- 9 Aralık 2012
- 1.973
- 326
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevgili shinox siz sakın hatayı kendinizde arama gibi bir yanlışa düşmeyin.Şiddetin hiçbir geçerli mazereti olmaz olamaz.Size ben boşanın demem bana düşmez ama geleceğinizle ilgili eşiniz olmadan kuracağınız bir plan yapın ve kendinizi buna her anlamda hazırlamaya çalışın.İnşallah eşiniz düzelirde yola gelir ama düzelme olmaz sa bir ömrü böyle geçirmek istemiyorsanız şimdiden bahsettiniz kurslar için harete geçin.Zaman ne gösterir bilinmez.İnşallah Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip eder.[
bilmiyodum şiddet uyguladğını uyardığın için teşekür ederim canım inş hayırlsı neyse o olsun arkadaşımızın
İsmek kursuna gitmek istiyorum ama kızımı bırakacağım kimse yok herkes uzak.eşim ondan boşanacağımı düşondüğü için bana olumsuz davranıyor .kızlar,ikinci çocuğu yaparsam bana inancı artacak bundan eminim.ben çocukları büyütüp işe başlıyayım diyorum madem kızım için evdeyim iki çocuğu da büyüteyim diyorum.kızlar telefondan yazıyorum cvp yazamazsam da sizln cvplarınızı bekliyorum sağolun.