- 10 Ekim 2015
- 82
- 1
- 1
- Konu Sahibi yagmur yureklim
-
Sizin oralardaki en yakın ehliyet kursuna git yardımcı olurlarSlm arkadaslar ben ehliyet almak istiyorum ama bazi konularda bilgi edinmem lazim yani fiyati ne kadar ve basvuru ne zaman oluyo ve araba hic kullanmasan bile alabiluyormuyuz cvb bekliyorum lutfen
araba kullanmayıp nasıl ehşliyet almayı düşünüyorsunSlm arkadaslar ben ehliyet almak istiyorum ama bazi konularda bilgi edinmem lazim yani fiyati ne kadar ve basvuru ne zaman oluyo ve araba hic kullanmasan bile alabiluyormuyuz cvb bekliyorum lutfen
araba kullanmayıp nasıl ehşliyet almayı düşünüyorsun
burda arabyı kullanmadan ehliyet almak istiyorum diyor ya biliyor direksiyon derslerine girmeyim diyor ya da ehliyeti hemen veriyorlar sanıyorCüzdanda dursun diye zaar
Araba kullanmasan nasıl ehliyet alacaksın direksiyon sınavından kalirsan alamazsin tabi.Her ay yazılı sınav olur sana verilen hak eskiden 5 di şimdide 7 diye duymuştum ya 5.yada 7 yazılı sınav hakkı eğer hiçbirinde gecemezsen tekrar dosya actiriyorsun. 1000 lirayida geçer çünkü kursa ayrı oduyorsun. Emniyet Müdürlüğüne ayrı. Eğer sınavlardan kalirsan kurs parası hariç yine para oduyorsun. Ve artık stajyer ehliyet dönemi başladı.Slm arkadaslar ben ehliyet almak istiyorum ama bazi konularda bilgi edinmem lazim yani fiyati ne kadar ve basvuru ne zaman oluyo ve araba hic kullanmasan bile alabiluyormuyuz cvb bekliyorum lutfen
burda arabyı kullanmadan ehliyet almak istiyorum diyor ya biliyor direksiyon derslerine girmeyim diyor ya da ehliyeti hemen veriyorlar sanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?