Einizin ya da sevgilinizin yannda...

aysun444

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
1.547
21
116
Çorum
bayanlar eşinizin yanında sizde varken veya yokken farketmez; bir akrabanız ya da arkadaşınız, samimi ya da değil bir tanıdığınız biraz açık bir kıyafetle otursa? örneğin eteği çok kısa ya da göğüs dekolteli bir kıyafet...
ne hissedersiniz rahatsız olurmusunuz. ve ne yaparsınız. yani kimse bişey anlamadan sizi rahatsız ediyorsa, bu durumdan nasıl kurtulursunuz.
buarada bayanın kötü niyetli olmadığını düşünün sadece kıyafetleri böyleyse...

Benim çevremde herkes açık saçıktır yani alışkınım ben..
Hem hadi buradayken kaçtık arkadaşımın yanından ki bana sen kendi kıyafetlerine bak demezler mi? :utangac:
Peki yazın ne yapacaz. Bikinili kızlar hatta üstsüzler bile var gittiğimiz yerde. Denize mi giremicez,bara mı gidemicez,evden mi çıkmıyalım hiç?fisfisfis

Eşim rahatsız olur ve ortamı terkeder, yalnızssam yani eşim yoksa hiçde rahatsız olmam, giyen rahatsız olmuyorsa ben istifimi bile bozmam.

bende hoşlanmam eşimde hoşlanmaz bu durumdan. rahatsızlık duyarız yani..uzaklaşırız ortamdan herhalde..

valla ölesiye öldüresiye kıskanç bir kadınım.. ama geçen eşimin arkadaşının eşi full dekolte ve minicik etekle bize gelmez mi huyumuda bilir ama neyseeeeeeeeeeeeeeee amaç ortada gibi.. hiç kıskanmadım birde eşimin karşısına oturdu bacak bacak üstüne atmalar mı dersiniz off off ne pozlar galiba benim için kadının seksiliği önemli hani çok dişi vamp olsa inme inerdi gecenin sonunda yani benim için kadının kategorisi var her kadın soyunsada sexi olamaz..

Benim çevremde herkes açık saçıktır yani alışkınım ben..
Hem hadi buradayken kaçtık arkadaşımın yanından ki bana sen kendi kıyafetlerine bak demezler mi? :utangac:
Peki yazın ne yapacaz. Bikinili kızlar hatta üstsüzler bile var gittiğimiz yerde. Denize mi giremicez,bara mı gidemicez,evden mi çıkmıyalım hiç?fisfisfis

ben de çok kapalı giymem özelliklede yazın. plaj ya da tatil yerlerini es geçiyorum orada zaten herkes öyle, ben de... ancak diğer zamanlarda ev de falan otururken ne bileyim hele eşimin rastgele bi göz kayışını görsem içim gider heralde ölüyorum zannederim. ya şu kıskançlığımı ameliyatla falan aldırsam ne iyi olur. Halbuki eşim çok masumdur bu konularda. sorun bende kıskancım hemde çok

banane herkes ne giyerse giysin. Millet orasını burasını açiyor diye ben rahatsiz olmamki. Eşim oluyorsa onu bilemem oda bakmasın, Bakmayinca görmez

ben de senin gibi çok kıskancım arkadaşım..Gerçekten ameliyatla alsalar şunu ne güzel olur :) Benim de içim sıkılırdı hatta baktığını görürsem zehir ederdim eminim ona o günü..Hatta benimki biraz daha abartı izlediğimiz filmlerde açık bayanlar görünce de direkt yüzüm asılıyor benim..Ona birşey demiyorum ama yüzüm direkt asıldığı için anlıyo haliyle

Ben mini etek, göğüs dekolte falan giyinmem.
Tatil yerlerindede ciddi açık giyinirim.

Eşimin olduğu bir ortama ben varsam nasıl isterse öyle giyinip gelsin. Ancak evime gelse pek hoşlanmazdım.
Ama sonuçta ben eşimi kıskanıyorum diye, arkadaşımdan daha kapalı giyinmesini isteyemem.
Eşimde bakmasın yani... İlla karşılarına gelen her bacağa, her göğüse bakmalarımı
gerekiyor?yasakkelime
Benim gözümü sakındığım gibi o da gözünü sakınsın. İyi niyetli bir kadına eşim bakarsa,
kadını değil, direk eşimi suçlarım...
Sonuçta iş eşimde biter...a.s.

