• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eim hep bildiini okuyor..

• Konu Sahibi Konu Sahibi simgeege
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
S

simgeege

Ziyaretçi
Evlenmekle ailemden ve doğup büyüdüğüm şehireden ayrılarak yeni bir şehire yerleştim. Burda bir kaç arkadaşım var. Ama onun dışında kendimi çok yalnız hissediyorum.Evleneli 6 ay oldu.Ancak ondan öncesi 2,5 yıllık bir arkadaşlığımız vardı.Eşim de ben de çalışıyoruz. Güzdüzleri ayrıyız. Hafta sonlarını ise eşimin ailesi ile geçiriyuoruz..Eşimin burada çevresi ve arkadaşları var.Eşim onlarla vakit geçirmek ve sürekli yeni çevrelere girmeye çalışıyor. Her zamanki bahanesi de "mesleğim gereği yeni insanlarla tanışmaya mecburum"oluyor.Eşim serbest muhasebeci ve para kazanması için çevresi olması gerekiyor. Ama geceleri dışarı çıkması beni çok rahatsız ediyor. Erkek erkeğe görüştükleri için de beni yanına almıyor. Geceleri bazen içmeye gidiyorlar, bazen yemek yemeğe, bazen maç yapmaya. Bu sayede yeni insanlarla tanıştığını söylüyor. Ama maalesef eşimin yalan söyleme ve çevresindekilerden çabuk etkilenme huyu var. Bu da bende korku ve güvensizlik yaratıyor. Bu gün için beni aldattığını falan hiç zannetmiyorum .Ancak böyle tanımadığım değişik çevrelerden insanlarla arkadaşlık etmesi beni rahatsız ediyor. Benim çoık üzüldüğümü bilse de ağlasam da gidiyor. Bu gitmelerinin daha da sıklaşmasından korkuyorum. Sadece bu konuda değil hayattaki diğer konularda hatta önemli konularda bile hep bildiğini okuyor. Ben onun dediklerini yerine getiyorum,onu üzmemek için elimden geleni yapıyorum. Ama o aynı hasssasiyeti göstermiyor. Özellikle evlendikten sonra iyice kendi kafasına göre takılıyor. Onunla defalarca sakin sakin konuştum, kendimi ifade ettim, onunla daha fazla vakit geçirmek istediğimi ve üzüldüğümü de söyledim.Yeri geldi tartıştım tepki koydum, ağladım...değişen bir şey olmadı....Ne yapmam gerekiyor bilemiyorum.Fikirlerinizi bekliyorum.

eşinin görüştüğü kişiler de sanırım evlilerdir , arkadaş edinmek istediğini söylesen eşine buna ihtiyaç duyduğunu anlatsan , ortam hazırlayıp eşinin arkadaşlarının eşleri ile tanışsan belki bu sayede sen de sevebileceğin insanlarla tanışır kaynaşırsın , yalnız kalmamış olursun

İşim gereği muhasebecilerle irtibat halindeyim, ama kusura bakmayında işi icabı devamlı dışarıya çıkan muhasebecide pek tanımadım. Muhtemelen eşiniz sosyal yaşantısından taviz vermiyor ve bunu da mesleğine yüklüyor. Sizi epey ihmal etmiş gözüküyor. Ancak hiç mi birlikte vakit geçirmiyorsunuz o kısmını anlamadım ben.

sanırım sen çalışmıosun oyuzden sıkılıosun esıne kafayı takıosun bence sende gmek ıstedgnı enazndan gorustgu kısılerın eslerıyle sennde gorusmek ıstedgnı belırt senı anlıcaktır aglayıp yada nolur gtme felan yapıp ılışkınızı yıpratma :umursamaz:

peki beraber hiç vakit geçirmiyomusnuz başbaşa felan?

Her akşam dışarı gitmiyor tabi. Hafta içi akşamları dışarı çıkmıyorsa evde oluyor. Hafta sonu da ya bir gün ya iki gün ailesi ile beraber oluyoruz.

Her akşam dışarı gitmiyor tabi. Hafta içi akşamları dışarı çıkmıyorsa evde oluyor. Hafta sonu da ya bir gün ya iki gün ailesi ile beraber oluyoruz.

ozaman ailesi ile 2haftadabı gorusun sızde haftasonu beraber gecırın enazndan beraber bısıler yapınkaydirigubbakcemile4

İşim gereği muhasebecilerle irtibat halindeyim, ama kusura bakmayında işi icabı devamlı dışarıya çıkan muhasebecide pek tanımadım. Muhtemelen eşiniz sosyal yaşantısından taviz vermiyor ve bunu da mesleğine yüklüyor. Sizi epey ihmal etmiş gözüküyor. Ancak hiç mi birlikte vakit geçirmiyorsunuz o kısmını anlamadım ben.

