Eimle pek muhabbet edemiyorum, ne yapmalym?

dark_dream

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2009
25
1
86
Muğla
evlenmeden öncede pek konuşkan biri değildim..şimdide evde genelde sus pus oturuyoruz.bende eşimde bundan sıkılıyoruz.muhabbet açıcak bişi bulsakta az konuşup susuyoruz. ne yapmam gerekiyo bilmiorum..niye böyleyim onuda bilmiorum. çok kötüyüm yardımcı olurmusunuz lütfenn :a015:

Ben de hiç susmam.Eşim rahatsızlandığımda hemen anlar,çünkü sus pus olurum bir anda.kaydirigubbakcemile3
Bu durumun yapıdan kaynaklandığını düşünüyorum.En azından her zaman anlatacak bir şeyim vardır.Olmadı eski defterleri açarım.kaydirigubbakcemile3
Konuşmaktan hoşlandığımız sanat,edebiyat vs. dallar var,olmadı onları konuşuruz.Kendinizi kasmayın bence.Dediğim gibi yapı meselesi bu.

elisaa
Minik Serçe

Meslek: Stajyer
Medeni Durumunuz: Bekar
Eğitim Durumunuz: Lisans
Yaşadığınız Yer: Diğer
Kan Grubunuz: B Rh+ Giriş tarihi: Jul 2007
Ruh Halim:

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

ne kadar süredir evlisiniz
flört ederkende aynı sorun varmıydı ??

2 yıl oldu evleneli.4 yılda flört dönemi vardı.ozamanda pek konuşkan deildim :(

tatlım öteden beri öylesin o zaman :delphin:
arkadaşında dediği gibi birazda yapı meselesi bu a.s
ama sana tavsiyem kendini kesinlikle kasma. kendi kendini motive ederek başlayabilirsin mesela yerimseniben
eşinin ve senin yani sizin hoşunuza gidicek konulardan konuşmaya başlayabilirsin.. eşinde katılır sana
ileriye yönelik beraber planlar yapabilirsiniz..
hafta sonu için neler yapabileceğinizi konuşabilirsiniz
her zaman tatlı dilli ol. yerimseniben
ve sana kitap okumanı öneriyorum kesinlikle kişinin ufkunu açtığı gibi konuşmasında ve iletişim kabiliyetinde de etkili oluyor..

ileriye dönük hayaller kurarız bazen.haftasonu ne yapcağımıza gelince hiçbişi bulamıoruz.genelde denize gidioruz bi tane oğlumuz var o yüzden pek bişi bulamıyoruz.bide eşim gezmeyi çok fazla sevmior.o konudada sorunumuz oluyoda şu muhabbet sorununu çözsem bi...hangi kitapları tavsiye edersin bildiğin varmı ??

eşim işten geldiği gibi ben masayı hazırlarken o da yanımda o gün yaptığı ettiği şeyleri
anlatmaya başlar.ben de sus şimdi anlatma derim masada konuşuruz:)
masaya oturduğumuzda ikimizde hem yemek yeriz hem de günlük rapor veririz birbirimize:))
sonra ben masayı toplarım iş bitince otururum oturunca da havadan sudan anlatırız insan her akşamda konuşmazki o kadar çok...dizi izleriz dizi hakkında konuuruz yapacağımız bir planımız varsa onun hakkında konuşuruz..
dışarıya çıktığımızdada hep olanı biteni eski defterleri yeni yapılacakları son çıkan kitapları gündemde olan konuları arkadaşlarımızı konuşuruz..bence rahat ol canım kasma kendini günlük konuşun devamı gelir...

birlikte dışarı çıkıp yürüyüş yapın, film izleyin, bulmaca çözün, oyun oynayın, ne kadar çok ortak aktivite o kadar çok konuşacak şey opuyorumnanaktan

pekı esındemı hıc konusmuyo canm o konu acsa muhabbet edebılırsınız ayyy nasıl duruyonz konusmadan ben catlarım ayolll

eşim işten geldiği gibi ben masayı hazırlarken o da yanımda o gün yaptığı ettiği şeyleri
anlatmaya başlar.ben de sus şimdi anlatma derim masada konuşuruz:)
masaya oturduğumuzda ikimizde hem yemek yeriz hem de günlük rapor veririz birbirimize:))
sonra ben masayı toplarım iş bitince otururum oturunca da havadan sudan anlatırız insan her akşamda konuşmazki o kadar çok...dizi izleriz dizi hakkında konuuruz yapacağımız bir planımız varsa onun hakkında konuşuruz..
dışarıya çıktığımızdada hep olanı biteni eski defterleri yeni yapılacakları son çıkan kitapları gündemde olan konuları arkadaşlarımızı konuşuruz..bence rahat ol canım kasma kendini günlük konuşun devamı gelir...

