fikriyecim bende ilk 6 ay sadece anne sütü taraftarıyım.dediğin gibi bidaha ememicek zaten.:ecrin_bebek:
bende 200 cc lik poşetlere koymuştum. ziyan oluyor yarısını döküyorum malesef. biberonla içmiyor bende çorba muhallebi falan kullandırıyorum. muhallebiyi önce pişirip sonra süt kouduğumdan katı olmuyor malesf. anne sütü ocağa konulup pişirilmiyor çünkü.ben bide kaplarda dondurup sonra buzdolabı poşetine kalıp halinde çıkarıp saklamıştım. ne kadar sütüm olursa o kadarını.yani bazen 50 bazen 100. şimdi beslenme planıma göre sütü akşamdan seçiyorum.
kızlar süt ve peynirle birlikte pekmez vermeyin. demir ve kalsiyum birlikte emilmiyor. ikisindende olursunuz. ben pekmezi meyve suyu verdiğimde veriyorum. c vitamini demir emilimini artırıyor. sütü ile arasını 2 saat açmak lazım aklınızda olsun.
fikriyecim yoğurt yapma fikrini bende duymuştum ama süt ısıtılmadığı için yoğurt yapılamaz diye düşündüm.
yrgncim sana katılıyorum.pekmez portakal suyuna katılıp verilmeli.hatta demir haplarını bile portakal suyuyla için derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?