• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eim ve ailesi, ailemi sevmiyor...

siz tavizi esinize bastan vermissiniz

o sizin ailenize resti cektiginde sizde onun ailesie cekmeliydiniz

evliligimin ilk yilinda cok ama cok büüyük sorunlar yasadim bende

esim aileme ulasabilecegim herseyi ortadan yok etmisti,yer bilmiyorum iiz bilmiyorum

aileside esimde istiyorlardi ki bitek onlar olsun hayatimda

ama karsilarinda dag gibi ´´ZEHIR´´ vardi,hic bir dediklerine boyun egmedim,götürmek istedigi yerlere gitmedim,evime ailesini sokmadim,attim kendimi yerlere krizlere girdim

geceleri cep telefonundan ailemi aradim,gunduzleride ankesörlü telefonlardan

ve bir gün cep faturasini kocama öyle bir koydum ki (kaba oldu kusura bakmayin)

akli basina geldi sanirsam :delphin: , simdi ise hersey tersine döndü ,esim ailesine yanasmiyor artik ISTE ALLAH ÖYLE BIR ALLAH ki baska bisey demiyorum

kimse kimseyi sevmek zorunda değil saygı duymayı bilsinler yeter :delphin:
ailenle görüşme dicek adamı kapının dışına korum
bi koca daha bulurum ama anne kardeş bulamam kusura bakmasın
bu konuda çok katıyım :delphin:

bende eşimin ailesini sevmiyorum ama bizde küçük bir olay değil çok çok büyük olaylar oldu hakaretler dövmek istemeler sürekli kavgalar. onun neticesinde evet bende eşimin ailesiyle görüşmesini istemiyorum. neden mi? eşim ailesiyle göürüşünce muhakkak sinirleniyor ve bunu bana yansıtıyor. evimizin huzuru kalmıyor. bana söylese ne söylediklerini sinirlenip hasta oluyorum oda içine atıyor bu seferde o hasta oluyor.
ilk önce ailenin eşine neler yaptığını nedne kavga ettiklerini eşinin neden sevmediğini tartmalısın. peki eşinin ailesi sana aynısını yapsaydı sen ne yapardın düşünmelisin. çünkü benim eşin böyle yaptı ve bana hak verdi sende bir dene bakalım kimi haklı göreceksin. ama bunu yaparak tamamen onn yerine koy kendini.

arkadaşım sen sanki bu durumu sindirmiş gibi geldin bana..

hadi sevgisi onu ilgilendirir ama ne demekmiş seni göörüştürmemesi..sakın prim verme..

inatlaşmana gerek yok ama dediğim gibi sakın prim verme..tatlı tatlı yap istediğini..

otur sakin sakin konuş..

eşimle ailem arasında tatsız bir olay geçti. küçücük bir konu çok büyüdü. ve eşim herseferinde ailemi sevmediğini ve onlardan nefret ettiğini söylüyor. onlarla görüşmemi istemiyor. bende aileme çok düşkünüm. bu konu beni çok üzüyor.

oysa onun ailesiylede benim aramda bir değil bir sürü olay geçti. ama herseferinde eşimi sevdiğim için alttan aldım. belki haksız olduğum anlarda vardır.. ama birşekilde irtibatımı eşim için kopartmadım.

dahada derin bir konu aslında birazda annesinden kaynaklanıyor sevmemesi..

o görüşmüyor bizimkilerle görüşmesin ama benide görüştürmemek istemesi çok üzüyor beni...

sizce nasıl düzelir bu konu
canım benim herne olursa olsun ailene saygısızlık yapmasına izin vermeeeee ! sık değilsede belirli aralıklarda aileni ziyaret etmesine mecbur et...sen nasıl onun ailesinin yüzüne bakıyorsan oada bakmak zorunda kiiiiii bide nasıl seni ailendden koparmak isteyebilirr sonucunda herne yaşarsan yaşa ailenden vazgeçme uzaklaşma derimmmmmm.inan insanın ailesi gibisi yokkkk.bunu ben defalarca çok ii anladımmmm

