- Konu Sahibi dark_dream
-
ne kadar süredir evlisiniz
flört ederkende aynı sorun varmıydı ??
kendimi aptal gibi hissediyorum yaaa
eşim işten geldiği gibi ben masayı hazırlarken o da yanımda o gün yaptığı ettiği şeyleri
anlatmaya başlar.ben de sus şimdi anlatma derim masada konuşuruz:)
masaya oturduğumuzda ikimizde hem yemek yeriz hem de günlük rapor veririz birbirimize:))
sonra ben masayı toplarım iş bitince otururum oturunca da havadan sudan anlatırız insan her akşamda konuşmazki o kadar çok...dizi izleriz dizi hakkında konuuruz yapacağımız bir planımız varsa onun hakkında konuşuruz..
dışarıya çıktığımızdada hep olanı biteni eski defterleri yeni yapılacakları son çıkan kitapları gündemde olan konuları arkadaşlarımızı konuşuruz..bence rahat ol canım kasma kendini günlük konuşun devamı gelir...
pekı esındemı hıc konusmuyo canm o konu acsa muhabbet edebılırsınız ayyy nasıl duruyonz konusmadan ben catlarım ayolll
canım moralini bozmak istemem ama benim bu yüzden ewliliğim bitiyo. yarın gidip dilekçe wericez biz. benimde eşim konuşmaz we hiç bişi paylaşmaz benimle. 10 yldır yalwarıyorum resmen ama nafile. o yüzden bence rahat ol we aklına gelen her konuda konuş. kasma kendini. çünkü aksi durumda eşin kendini değersiz hissedebilir. bende öyle oldu çünkü.
üzüldüm canımkeşke böle olmasaydınız.şidi arkadaşlarında dediği gibi abuk subuk şeylerde olsa konuşmaya çalışıorum.gün içinde olan şeylerden sorular falan soruyorum öle biraz biraz çene apmaya başladık işte.yani konuşuyoduk ta yarım saatte bir mesela.öle işte halledicem inş bu meseleyi :hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?