Eimin Yeeni...

• Konu Sahibi Konu Sahibi NationalGeographic
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
umarım ilerde kızı taciz etmez sevgi başka yöne kaymaz ben şahsen korkardım :olmaz:

Konuyu geçtim, bu ne biçim bir yorum.Nasıl bir kalple 2,5 yaşındaki yeğenine ilgi gösteriyor, seviyor diye adama ileride çocuğu taciz eder gözüyle bakıyorsunuz.Siz dayınıza karşı ilgi mi duydunuz yoksa?Ya da dayınız taciz mi etti, erkek yeğeninize ilgi mi duydunuz?Bu ne biçim bi kalp ya.Zaten konu sahibi annesi babası ayrı, baba ilgisinden mahrum bir yavruya (öz yeğeni, hepimizin yeğeni var önce onu düşünmek lazım) ilgi gösteriyor, seviyor diye problem çıkarıyor bir de aklına böyle sapkın düşünceleri sokuyorsunuz.Çok ayıp.Daha ne diyeceğimi bilemedim.

Hm evet bence çocuğu babasına göstermemeleri çok garip hem de 7 aydır. ıyi de mahkemeye başvursun adam bence çocuğumu göstermiyorlar 7 aydır diye. Yurtdışında filmlerde görüyoruz bu iş çok sıkı tutuluyor. Eşiniz çok hatalı çünkü çocukla babası arasına girmesi ilerde çocuğun psikolojisini bozabileceği gibi çocuğun aklı ermeye başlayınca dayısına düşman da olabilir. Sen bunları eşine söylersin. Uygular mı uygulamaz mı ona karışamazsın valla sağlık olsun kendi ailesi ne halleri varsa görsünler takma kafanı canım.

Valla kusura bakmayın ama benim dayımda beni çok sever.. Üstelik ikiside..

Yeri Gelir Kızına Bişey Almayı Unutur Bana Alır Beğendiğim Bişeyi.. Ama Allah Var Ne Yengem Nede Kuzenim Tek Bişey Demezler Çünkü Annemde Kuzenime Karşı Aynıdır..

Bence Eşinizle Konuşun Çok Fazla Kafaya Takıyorsanız Konuyu..

arkadaşlar böyle durumlar olabiliyor benmde eşim 3 yaşındaki yeğenimden beni kıskanırdı benm yanımda çok güzel davranıp benim arkamdan çocuğa sert davranıp bağırarak isteklerini yaptırırmış(istek derkn ,su getir kül tablası getir falan ) yiğenimde bana anlatırdı a.sşimdi eşiminde yeğeni var ama ben ona , o bana ölüyor bitiyor kendi annesinden bile daha çok sevdiğini söylüyor ben onun yeğenine onun davrandığı gibi intikam için bile olsa asla davranamam ama böyle şeyler oluyor işte çok şaşırmamak lazım. kimi kıskanır kimi kıskanmaz niye kıskanıyorsun diyemem kimseye onun yapısı odur , birazda arkadaşın kıskanmasının sebebi babanın kendi çocuğuna aynı sevgiyle yaklaşmamasından kaynaklanıyorda olabilir ben olaya bu taraftan bakınca hak verdim şahsen bende böyle bir pozisyonda kalsam çocuğum adına bende kıskanabilirdim:CüvCüv:

benim amcamda beni çok severmiş küçükken, yengem bozulurmuş. üstelik onların daha çocuğu yokken.
derken derken yengem sağolsun amcamı benden benide amcamdam soğutmayı başardı.
çokda umrumdaydıya:) (zaten babamın tarafını pek sevmem)
benim dayılarım yeter bana. dayılarım hatta şakadan kızsalar bana yengelerimde onlara kızar.
oyunlar oynarız, dayım bana takılır ben dayıma takılırım. bu bi bağdır yani sonuçta en yakınlarım.

acaba benim esimde beni yigenlerimden kiskaniyormudur diye düsünmek geldi icimdenCADIARZU
cünkü gözümü acar acmaz seslerini duymak icin ararim ya onlar arar beni telde onlar agu bugu yapar ben askim canim tatlim diye böyle birbirimize iltifatlar ederiz
acaba arada esimede agulasalar gönlünü almis olurmuyuzkafamçokkarıştı

diğer konunuza da baktım. eşiniz bu aşırı sevgi gösterilerini bilerek amaçlı bişekilde sizin canınız yakmak için yapıyor olabilir. eskinin hıncını almak adına. erkekler bu tazr olayları kolay kolay atlatamaz aslında, evlenerek hata yapmış olabilirsiniz. en iyisi evlilik terapisine gitmeniz eşinizle bence.

Back
X