Ehliyet kursu sınavı hakkında sorularım var

durumLeyla25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2017
121
33
98
Deneyimsiz ilk defa kursa kayıt oldum hiçbir bilgim yok kitapçık elimde çalışmaya başladım 25-30eki im gibi sınav olcakmıs onun dışında hiçbir bilgim yok sınav nasıl oluyo baraj kaç ? Kaç kere girme şansım olur direksiyon dersleri sınav sonrasındamı ? Sınavı geçtim diyelim direksiyon sınavında kac hakkım oluyor her defasında ücret ödeyecekmiyim detay verebilir misiniz ?

Kitapçığa bilgi açısı dan tabi ki çalışmalısınız. Ben girdiğim de çıkmış sorulardan çıkmıştı. Teorik kısmından sonra direksiyon başlamıştı. 70 almak gerekiyor diye hatırlıyorum, geçemezseniz tekrar sınava giriyorsunuz. Direksiyona gelince 5 kez hakkınız oluyor, eğer sınavınız başarısız olursa dosyanız sil baştan başlıyordu. Gözünüzde büyütecek kadar zor değil merak etmeyin. Tabi ki değişmediyse biz de böyleydi :) başarılar...

Ben dün sınava girdim çok çalıştım sayılmaz bi kere okudum kitabı o kadar 94 aldım öyle zor bir sınav değil yani. Bu sınavı geçtikten sonra direksiyon dersi başlayacak bende haber bekliyorum kurstan derslerin zamanı ile ilgili

direksiyon dersleri yazili sinav sonrasi mi basliyacak kitaba simdiden basladim cok heyecanliyim o bes hakkimda odeme yapacakmıyim peki dosya yanincami odeme yapiliyo

ozamanlar da hayatinda kontak bile çevirmemiş merak edip hic bir arabanin şöför koltuguna bile oturmamis ben tek seferde aldiysam ehliyeti sizde alırsınız ☺

Kitapçığa bilgi açısı dan tabi ki çalışmalısınız. Ben girdiğim de çıkmış sorulardan çıkmıştı. Teorik kısmından sonra direksiyon başlamıştı. 70 almak gerekiyor diye hatırlıyorum, geçemezseniz tekrar sınava giriyorsunuz. Direksiyona gelince 5 kez hakkınız oluyor, eğer sınavınız başarısız olursa dosyanız sil baştan başlıyordu. Gözünüzde büyütecek kadar zor değil merak etmeyin. Tabi ki değişmediyse biz de böyleydi :) başarılar...
siz ne zaman almıştınız

Ben sadece sınavdan bir iki gün önce çıkmış sorulara çalışmıştım 85 aldım. İlk önce direksiyon dersi alıp sonra yazılı sınava girmiştim fakat bu kurstan kursa değişebiliyormuş. Park konusuna gelince evet zor deniliyor ama gözünüzde büyütmeyin. İyi pratik yaparsanız tek hamlede halledersiniz. Kendinize güvenin

direksiyon dersleri yazili sinav sonrasi mi basliyacak kitaba simdiden basladim cok heyecanliyim o bes hakkimda odeme yapacakmıyim peki dosya yanincami odeme yapiliyo
4 hakkınız oluyor sanırım, yazılı sınava giriyorsunuz sonra hemen başlıyor zaten. Yazılı sınavını geçemezseniz, tekrar giriyorsunuz. Yazılı sınavda başarılı olursanız direksiyon sınavına girebiliyorsunuz. Direksiyon da 4 kez başarısız olursanız sil baştan kayıt yaptırmanız gerekiyordu. Bizim öyleydi. Kayıtlı olduğunuz yerden bilgi alırsanız sizin için daha iyi olur, her sene degiştiriyolar çünkü bir şeyleri :)

Çünkü ufak bir ilçede bulunuyorum gittiğimde evrak teslim ettiğim kişi yerine bakıyordu detaylı Bilgi verilecek size denildi dahası ufak bebeğim var zamanım yok tekrardan gitmeye vs vs Bilgi sahibi olanlara burdan sormak istedim

Uzun zaman oncekiyle aynimi bilmiyorum da yazili sinavda 3 alanda da baraj 70 di. Direksiyon sinavi bu yazili sinavlari gecerseniz oluyor. 5 hak var diye hatirliyorum. Yazilidan da birinden kalirsaniz kaldiginiz alandan tekrar girebiliorsunuz onda da 3 hak vardi galiba.
Yazili kolay bi kac gun ayirsaniz yeter. Uygulamada da bazen gicik kisiler dusuyor o zaman zor olabilir. Herkesin takildigi konu farkli oluyor bence.

Ben yazılı dersleri akşam alırken gündüzleri de direksiyon dersleri alıyordum. Hepsi bitince sınava girmiştim ben de. Kurstan kursa değişiyor demek ki. Şu an bir de otomatik manuel ayrımı oluyormuş galiba ehliyette. Derslere başlamadan onu bir görüşün derim. Ben alalı çok oldu, bizde öyle bir uygulama yoktu.

Niye bu sorularinizi kursa sormuyorsunuz ,bedeva mi kayit yaprilar sizi

Çünkü ufak bir ilçede bulunuyorum gittiğimde evrak teslim ettiğim kişi yerine bakıyordu detaylı Bilgi verilecek size denildi dahası ufak bebeğim var zamanım yok tekrardan gitmeye vs vs Bilgi sahibi olanlara burdan sormak istedim
Neden telefonla aramiyorsunuz bilgi için

Back
X