Ben öyle pek dekolte kıyafet giymem.
Abiye elbiselerimde bile ölçü vardır.
Ama arkadaşlarımın yada akrabalarımın kıyafetlerine de karışacak değilim.
Ailecek görüştüğümüz bir arkadaşın hanımı oldukça dekolte giyinirdi.
Süper mini etek, cömert bir göğüs dekoltesi falan illa olurdu.
Ama rahatsız olmamı gerektirecek bişey yok.
Eşim her gördüğü bacağa, göğüse bakacaksa yanında ben yokken zaten bakar.
Mühim olan adamın içinde var mı böyle şeyler, ona bakıcaksın. :kahve:

yaaaaaa yok artık böyle bir durumda tüm erkekler eminim ki gözünü alamaz benim zaten öyle bir misafirim olamaz olsa da artık olamaz ben kıskanç biriyim bakarsa da kafasını kırarım benim olmadığım ortamda da yapacak bişeyim yok zaten böyle bişey olduğunu bilemem

Disarda orda burda kim nasil giyinirse giyinsin hic umrumda degil lakin evime misafir gelen bir arkadasim bana ve esime saygi göstermesi lazim benim yapima terstir bu aile olan yerde öyle süper mini etek gögüsler yari disarda olmaz misafirligemi gidiyorsun bara discoyami diye sorarim o zaman.

Bence cok ayip kendini bilen bir kadin ev ziyaretinde ne giyecegni bilir zaten.:1closedeyes:

Ben öyle açık dekolte şeyler falan pek giymem, açığımdır ama belli ölçüdedir kıyafetlerim.
Ama böyle bir durumda yapılacak fazla birşey yok bence evet bu durum beni rahatsız edebilir
ama kimi ne kadar yönlendirebilir, kısıtlayabiliriz hem buna zaten hakkımız yok.
Herkes bence istediği ölçüde giyinebilir ancak; aile oturmalarında biraz daha ölçülü olmak her zaman iyidir.

a.sBen çok dekolte giyinmem ama dekolte giyen biriside yakışıyorsa istediğini giyebilir kesinlikle rahatsız olmam ,yasakkelimerahatsız olan kocasını kıskanan insanlarda kıskanmasınlar çünkü adamın niyeti bozuksa zaten ben yokken istediğini yapar adamın gözünü bağlıyamazsın ki ,:1rolleyes:hatta göbeği açık giyenleri eşim çok tenkit eder bende eğer yakışıyorsa çok beğenirim ,güzel hoş kadınları da eşime ben gösteririm ne güzel dimi diye ,ben mi safım nedir ?CADIARZU

Ohooooooooo ben hangi birine engel olucam hangi birinden esimi sakinicam.Burda yazin resmen ic camasirlariyla gezecek dereceye geliyor yabancilar.Mini etek giyip bisiklet suruyorlar yalniz bildiginiz mini degil ekstra mini.Sonra ustleri daha fena.Yani kisacasi ben o kadar kadinla nasil basedeyim.O yuzden hic mudahale etmiyorum.Ve zaten esim dogma buyume burali oldugu icin cok normal karsiliyo yani gormemis gibi iclerine dusecekmis gibi bakmiyo hatta adam umursamiyo bile :) Onun yerine ben bakiyorum valla ne biliyim Turkiyedeki cevrem bu kadar degildi.Kisacasi canim kadinlara mudahale edemezsin hersey erkekte bitiyo.Suan bizim etrafimiz yuzlerce kadinla dolsun ben yinede huzursuz olmam cunku esimi biliyorum...

Ben öyle pek dekolte kıyafet giymem.
Abiye elbiselerimde bile ölçü vardır.
Ama arkadaşlarımın yada akrabalarımın kıyafetlerine de karışacak değilim.
Ailecek görüştüğümüz bir arkadaşın hanımı oldukça dekolte giyinirdi.
Süper mini etek, cömert bir göğüs dekoltesi falan illa olurdu.
Ama rahatsız olmamı gerektirecek bişey yok.
Eşim her gördüğü bacağa, göğüse bakacaksa yanında ben yokken zaten bakar.
Mühim olan adamın içinde var mı böyle şeyler, ona bakıcaksın. :kahve:

Katılıyorum.Allahtan eşim uçkuruna düşkün olmayan, eline beline diline sahip bir insandır:))
Olmasaydı evlenmezdim .Kıskançlığımı körükleyecek bir şey yapmadı şimdiye kadar.Hiç problem olmadı aramızda.

bende eşimi kıskanırım ama kıskançlığım boş kıskançlıklardan ibaret değil..
erkek hayal edecekse göğüs dekoltesini,bacağını görmeden de hayal eder..ne fanteziler üretir..sapıklık olsun yeterki içinde..neyse bu ayrı bir konu..tatlicadiarzu
eşim adına konuşmam gerekirse..ben de dekolteli giyinirim..yerine göredir giyimim..işyerine abiye bir kıyafetle gitmediğim gibi :1shok:
arkadaşlarımı da düzgün seçerim..
hiç bir arkadaşımı da kıyafeti çok aaçık diye hayatımdan çıkaramam..
rahatsız olmam..eşimde zaten dikkat etmez..ailesinde de alışkın olduğu için..
kayınvalidemin,görümcemin çatalları yazları bellidir..görümcem popo altında etek,şortlar giyer..
alışmamış görmemiş bir erkek bakar..:1closedeyes:

Back
X