eimle bam dertte...ne yapsam?...

shinox

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2011
2.115
972
163
evliliğim için elimden gelen herşeyi yaptım ama eşim bana düşmanmışım gb davranmaya devam ediyor.boşanmak isterdim ama çalışıp gerekli koşulları varettikten sonra bu kararı alabilirim.2 yaşındaki kızımla kimseye ihtiyacımız olmadan yaşamamız için.ben 27 yaşındayım ve kuaförlüğü öğrenip kendime bir yer açmayı düşünüyorum.fikirlerinize ve önerilerinize ihtiyacım var...

evliliğim için elimden gelen herşeyi yaptım ama eşim bana düşmanmışım gb davranmaya devam ediyor.boşanmak isterdim ama çalışıp gerekli koşulları varettikten sonra bu kararı alabilirim.2 yaşındaki kızımla kimseye ihtiyacımız olmadan yaşamamız için.ben 27 yaşındayım ve kuaförlüğü öğrenip kendime bir yer açmayı düşünüyorum.fikirlerinize ve önerilerinize ihtiyacım var...

Arkadasim konuyu daha cok acar misin? esinle niye sorunlar yasiyorsun ki? Bu yuva tekrar düzene giremez mi?

Tabi ki senin kendi ayaklarinin üstünde durman gerekli. Bi meslegin varmi bilemiyorum.

Şiddet görüyorum son bir yıldan beri,dört buçuk yıldır evliyim.beş liranın hesabını soruyor.huzursuzluk var ama boşanmaya da cesaretim yok...

Son on gündür konuşmuyordum.eğer bu şekilde devam ederse boşanacağımı söyledim. bana karşı dikkatli davranıyor ama emin olamıyorum...

Kızlar yorumlarınızı bekliyorum

kızının hatrına bi şans daha ver canım.bi yuva kolay kurulmuyo.ama olmuyorsada zorlama.

:( Allah kolaylık versin .Çok zor bi durum .Genelleme yapmak elbette doğru değil ama çevremde okadar çok böyle insan varkı bi gün iyi bi gün kötü kör topal yürütmeye çalışıyolar evliliklerini. Ama insana dünyaya bi kez geliyor ve hayat çok kıymetli kimseye ezdirmemelisin kendini .Annemde babamın sorumsuzluklarına yıllarca dayandı hemde dayak falan yokken. ama şimdi gençliği için oyle üzülüyoki onu görünce kalbim acıyo :2: ve ben babama karşı çok kızgınım ...
Ailenle paylaşıp manevi destek alabileceğin biri varsa görüş bi sonuçda biz sahip oldugun koşulları bilmediğimiz için ancak sınırlı yorum yapabiliriz.
Bu arada hangi ildesin ?KİŞGEM (kadın girişimci iş geliştirme merkezi ) i araştırıp Kuaförlük konusunda sana destek olup alamıycaklarını bi sor istersen.

Kızım içln net bi konuşma yaptım bu aralar daha dikkatli beni sevdiğini söylüyor ve ikinci çocuk istiyor ama ben de boşanmak istemiyorum ama saygı istiyorum.

Kızımın okul dönemine kadar çalışmak istemiyorum.kuaförlüğü nasıl öğrenmem lazım sonrası daha kolay ama boşanmak son seçenek

Kızım içln net bi konuşma yaptım bu aralar daha dikkatli beni sevdiğini söylüyor ve ikinci çocuk istiyor ama ben de boşanmak istemiyorum ama saygı istiyorum.
Canım benim kalbinin içindekileri anlatabildiysen ve eşinde bunu anlayabildiyse ne mutlu .Ama ikinci çocuk konusunda acele etme benceönce evliliğinden iyi ce emin ol

Ben bu konularda biraz paranoyağım :61: biz eşimle 5 yılın üzerine çocuk düşündük :)

