S
simgeege
Ziyaretçi
- Konu Sahibi simgeege
Evlenmekle ailemden ve doğup büyüdüğüm şehireden ayrılarak yeni bir şehire yerleştim. Burda bir kaç arkadaşım var. Ama onun dışında kendimi çok yalnız hissediyorum.Evleneli 6 ay oldu.Ancak ondan öncesi 2,5 yıllık bir arkadaşlığımız vardı.Eşim de ben de çalışıyoruz. Güzdüzleri ayrıyız. Hafta sonlarını ise eşimin ailesi ile geçiriyuoruz..Eşimin burada çevresi ve arkadaşları var.Eşim onlarla vakit geçirmek ve sürekli yeni çevrelere girmeye çalışıyor. Her zamanki bahanesi de "mesleğim gereği yeni insanlarla tanışmaya mecburum"oluyor.Eşim serbest muhasebeci ve para kazanması için çevresi olması gerekiyor. Ama geceleri dışarı çıkması beni çok rahatsız ediyor. Erkek erkeğe görüştükleri için de beni yanına almıyor. Geceleri bazen içmeye gidiyorlar, bazen yemek yemeğe, bazen maç yapmaya. Bu sayede yeni insanlarla tanıştığını söylüyor. Ama maalesef eşimin yalan söyleme ve çevresindekilerden çabuk etkilenme huyu var. Bu da bende korku ve güvensizlik yaratıyor. Bu gün için beni aldattığını falan hiç zannetmiyorum .Ancak böyle tanımadığım değişik çevrelerden insanlarla arkadaşlık etmesi beni rahatsız ediyor. Benim çoık üzüldüğümü bilse de ağlasam da gidiyor. Bu gitmelerinin daha da sıklaşmasından korkuyorum. Sadece bu konuda değil hayattaki diğer konularda hatta önemli konularda bile hep bildiğini okuyor. Ben onun dediklerini yerine getiyorum,onu üzmemek için elimden geleni yapıyorum. Ama o aynı hasssasiyeti göstermiyor. Özellikle evlendikten sonra iyice kendi kafasına göre takılıyor. Onunla defalarca sakin sakin konuştum, kendimi ifade ettim, onunla daha fazla vakit geçirmek istediğimi ve üzüldüğümü de söyledim.Yeri geldi tartıştım tepki koydum, ağladım...değişen bir şey olmadı....Ne yapmam gerekiyor bilemiyorum.Fikirlerinizi bekliyorum.