Ei veya sevgilisi Erzurum'da askerlik yapan var m?

slm arkadaşlar siteye yeni üye oldum.Nişanlım Erzurumda asker erzurumda asker bekleyenler varsa tanışalım arkadaşlar

saol canım benim...
bu gidişle kavuşmak için daha 3 yılımız var,sanırım benim gitmek gerekcek,soğuk filan idare etcez artık

(((:

git canım ya güsel yer oralar ama işte offf Allah kavustursun asker bekleyen herkesi cok güsel bişe ama cok zor Allah sabır da versinnn

yine de çok zor gelio :(
mesela 2 gündür konuşamıyorum ve şu an sesini duymaya çok ihtiyacım var :(

evet bazen 2 gun oluyor aramadıgı benim erkek arkadasımında mesela bugun aramadı :( gercekten zor allah bize sabır versin.... nerde yapıyor erkek ark askerligi aynı yer olmasın :) sakın

yok canım benimkini merkezden uzakta

Son düzenleyen: Moderatör:
Ağrı'da yapıyor kardesım sayılır mı :gitme:

sürekli Erzurum'a gidip gelıyor ,hatta bugün KTM denen bırseye katılıcaktı ..

20.sinde yanıma gelıyor Allah'ın ıznıyle..

ama daha cokkkk 355 mı ne
:umursamaz:

benimde babam erzurum erzincan eşim erzincan ve suan askerde olan kardeşimde erzincanda acemiliği bitirdi iyisi kötüsü olmuyo ama erzincanda egitim cok agır diye biliyorum erzurumu bilmiyorum allah tum askerlerimizi korusunnn hayırlısıyla dönsünler ailelerine

Ağrı'da yapıyor kardesım sayılır mı :gitme:

sürekli Erzurum'a gidip gelıyor ,hatta bugün KTM denen bırseye katılıcaktı ..

20.sinde yanıma gelıyor Allah'ın ıznıyle..

ama daha cokkkk 355 mı ne
:umursamaz:

sayılır yakın zaten sırnaşık şey

355 mi varmıs daha ama nasıl gectigini anlamıyorsun sayılı gunler cabuk geciyor

benimde babam erzurum erzincan eşim erzincan ve suan askerde olan kardeşimde erzincanda acemiliği bitirdi iyisi kötüsü olmuyo ama erzincanda egitim cok agır diye biliyorum erzurumu bilmiyorum allah tum askerlerimizi korusunnn hayırlısıyla dönsünler ailelerine

erzurumda iyi durumda benim erkek arkadasım agır bi egitim yok ama dogu oldugu için bazen tatbikata cıkıyorlar daga catısma degil ama genede insanın ici cız ediyor

Back
X