E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
böyle bir durumda eşinizle ters düşmeniz evliliğiniz için hiç hayırlı değil.eşin askerde telefonda ona olan özleminizden ve sevginizden bahsetmeniz lazım.olumsuz şeylerden bahsedip eşinizin gözünden düşünüyorsunuz bence.gözden ırak olan gönüldende ırak olur derler birde böyle huzursuzluk iyice soğutur eşinizi sizden erekekler askerde çok büyük değişimler geçirir canım,daha olgunlaşır düşünmeye daha çok fırsatları olduğu için ciddi kararlar alabilirler.eşiniz köye ziyarete gitcez diyorsa gitceksin yani siz evlisiniz.onların zıddına gidip kocanla nekadar mutlu olduğunu onlara gösterebilirsin.onlara azcık güleryüz ve saygı gösterip sevgilerini kazanabilirsin.alt tarafı 15 gün eşin için bunu yapmalısın yoksa evliliğin tehlikeye girer.üstelik suçluda sen olursun.adam asker dönüşü elbette ailesini ziyaret edecek karısı olarak sende ona eşlik edeceksin.esas ben köye gidicem sen gelmiyceksin deseydi kötüydü,ozaman seni dışlamış olurdu.eşinin dikine gitme.bu onun en doğal hakkı.
eşinle konuşmalısın o zaman insan bir yere kadar sevdiğinin hatrına tahammül eder.ömür boyu onlar ne? derse ne isterlerse o mu? olucak.hem sen biraz fazla yüz vermişin.ne derlerse yanlarında başın eğik durma dilin çıksın biraz yırtık ol.hakkını savun.hatta kocan yokken ağızlarının payını ver diyeceğim ben kötü olcam.senin anana baban kocanın ailesi ne karışır.ne ayıp ya sinirden delirdim şuan.beğenmeselermiş dünür yapmasalarmış bu arada eşin karadenizli herhalde fındık toplamak dedin nerelisin ? canım giresunmu? ordumu? karadenizlilerde biraz cahillik ve dedikoduculuk vardır.bende orduluyum.babanemin anneme yaptıklarını anlatsam şaşırırsınız.onun için söyledim.maalesef ki bunların hepsi cahillikten .biz özellikle yeni akıllı kendini geliştiren kişiler olarak bunlara tahammül edemediğimizde eşimizle kötü oluyoruz.tabiki eşinin hatrına biraz sabır ama eşinlede gerektiğinde konuş aile olmak için seni ezdirmemeli, yanında olmalı.onların sözünden çıkmayacakmış kedi yavrusu gibi seninle niye evlenmiş..canım bak bi yere kadar susarak büyüklük gösterirsin bi yerden sonra kocanı kendi tarafına çekmezsen hep seni ezerler hor görürler,sürekli laf sokarlar.onlar laf söylediğinde eşin tamam anne baba kes demesini bilmeli o benim eşim demesini bilmeli yoksa olan sana olur.ne yap ne et kocanın gözünü açç...:1shok: