• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ehliyet alma sorunu

Haylll48

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2016
78
16
3
29
Arkadaslar ben bi ehliyet kursuna yazildim ve suan gitmek istemiyrum . direksiyon derslerim kotu geciyor . bastan ailem demisti sen yapamazsin die cunku panik atak var ve obsesifim . smdi kursa parami yatirip gitmicegimi sylucem . bastan dusunmeden hareket ettim . arabayi kullanirken cok tedirginim rahat olamiyrum .s sizce birakmalimiyim ? tedavime yeni basladim . tedavim bitince tekrar yaziliyim diyrum napmaliyim ? cok saolun smdiden

Canım korkma hic. İlk seferde sınavı geçeceksin diye bi sey yok. 4 kez hakkın var zaten.

Yanında öğretmenin var sonucta onun ayağının altında pedallar var. Tehlikeli bi durum olduğunda müdahale eder. Sen korkusuzca sürebildigin kadar sur. Tek basına bi anda trafiğe çıkmıyorsun ki. Rahat ol sakin ol. İnsanlar uçak kullanıyo sen araba mı kullanamıcaksın. Korkunun üstüne git pes etme

Canım korkma hic. İlk seferde sınavı geçeceksin diye bi sey yok. 4 kez hakkın var zaten.

Yanında öğretmenin var sonucta onun ayağının altında pedallar var. Tehlikeli bi durum olduğunda müdahale eder. Sen korkusuzca sürebildigin kadar sur. Tek basına bi anda trafiğe çıkmıyorsun ki. Rahat ol sakin ol. İnsanlar uçak kullanıyo sen araba mı kullanamıcaksın. Korkunun üstüne git pes etme
Ne gzlde yazmissin fakat ise baslama durumumda var yarida birakmam gerekecek .s napsam bilemedim . ise gircegim yere yok sinavim var yok dersim var dersem zaten almaz adam bni .s isede cok ihtiyacim var

Ne gzlde yazmissin fakat ise baslama durumumda var yarida birakmam gerekecek .s napsam bilemedim . ise gircegim yere yok sinavim var yok dersim var dersem zaten almaz adam bni .s isede cok ihtiyacim var
İyide dersler akşamda verilebiliyor çalışan insanlar için, direksiyon eğitiminide haftasonu alabilirsin.

Pes etmeyin. Neden yapamam diyosunuz yaparsınız. Herkes ilk kullanmaya başladığında senin gibi hisseder emin ol. Tedirginlik heyecan herkes yaşar. Geçecek bunlar kullandıkça merak etme. Devam et kesinlikle.

İyide dersler akşamda verilebiliyor çalışan insanlar için, direksiyon eğitiminide haftasonu alabilirsin.
Ben derslerimi aldim zaten cnm fakat direksiyon derside 1 tek cumartesi veriliyr otuzden kararsizim . hani tek is degil . benim icimde korkularimda var . direksiyon dersinden gelince enkaz gbi oluyrum sikintidan elim agzim saliveriyo kendini napcagimi derste bilemiyrum . ictigim ilactan dolayi titremelrim var . o yuzden bastan dusunemedim .s bu ehliyeti

Pes etme. Adım attığın bir konuda yapamam diye kenara çekilirsen kendine o konu ile ilgili ket vurmuş olursun ve ilerde aşman gereken nurtopu gibi bir problemin daha olur. Kim korkmuyor ki direksiyondan. Koca koca okumuş insanlar tirsarken ben yapamam diye toplama çıkarma yapmaktan aciz yaptığı hareketin ardını önünü ölcmekten aciz bi çok serseri fıldır fıldır araba kullanıyor. Tirsma. Sen mükemmeliyetçi olduğu için herkesten daha güvenli kullanırsın. Endişe heyecan korku normal şeyler. Bunlar üzerinde düşünme. Dikkatini bunlara toplama. Olman gereken yerde ol yapman gerekeni yap üzerine çok düşünme.

Pes etme. Adım attığın bir konuda yapamam diye kenara çekilirsen kendine o konu ile ilgili ket vurmuş olursun ve ilerde aşman gereken nurtopu gibi bir problemin daha olur. Kim korkmuyor ki direksiyondan. Koca koca okumuş insanlar tirsarken ben yapamam diye toplama çıkarma yapmaktan aciz yaptığı hareketin ardını önünü ölcmekten aciz bi çok serseri fıldır fıldır araba kullanıyor. Tirsma. Sen mükemmeliyetçi olduğu için herkesten daha güvenli kullanırsın. Endişe heyecan korku normal şeyler. Bunlar üzerinde düşünme. Dikkatini bunlara toplama. Olman gereken yerde ol yapman gerekeni yap üzerine çok düşünme.
Saolun cok guzel yazmissiniz ... hakilisniz kimler araba kullaniyor . bende kulllanirim Allahin izniyle

Back
X