki bu aralar başım çok ağrıyor diye çok sık ağrı kesici içtim ondan olabilir mi geçikme ?(sular olmadığı için duş alamadım ama göğüslerini kuru bezle sildik) birde iç çamaşırı varken biraz kendini kaybedip vajenime doğru bacaklarım hafif aralıken zorladı biraz canım yandı. sonra işimiz bittikten sonra baktığımda akıntı ile çok az kan geldi bakiteliğim bozulmuşmuduR?

sen şaka mısın ? :işsiz:

7 dk lık egzersizin bi işe yarayacağını sanmam. 20 dk tan sonra vücut çalışmaya başlıyo zaten. benim yaptığım spor ısınma+kardiyo 45 dk- biraz dinlenme -ağırlık kaldırma+ mekik 30 dk ki o bile bana az geliyor

Bu solediklerine konu ac lutfen benim konumu isgal etme

Back
X