Belediye ,meslek edindirme ve halk eğitim merkezlerinin kuaförlük kursları var sertifikalı haftanın belli günleri .İstersen bi araştır eşinle durumun ıyı olsun yada olmasın o konuya takılma kendini geliştir.Eşin bile senin ne kadar güçlü oldugunu görsün :34:

rabbim yar ve yardımcın olsun
kuaförlük konusunda tecrübeli misin? anlayamadım
sorun belliki çok ama sen kendini ifade edemiyorsun anladığım kadarıyla

İsmek kursuna gitmek istiyorum ama kızımı bırakacağım kimse yok herkes uzak.eşim ondan boşanacağımı düşondüğü için bana olumsuz davranıyor .kızlar,ikinci çocuğu yaparsam bana inancı artacak bundan eminim.ben çocukları büyütüp işe başlıyayım diyorum madem kızım için evdeyim iki çocuğu da büyüteyim diyorum.kızlar telefondan yazıyorum cvp yazamazsam da sizln cvplarınızı bekliyorum sağolun.

Keşke ilk attığınız mesajdaki kararlılığı görebilseydim.Size şiddet uygulayan,canınızı yakmaktan hem bedenen hem de ruhen hiç çekinmeyen bir adamdan 2. çocuğu nasıl düşünebilirsiniz ?
Hele ki boşanma fikri aklınızdayken.
Daha ilk çocuğunuz 2 yaşında sabi,dünyadan haberi yok yavrumun.
Ben anlamıyorum Dünya'ya çocuk getirmek bu kadar mı basit ?Sadece evliliğiniz kurtulsun belki bir ümit diye ya da belki sadece yeni bir heyecan için Dünya'ya bir insan getirmek ne derece doğru ?
Siz olsanız annenizin şiddet gördüğü bir aileye doğmak ister miydiniz ?

Tamam sizi anlamaya çalışıyorum ama anlayamıyorum.
Başta boşanmak istiyorum deyişiniz,daha sonra boşanmak istemiyorum ama saygı istiyorum deyişiniz,2. çocuktan bahsetmeniz...

Offf Allah'ım offf !

Ben de İSMEK in bi çok kursuna gittim bana çok yararı oldu .Zaten şimdi dolu kurslar eylül ayında yeni başlayacak kursları kaçırma MEB onaylı çünkü.
Hem prensesinde buyumuş olur. biraz da anlayışlı bi kurs müdürünüz olursa durumu acıklar ufaklıkla katılırsın.
Eşinin sana güvenmesi için çocuk şart değil olmamalı da .Domates değil ki bu biraz fazla olsunda menemen güzel olsun .Eşin mi sana bu fikri sundu yoksa sen mi böyle düşünüyosun .

durumunuz kötü dilerimki hersey sizin istediğiniz gibi yoluna girsin

ama sizin söyledklerinizede bir bayan olarak üzüldüğümü söylemek isterim 1 senedir şiddet göüyosunuz ve kocanızın 2. cocğu istemesine karşılık yaparsam bana guveni artıcak diosunuzz..cok olmadı birkaç hafta evel cok yakın bi arkadaşımın annesinin senelerdr babasından siddet gördğünü ve bunları cocuklarından sakladığını bizzat öğrendim suanda arkadaşım yıkılmış durumda benim annem senelerce nasıl ezdirmiş kendini diye yedi bitirdi cocukları kendilerini bizim içinmiymişş niyee yaptı niyee diyip duruyolarr..2. cocuğu dahi yapsan belki bi sene iyi olurr sonrasında tekrar sana siddet göstereceğini düşünüyorum cunku bir kere karısına el kaldıran adam baktıki karısı ses cıkarmıyo devamını da getiriyor...
Allah yardımcın olsun ben sana bi evlat gözüylede örnek verdim kendin için doğru kararı vereceksindir..

Kızlar kafam bayağı karışık sağlıklı karar veremiyorum.sizinle görüşünce anladım.çocuk fikri anlamsız...

gecmıs olsun canım ,ama sıddet hayvana bıle agır basıyor su zamanda bunu kabullenmemen cok ıyı olmus , hıc konustunmu esınle canım ?sıddetı neden uygulayor sebep neymıs?

Back
X