Mesleği gereği insanlarla tanışıp bu sayede daha fazla mükellef edinmesi gerekiyor tabi. Ama ben de bunu her şeyde bahane olarak kullandığının farkındayım. Yani dediğiniz doğru sosyal yaşamından hiç taviz vermiyor. benim de üzüldüğüm bu zaten. Yoksa her gece her gece dışarıda olsa öyle bir ebvlilik yürümez gibi .

ozaman ailesi ile 2haftadabı gorusun sızde haftasonu beraber gecırın enazndan beraber bısıler yapınkaydirigubbakcemile4

o işte mümkün değil. Ailesine aşırı düşkün...ona haftada bir gün ailesi ile görüşmek bile az geliyor

sen ağlasan da gidiyor mu? seven insan nasıl bırakıp gider ya eşi ağlarken.sonuçta sadece bi yemek bi maç.

peki sen çalışıomusun eger sende calısıosan esıne bı program yap haftaiçi kayınvalıdene gjıdın yemegnızı yıyıp evnıze gelın hem esın aılesını gormus olur snrada haftasonu beraber gecırmek ıstedgnı bıyere gtmek ıstedgnı sole bırlıkte yemek yapın felan
haftaiçi gtmek istedgnde eslerıde gelsın bızde eslerıyle kaynaşalım de tek sıkıldıgını o yokken evde vunaldgnı htta korktugunu sole :):emir_bebek:süprizzzzz

Ona haber etmeden plan yap bence canım
Gitmesine fırsat vermemeye çalış
Ne biliyim beraber yemeğe çıkın
Sinemaya bilet al
Böyle planlar yap
Ağlamak sızlamak işe yaramamış gerçi ama bilemiyorum onun hoşuna gidecek şeyler yapmaya çalış

Sürekli dışarda olmasına bende anlam veremedim işi gereği demişsin ya

siz daha 6 aylık evlisiniz,yeni evli bir insan sürekli eşiyle vakit geçirmek ister.her gece her gece dışarı çıkması, bu durum sizi yıpratır.onun kurulu düzeni varmış siz de üstüne gelmişsiniz.o hala bekarlık günlerini devam ettirmeye çalışıyor.bana açıkçası bahanesi pek de destekli gelmiyor,iş icabı hayret!

Sizde aynı kitabı okuyun, eşitlenin.

O size ayak uydurmuyorsa siz ona uydurun.

Çıkıyorsa sizde çıkın, sosyal çevrenizi genişletin.

Sorarsa; iş icabı dersiniz :delphin:

Neden her hafta sonunu ailesiyle geçiriyorsunuz ki?
Size ait olması gereken bir gün sonuçta.
Program yapın birlikte gezin eğlenin.
Eşiniz çıkmak istediği kadar sizinde hakkınız var buna
Madem çevre yapacak çıktığı kişiler evliyse eşli çıkın sizde yemeğe.
En azından kişileri tanımış olursunuz böylelikle.

Iste kadinlarin ve erkeklerin evlendikten sonra aralarindaki en büyük fark budur...

Kadin evleniyor ve tüm hayatini esine göre ayarliyor....sanki ondan önce bir hayat yasamamis gibi herseyi onun istedigi gibi yapmaya calisiyor...gerek arkadas cevresinden gerek ailesinden hatta mesleginden bile vazgecerek....:delphin:

Bakin erkek öyle yapiyormu? Hayir kesinlikle evlenmeden önce nasil arkadaslari ile gezip tozuyorsa, ailesi ile görüsüyorsa evlendikten sonrada buna devam ediyor...esi icin bile vazgecmiyor....

Aslinda erkeklere suc bulmamak lazim...Asirlardir biz kadinlar bu hataya devam ediyoruz,...bin tane örnek olsada önümüzde akillanmiyoruz malesef...:delphin:

Konu sahibi arkadasim...henüz gec kalmis degilsin...calisan bir bayansin...sosyal hayatinin olmamasi arkadas cevrenin olmamasi icin hic bir engel yok....sirf esin icin yasama...hayatin onun etrafinda dönmüyor...:kahve:

Iste kadinlarin ve erkeklerin evlendikten sonra aralarindaki en büyük fark budur...

Kadin evleniyor ve tüm hayatini esine göre ayarliyor....sanki ondan önce bir hayat yasamamis gibi herseyi onun istedigi gibi yapmaya calisiyor...gerek arkadas cevresinden gerek ailesinden hatta mesleginden bile vazgecerek....:delphin:

Bakin erkek öyle yapiyormu? Hayir kesinlikle evlenmeden önce nasil arkadaslari ile gezip tozuyorsa, ailesi ile görüsüyorsa evlendikten sonrada buna devam ediyor...esi icin bile vazgecmiyor....

Aslinda erkeklere suc bulmamak lazim...Asirlardir biz kadinlar bu hataya devam ediyoruz,...bin tane örnek olsada önümüzde akillanmiyoruz malesef...:delphin:

Konu sahibi arkadasim...henüz gec kalmis degilsin...calisan bir bayansin...sosyal hayatinin olmamasi arkadas cevrenin olmamasi icin hic bir engel yok....sirf esin icin yasama...hayatin onun etrafinda dönmüyor...:kahve:
alkisalkisalkisvereliniortak

Back
X