Ehliyett

Manuel viteste 2 kere kaldım sınavda. 3.ye gireceğim. Normalde sürüyorum ama sınavda olmuyor. Ben de umudu kestim.

Pazar günü otomatik vites ehliyet sınavına gireceğim. Biraz kaygılıyım açıkçası parkları filan yapabiliyorum ama sürerken şeridi taşıyorum bazen. Direksiyon hakimiyeti zamanla kazanikabilecek bişi mıdır? Sizler ilk araç kullanmaya başladığınızda nasıldınız? Sanki yapamayacakmışım gibi geliyor. Lütfen çok dua edin 🙏
Okul zamanı manueli tek seferde almıştım ki çok zordur vites değiştirme vites kalkışı kontrol etme kaydırmama stop etme park o yüzden otamatiği çok kolay alırsınız korkmayın.

Pazar günü otomatik vites ehliyet sınavına gireceğim. Biraz kaygılıyım açıkçası parkları filan yapabiliyorum ama sürerken şeridi taşıyorum bazen. Direksiyon hakimiyeti zamanla kazanikabilecek bişi mıdır? Sizler ilk araç kullanmaya başladığınızda nasıldınız? Sanki yapamayacakmışım gibi geliyor. Lütfen çok dua edin 🙏
Otomatikte asla zorlanmayacağınız şey direksiyon. Stres düzeyinizi en aşağıda tutmaya çalışın gerisi olacaktır.

Otomatik arabayı kullanmak bebek oyuncagi Manuel kullanan ben 1 ayda ogrendim Otomatik daha kolay

Back
X