ehliyet

derinderin

huzurlubirhayatistiyorum.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2008
5.893
7.345
723
kızlar mrb. polis veya eşi polis olan varsa bakabilir misiniz? benim için önemli bi mesele çünkü.
ben ehliyette yazılı sınav ve direksiyon sınavından geçtim. şimdi evrak teslimi var. evraklarımızı kursa gittiğimiz il/ilçedeki emniyete götürmek zorunda mıyız? yoksa başka bir şehirde de teslim edip ehliyeti alabilir miyiz? evrakların içinde önceden sürüü kursuna verilen ikametgah belgesi, sağlık raporu, diploma fotokopisi , adli sicil kaydı , direksiyon sınavından sonra da sürücü blgesi sertifiası var. bunların hepsi sürücü kursuna gittiğim ilden alınma. prosedür ne şekilde işliyor bilmiyorum. umarım bilen vardır.

Farketmiyor artik bende dinava farkli bi ilde girmistim ehliyet kartimi bulundugum ilden aldim saglik raporununda tarihi gecmemisse sıkintı yok eger tarihi gecmisse onu yeniletip tum belgelerinle birde kart ucretiyle bulundugun yerdeki trafik subeye gidip alabiliyorsun

ikametgah adresimle farklı bir il yalnız. yine de oluyo mu? siz ne zaman almıştınız?

ikametgah adresimle farklı bir il yalnız. yine de oluyo mu? siz ne zaman almıştınız?
Ben alali 1 yil oldu

Sorun olmuyor sanirim cunku bana ikametgahla alakali herhangi birsey sorulmadi direk dosyadaki belgelerin tamam oluo olmadigina baktilar saglik raporumun tarihi gecmisti onu yeniletmem istenildi onun disinda herhangi bir sorun yasamadim

peki teşekkürler

Rica ederim

Depresyondan cikabildin mi
önceki konudan bahsediyorsan çıkmışımdır heralde. şu aralar onu düşünmüyorum. ehliyeti düşünüyorum. çünkü emniyetteki memurla tartıştım. yalan söyleyip duruyo. şuan gündemimde depresyon konum değil bu var

Aaaa ne memuru ne yalani kiz sen konu ac biz hemen oraya ışık hızıyla gelir seni aydinlatiriz demi@ipeqbojuqu

Not:cikolatalar cabuk ise yaramis

Aaaa ne memuru ne yalani kiz sen konu ac biz hemen oraya ışık hızıyla gelir seni aydinlatiriz demi@ipeqbojuqu

Not:cikolatalar cabuk ise yaramis
ya ehliyet için evrakları teslim edeceğim yerdeki memur işte. aptal yerine koyuyo. bişey de demek istemiyorum yüzüne karşı çünkü anlamaz. ısrar ediyor kendi bildiği konuda. "evrakları başka şehirde herhangi bir trafik şubeye teslim etsek yine de kabul ediliyor mu? " dedim. bi "hayır" dedi, bi "başka adrese gönderilmiyor , ikametgah adresin neyse ona gönderiliyor " dedi. ben de başka şehirde de yapıldığını bildiğim için yalan söylediğini anladım. ama baktım bi buna laf anlatmaya gerek yok anlamaz zaten dedim içimden. pazartesi müdürlerine sorucam.

O niye yalan soyluyo ki bilmiyosa bilmiyorum desin pazartesi git deki arkadasim almis ne haber

Adrese gondermelik bi seyde yok ki ortada ehliyet kartini orda elden aliyorsun zaten

elden almıyoz 2 hafta sonra adrese postalanıyomuş. değişmiş sanırım prosedür biraz. pazartesi müdürüne açıklar neden farklı farklı konuştuğunu.

elden almıyoz 2 hafta sonra adrese postalanıyomuş. değişmiş sanırım prosedür biraz. pazartesi müdürüne açıklar neden farklı farklı konuştuğunu.
Aaa onu bilmiyordum bende alali cok degil bi yıl oldu kotu olmus boyle ya

Bak durum boyleyse acikcasi bende bilmiyorum ama yinede degisikluk olacagini zanneymem sonucta kargoyla adrese teslim Ohh iyikide aldim kurtuldum diyesim geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…