Einizin ailesinin yannda nasl bir duru sergilemeye alrsnz?

eskiden olduğum gibiydim bıcır bıcırdım.suistimal edildi.
artık soğuk ve mesafeliyim. şimdi de çekiniyorlar.

herseyde bilgisi olan ve istedigimde yapan biri yim ve boyle gorunuyorum..herkez ne oldugumu bilsin ayrica her soruya verilecek bir cevabim vardir mutlaka

Normal, her zamanki gibi.

özel bir duruş sergileyeyim diye uğraşmıyorum açıkcası...
nasılsam öyleyim...
çok mesafeliydim ilk zamanlar... geriden durdum hep...
zamanla mesafeleri katettik
...

bazı konularda samimi
bazılarında değilimm çekinirler
ama aynı zamandada yakın görürlerr
iyi bir mesafe var şimdilik aramızda
umarım böyle gider

kuralcı otoriter dedğim dedik işine karıştırmayan lafı esirgemeyen gıcık bi tipim
çünkü vıcık vıcıklığı istiyorlar ben de ona gelemem kendi akrabalarım içinde bileee

babamı çok seviorum o hariç diğerlerine tavır bile sergilemiorum bayadır..kızımla ilgileniorum böylece extra muhabbete falan gerek olmuyo..ilgisiz davranıorum yoklarmış gibi

olduğum gibiyimdir. neşeli sıcak çocuksu ruh halime göre değişir..:) mutluyum böyle..:)

onlarda bana evin küçük kızı gibi yaklaşırlar. iyiyiz:)

ama ben soguk durmaya calıssamda ahhhhhhhhhhh bu sevımlı halım yokmu esım dıo ne kadar soguk durmaya calıssanda yapamıosun dıo

olduğun gibi durmak en iyisi bence:1closedeyes:hiç gülmezsin gülmezsin yanlarında,duvar gibi durursun.bigün bişey olur,gülme komasına girersin,onlarda şaşırır bu sefer yaa bu kıza nooluyo böyle diye.annemler bana hep aman kızım hanımhanımcık ol,konuşma,gülme şöyle dur böyle dur diye tembihliyolar.n'apıcağımı şaşırıyorum onların söyledikleri aklımdan geçerken.hatta bi sefer düğüne gidecektik,annem bin kere tembihlemişti sakın oynama diye.sanki düğüne gitmiyorumda cenazeye gidiyorum.valla ben oynamayacaktım annemi dinleyip,sözlümün babasıyla karşılıklı oynarken fotoğrafım bile var,çünkü onlar beni hadi kalk oyna düğüne geldik diye kaldırdılar.içimden gelir beraber güleriz,sarılırız,dertleşiriz,ağlaşırız.kendi annemle nasılsa öyle.kasmaya ne gerek varki..

onlar ne konuşursa dinlerim,mümkün olduğunca kendi özelimden konuşmamaya çalışırım.yani havadan sudan konuşurum gerekmedikçe..
ve de onları kısakandıracak davranışlarda bulunmam.
harcamalarımı,pahalı aldığım şeyleri kesinlikle söylemem.

Ben hep olduğum gibi görünmeye çalıştım.ama karşındaki insan seni nasıl tanımak ve algılamak isterse öyle algılar ve yargılar.
En kötüsü de hiç olmadığınız gibi biri sizi tanımaları ve o şekilde lanse edilmesi.

Back
X