eim, pc de beni aldatyor mu?

7 senedir birlikte olduğum erkek arkadaşımdan son zamanlarda bende şüphelenmeye başlamıştım.. bilgisayara gereğinden çok zaman harcamaya başlamıştı, hayatımı birlikte geçireceğim bir insanı doğru seçtiğime inanıyordum. Birden fazla şekilde denemiştim onu hepsini atlattı ve en sonunda küçümseme trojan (uzaktan takip yazılımı) ile tanıştım bu program ile sevgilimin bilgisayarını gizlice takip ederek ne yaptığını, kimlerle yazıştığını.. kimlere kamera açıp görüştüğünü hangi siteleri ziyaret ettiğini hatta şifrelerine kadar temin ettim gördümki şifrelerinde bile bir kaç kişiyi idare ettiğini görebildim, verdiğim emeklere yazık oldu ama en azından hayatımda büyük bir anlam taşıyan evlilik gibi bir olayı böylesine bir kişi ile yapmadığım için şükrediyorum.. :)

idare etme derken biriyle evlenme planı yapan bir adam bir başkasıyla ne şekilde konuşur onunlada mı evlilik planı yapıyor, yalan söleyip hepsindne faydalınıyor amaç ne yani onu anlayamadım. tabi bu saatte kafam basmıyorda olabilir pek tabi

Bence bu konuda hassasiyet gostermeliler , biz bunu tolere etmemeliyiz . Bagrmalari cagirmalari sozlerini gecirme istekleri filan tamam ama buna kesinlikle mazur gormemeliyiz .
Cok ayip ya biraz duzgun bi adam bunu yapmaz zaten .

Back