2 yillik evliyiz hemen hemen hep boyleydi ama benim cnm cok yaniyor benimle konussun paylassin istiyorum ama yok olmuyor birsey olunca ailesinden once ben yetismek konusmak istiyorum bak mesela her allahin gunu msn de konusuyor ailesiyle iyi guzel ama birsey oldumu az da olsa onlara citlatiyo ama bana cit yok demiyor bise bana karsi birsey oldugundan degil ama soylemiyor iste sen beni biliyosun soylemem diyorama esim sonucta ve babamlarla calisiyor yani is yerinde bir sorun olmus olsa benden once ailesinin bilmesini tabiki istemem hem bu yuzden hemde zaten kafaya cok dert takan insan degil yani pek dert etmez ama ettimi de icim gidiyo uzuluyorum hemde cok o uzulmesin ben uzuleyim diyorum (
[/B][/U]
Vallaha canim aglamayan cocuga meme vermezler....derdini söylemeyende derman bulamaz....paylasmiyorsa paylasmasin, sen elinden geleni yapmissin daha ne??
Bence hic üstüne düsme....bana kalirsa fazla simartmissin nazlaniyor sana...
Ayrica o üzülmesin ben üzüleyim deme.....Sen üzüldügün zaman acaba oda öyle dermi?
Vallaha canim aglamayan cocuga meme vermezler....derdini söylemeyende derman bulamaz....paylasmiyorsa paylasmasin, sen elinden geleni yapmissin daha ne??
Bence hic üstüne düsme....bana kalirsa fazla simartmissin nazlaniyor sana...
Ayrica o üzülmesin ben üzüleyim deme.....Sen üzüldügün zaman acaba oda öyle dermi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?