Kimse kimsenin ailesini sevmek zorunda değildir.
Ancak saygı duymak zorundadır.
Seni ailene göndermeme gibi bir hakkı yoktur olamaz da.:kızgın:
Çözüm herkesin kendi ailesine gitmesi, diğerine karışmaması olabilir.

sakın sakın ailenle görüşmemezlik yapma ailen herşeyin inanki öle bir an gelebilirki
onlar eşin dahil seni terk eder ama ailen herzaman yanında olur ben bunu yaşayan biri olarak bu kadar tavizkar olmayın ayrıca arkanda bi ailen var ve kapı gibi bunu hissetmesi lazım bide şunu söyliyim aileye saygı duyurmak biz kadınların elinde güçlü olun sana için yapılan yanlışsa doğruymuş gibi kabul etme

eşin sadece annesi istemiyor die seni ailene yollamıyor ve nefret edior.kötükedihüso aileni sevmeyebilir ama seni seviyorsa üzülmemen için katlanacak ve saygı duyacak kesinlikle taviz verme

öncelikle bizimle konuyu paylastigin icin Tesekkür ediyoruz,
bir arkadasimda ayni Problemi yasamisdi ve cok üzülmüstüm :( Rabbim kimsenin basina vermezsin bak canim her iki tarafdan bakiyorum, ve sakkin hic bir zaman ailen esinizin Hakkinda kötü bisey demis olsa bile sakkin esinize demeyin egerki böyle bir durum varsa veya tam tersi ESINIZ ailenizin hakkinda Kötü dese kimseye bisey demeyin.. Sabrin sonu selamettir esinizle oturun konusun ona aynen böyle söyleyin Egerki senin aileme karsi azda olsa saygin yoksa banada saygin yoktur sen benim yerimde olsam ve ben sana bu yasagi koysam tepkin ne olurdu düsün bakalim??? muhakkak bir yerden iyilik gelecektir......

Nasıl bir mantıktır anlamış değilim et tırnaktan ayrılırmı kendi kızlarına böyle bir ambargo konulsa ne hissederler... hiç alttan alma sessiz kaldıkça ezmeye çalışacaklar çünkü ...belliki sağduyulu insanlar değiller dinsizin hakkından imansız gelir derler çocuğun var mı bilmiyorum ama ne yazıkki zor günler seni bekliyor temkinli ol,Allah yardımcın olsun...

kendisi sevmeye bilir ki bu zorla olacak iş değil ama size müdahele edemez..buna hakkı yok bu rahatlığı sağlamayın söz konusu onun ailesi olunca aslanlaşan adama sizin aileniz için aynı hassasiyetı göstermesi gerektiğini basa basa öğretin sonradan çok geç oluyor.:delphin:

cok garip gercekten ben saygi duyuyosam esimde benim aileme saygi duymali
diye düsünüyorum hem ailenle görüsmede ne demeki yaaa seni dogurmus belirli
bir yasa getirmis üzerinde hakki olan insanlar bunu kabullenmeyin sakin ailenizi görmek hakkiniz

cok garip gercekten ben saygi duyuyosam esimde benim aileme saygi duymali
diye düsünüyorum hem ailenle görüsmede ne demeki yaaa seni dogurmus belirli
bir yasa getirmis üzerinde hakki olan insanlar bunu kabullenmeyin sakin ailenizi görmek hakkiniz
sana katılıyorum her şey kerşılıklı olmalı.
Sevmek zorunda değil ,ama eşinin hatırı için ailesiyle kendide görüşmeli ailesinede yollamalı ne demek yaa o kadar el bebek gül bebek büyüt sonra aileyle görüştürmesinler..offf offf çok üzülüyorum bu durumlara :delphin: :delphin:

Bende ayni durumdayim cnm ses cikardim olmadi sustum olmadi es ile aile arasnda kalmak ne demk çok iyi bilirim ama bn ona söylemeden cikip gidiyorum annemlere bu dinimizde de yasak hic bir sekilde izin vernem.

Son düzenleme:
Back
X