ne güzel!! senin adına sevindim söylediklerini dikkate alıcam canım

pekı esındemı hıc konusmuyo canm o konu acsa muhabbet edebılırsınız ayyy nasıl duruyonz konusmadan ben catlarım ayolll

yani konuşuyoda dediğim gibi az konuşup tekrar susuyoruz. akıcı olmuyo konuşma hep tıkanıp kalıyo.bazen hiç konuşmadığımızda oluyo oğlumuzla giciyoruz işte öle

ben komşuya fln gitmiorum komşularım zaten eşimin akrabası.yaşıtımda yok tanıdığım mahallemizde.arkadaşım yok yani hep evdeyim.arada anneme fln gidiyorum.bundan da kaynaklanıo olabilirmi.

tahminen bundan da kaynaklanıyor canım e oğlunun maceralarını anlatsan her anne sever benim bildiğim bebişinden bahsetmeyi
kendine bi kurs felan bulsan ordakileri anlatırsın hergün düzenli gazete oku internetten de yapabilirsin günlük olayları konuşursun kitap oku güzel romanlar felan onları anlat
ben gevezenin tekiyim o yüzden sıkıntı olmuyor valla o gün gördüğüm bir kedi yavrusundan yeni çiçek açan ağaca kadar anlatıyorum eşim de bana eşlik eder zaten konu konuyu açıyor işte

canım moralini bozmak istemem ama benim bu yüzden ewliliğim bitiyo. yarın gidip dilekçe wericez biz. benimde eşim konuşmaz we hiç bişi paylaşmaz benimle. 10 yldır yalwarıyorum resmen ama nafile. o yüzden bence rahat ol we aklına gelen her konuda konuş. kasma kendini. çünkü aksi durumda eşin kendini değersiz hissedebilir. bende öyle oldu çünkü.

canım moralini bozmak istemem ama benim bu yüzden ewliliğim bitiyo. yarın gidip dilekçe wericez biz. benimde eşim konuşmaz we hiç bişi paylaşmaz benimle. 10 yldır yalwarıyorum resmen ama nafile. o yüzden bence rahat ol we aklına gelen her konuda konuş. kasma kendini. çünkü aksi durumda eşin kendini değersiz hissedebilir. bende öyle oldu çünkü.

üzüldüm canım :( keşke böle olmasaydınız.şidi arkadaşlarında dediği gibi abuk subuk şeylerde olsa konuşmaya çalışıorum.gün içinde olan şeylerden sorular falan soruyorum öle biraz biraz çene apmaya başladık işte.yani konuşuyoduk ta yarım saatte bir mesela.öle işte halledicem inş bu meseleyi :hooray:

üzüldüm canım :( keşke böle olmasaydınız.şidi arkadaşlarında dediği gibi abuk subuk şeylerde olsa konuşmaya çalışıorum.gün içinde olan şeylerden sorular falan soruyorum öle biraz biraz çene apmaya başladık işte.yani konuşuyoduk ta yarım saatte bir mesela.öle işte halledicem inş bu meseleyi :hooray:

üzülme tatlım böylesi bizim için daha iyi olacak. bizim başka sorunlarımızda wardı. halledemediğimiz, üstünede bu suskunluk eklenince artık bitirmeye karar werdik. dawayı açtım. 11 eylül duruşma tarihi hayırlısıyla bitecek. ewt lütfen sende susma. biliyorum yapı meselesi bu ama ewliliktede paylaşım çok önemli. bazen karşı tarafa uymak zorunda kalabiliyosun. o yüzden sakın susma. gerekirse saçmala ama konuşş :))

Back
X