Eime sz geiremiyorumm :(

bana vurdun ve gıttın ,umarım eglenıyorsundur ve buna degmıştır canım. lutfen ıyı eglen çunku bız senın bu gece eglenmen ıçın çok şeyden vazgeçtık. ben artık guven veren ellerınden, omuzlarından , aşkından vazgeçtım, sen sevgımden, eşinden vazgeçtın. lutfen çok eglen, bız kaybettık barı, bu gece kazansın. mutlu ol....

hayatım istediğin kadar şımarabilirsin

ben şu yukarıdaki cümleleri okuyunca ''wayyy bee''dedim..........

bunu düşünmek sorun değil ki,bu şekilde kelimelere dökebilme gücüne bayıldım

Bİ DAAAAAA ALKIŞ
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

İnsan evlendi diye eşinin dizinin dibinde oturacak diye bir şey yok.
Sosyal çevresinden koparmaya uğraşırsanız sorunlar çıkar normaldir.
Baskıdan vazgeçin özgür bırakın evli bir insan olarak sorumluluklarını kendi bilsin.
Yalnız tokat olayını es geçmeyin bunun üzerinde durmalı ve halletmelisiniz. Bunun hiçbir şekilde haklı nedeni olamaz.:kızgın:

sbllcim geçmiş olsun.bence eşin attığı tokatın cezasını çekiyo allahın sopası yok işte umarım bu olayla aklı başına gelmiştir

hayatım istediğin kadar şımarabilirsin

ben şu yukarıdaki cümleleri okuyunca ''wayyy bee''dedim..........

bunu düşünmek sorun değil ki,bu şekilde kelimelere dökebilme gücüne bayıldım

Bİ DAAAAAA ALKIŞ
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

:kedi: :utangac: a.s.:enbuyukkk: sevgıler.

arkadaşım bıze gelışmelerı yazarsan sevınırız. merakta bırakma :)

canım sende bıraz çek kenndini ilgisiz davran bakalım ne olucak çok üstüne titirediğin için yapmasın böyle

ay ben bu erkeklerin varya ......................................... nebuya annesine birşey dersin şaaaaak kardeşine birşeydersin şaaaaaaaaaaaaaak kendine laf dersin şaaaaaaak buneya kendilerini nezannediyorlar yeeeeeeeeeeetttttttttttttttttttttteeeeeeeeerrrr yaaaaaaaaa :jeyyar:bende yaşadım annesin evinden evimize gitmek istemişim şak gitmek istememişim şaaaak ama deli gibi seviyor beni ama diyorum vurmayacaktın diye nedese iyi hızlı vurmadım dokundum ama deligibi bende seviyorum gerçi kaç senedir vurduğunu görmedim ilk zamandı 1 senelik evliyken ama kaynanamdan ayrıldım uzaklaştım çok rahatım

Gülkurusu harika taktikler vermiş çok beğendim lazım olduğunda bende yapacağım. Bazen arkadaşımda arkadaşım diye tutturuyor sinir oluyorum

Son düzenleme:
üzülme cnm..akşamları evine gelen bi erkek ise eşiniz dert etmeyin denize gitmesini arkadaşlarıyla buluşmasını..hiç bi erkek evlendiginde yada bekarken akşama kdr evde durmaz..hatta bekarken gece eve gelirler..tek derdiniz senden izin almadan biyerlere gitmesi ise boşver gitsin..

slm kızlar nette cok fazla duramıyrm esım pazar sabahı geldı ayağı çok fecıydı hemenhastaneye gttık olaylarla ılgılı hıcbısey konusmuyoruz ben sadece ılaçlarını verıyorum yemegını verıyrm ıymısın nasılsın dıyrm onun dısında konusmuyrm oda henuz ozur dılemıyo ama uzuldgu herhalınden bellı oluyo

aman sakınnn konuyu sen açma ve sakın gereğinden fazla da yüz verme.hani "sen hastasın senle ondan ilgileniyorum "havasını hissettir ona.

ben oldam bi süreliine çekip ailemin yanına giderim. ailendetavır alsın burnu sürtsün sen çok şımartmışsın onu seni küçük kızçocuğu olarak görüyo bence hem tokat ne demek

evliliğiniz bitmiş canım benim çözümü yok bunun böyle sürüp gider...

ah erkekler konusunda eşim çok değişti konusunda ben yazacağımı yazdımm
oku lütfen

Back
X