• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Einiz size destek oluyor mu?

delaleminsin2013

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Mart 2007
60
1
621
Hollanda
Benim esim bana cogu zaman hic yardim etmiyor ve okadar bunaliyorum ki, herseyi ben yapiyorum, 5 aylik bebegim var evi temizlemek alisveris hersey bana bakiyor zorlandiginiz oluyormu sizinde, bagzen okadar asabi oluyorum ki cekip gidesim geliyor..Cok zor gunler atlattim ben hamileyken bile bana hic okadar yardimci olmadi..Hayatan bazen cok SIKILIYORUM zanki dunyanin yuku bendeymis gibi, aslinda kadinin isi budur ama haksizmiyim ki kocamdan azicikta olsa yardim beklemek yoksa ben cok mu abartiyorum??

abartmıyorsun tabiki canım
hepimizin bunaldığı ve yetişemediği zamanlar oluyor
bende hamileyim ve ara ara eşimden yardım istiyorum o da yapıyordu hatta bugün evi birlikte temizledik
ama ne oldu biliyormusun akşam farklı bi konuda tartışırken evde yaptıklarını başıma kaktı
büyük konuşmayayım ama bir daha asla ondan yardım istemeyeceğim...

sagolsun benım esım eder.calısırken de edrdı sımdı hamıleyım calısmıyorum yıne eder sagolsun.bır mutfaga pek gırmez ama bugun rahatsızdım gıttı yemegı yaptı ısten gelmıstı sobayı yaktı bana hızmet ettı falan.gecende kucuk bır yolluk vardı kırlenmıstı,gıttı onu yıkadı banyoda.masallah dıyeyım esıme cok anlayıslıdır.alısverısıde beraber yaparız.tam ıstedıklerımı alayım dıye.allah herkese bole es versın...

saolsun esim bana cok yardimcidir
hem ev konusunda hemde bebek bakimi konusunda
mesela ev isimi yapicaz oda bi ucundan tutar mutlaka
her konuda yardimcidr ynai ahkkini yiyemem

canım eşine söylemiyor musun ? yardımcı olsun sana.benim eşim allaha şükür benden daha çok iş yapar.yemek, temizlik.evlendiğimizden beri bana yardım etmediğini bir an görmedim.daha şunu al şuraya koy demedim.öbür ay doğurucam, hala öyle.eşim denizaltıcı , malesef çok göreve gidiyor , ve yılın büyük bölümü yok.şuan gene yok.yokluğuçok acı.annemden bile daha çok yardım ediyor.bir tek o olsun yeter. :((

kesinlikle eşlerin birbirine yardımcı olması gerekiyor, ben çalışıyorum eşim çalışıyor, hayatı ortak yaşıyorsak, temizliği yemeğide ortak yapmalıyızki işlerimiz çabucak bitsin birbirimize vakit ayıralım.

Benim eşimde yardım etmeyenblerden malesef az önce başka bişr yerde de böyel bir konu vardı orayada yazdım eve girmek saat 8 i buluyor benm işten çıkıp.. Yemekti bulaşıktı çamaşırdı en erken saat 10-10.30 buluyor sonrada yıkılıp kalıyorum yorgunluktan bnm ki ne mi yapıyor uzanır koltuğa elinde kumanda gece yatana kadar ben koltukta uyuyakalınca da suratı 5 karış olur ee nolacak herşey bnm üzerimde haliyle elim ayağım tutmuyor...

Bende çalışıyorum eşimde,sagolsun temizlikte bulaşıkta sofrada yardım eder..her konuda destektir.
sabah işe gitmek için uyandıgımızda ben elimi yüzümü yıkarken eşim yatağı toplamış olur.
Ara sırada sabah kahvemi kendisi hazırlar...

benim eşimde yardım eder.. Ben çalışırken de ederdi şimdi çalışmıyorum henüz çocukta yok yardım istemiyorum pek sadece baza altı düzenleneceği zaman bazam ağır olduğundan yardım ediyor.. Çalışırken daha çok yardım ediyordu yani yardım dediğimde su kovasıın doldurmak bazen toz almak, alışverişe gitmek gibi.. Çoğu iş yine bendeydi. Geçen gün gardrop yaptırdık beraber yerleştiririz içini dedi herşeyimizi salona yığmıştık ama sonra hiççç birkaç şey taşıdı oturdu pc başına ben yüz aınca geliyor na yapıcam ne var ki diyor yok bişi diyom bende saatlerimi aldı tabii... Ama çalışmıyorum ne de olsa dinlenebiliyorum bend eşime kendim de yaptırmıyorum zaten..

Back
X